۴۹۲۵۶۷
۳ نظر
۵۰۰۶
۳ نظر
۵۰۰۶
پ

جولان نفوذی تل آویو در خیابان های تهران

در ماه‌های اخیر با شروع به کار شرکتهای درخواست تاکسی آنلاین استفاده از برنامه مسیریابی ویز (waze) در سطح شهر تهران گسترش روزافزونی یافته چرا که این شرکتها برای جابه‌جایی مسافرهای خود در سطح شهر به رانندگان خود توصیه کرده اند که از این نرم‌‌افزار استفاده کنند، براین اساس با گسترش کار این نوع شرکتها استفاده از این نرم‌افزار جهت‌یابی نیز افزایش یافته‌ است.

میزان نوشت: از جمله ویژگیهای این برنامه موبایلی این است که تنها در صورتی خدمات مسیریابی ارائه می‌شود که شمار کاربران در منطقه استفاده، قابل توجه باشند و ارائه اطلاعات مسیریابی آن به گونه‌ای است که نشان می‌دهد این برنامه نفشه تمام خیابانها و مکانهای شهرهای مختلف یک کشور با جزئیات در اختیار دارد البته ویژگی این نرم افزار اینست که بسیاری از اطلاعات ترافیکی خود را از مشترکان می گیرد.

در معرفی کلی برنامه مسیریابی وِیز اینگونه آمده که برنامه موبایلی وِیز را در سال ۲۰۰۶ سه شهروند رژیم اشغالگر قدس ایهود شبتای (Ehud Shabtai)، امیر شنعار (Amir Shinar) و یوری لوین (Uri Levine) طرح‌ریزی کردند که برای توسعه بیشتر آن از سوی دو شرکت سرمایه‌گذاری بزرگ اسرائیلی «ماگما» Magma و «ورتکس» Vertex و یک شرکت آمریکایی نوپای بلورون وِنچِرز Bluerun Ventures حمایت مالی شد و در نهایت در سال ۲۰۱۳ با مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار توسط شرکت گوگل خریداری شد.

ایهود شبتای، طراح اصلی این برنامه درسال ۲۰۰۶ یک پروژه با پوششی به نام « FreeMap Israel» راه‌اندازی کرد .

در سال ۲۰۰۹ ایهود شبتای مالک اصلی این پروژه تصمیم به ایجاد یک شرکت با پوشش جدید و با اهداف ظاهرا تجاری می‌کند و در وب‌سایت خود اعلام میکند از حالابه نام و نشانی مجازی ما به ویز (WAZE) تغییر می‌یابد که در همین سال ۲۰۰۹ این شرکت با نام «شرکت موبایلی ویز» Waze Mobile Ltd شروع به کار می‌کند.

در دسامبر سال ۲۰۱۱ این شرکت ۸۰ کارمند متشکل از ۷۰ نفر اسرائیلی در شهرک رعانا Raanaa و ۱۰ نفر در شهر پائولوPALO ALTO آلتو ایالت کالیفرنیا استخدام می‌کند.

WAZE یکی از افتخارات یگان مخفی ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل

در سال ۲۰۰۹ کتابی با عنوان «ملت نوپا » (Start-up Nation ) که به بررسی ساختار اقتصادی رژیم صهیونیستی در ۶۰ ساله گذشته می‌پردازد، پرده از یکی از مخوف‌ترین یگانهای ارتش رژیم صهیونیستی به نام «یگان ۸۲۰۰» برداشت که نقش چشمگیری در ارائه نرم‌افزارهای رژیم صهیونیستی و جهان دارد که یکی از این نرم‌افزاها، نرم افزار مسیریابی وِیز waze است.

«گادی مایزر»» Gadi Mazor یکی از افسران ارشد این یگان فن‎آوری، یگان ۸۲۰۰ را «کارآفرینان هاروارد» می‌نامد.

«یگان ۸۲۰۰» که هم‌اکنون یکی از مهمترین بخش های ارتش رژیم صهیونیستی است در سال ۱۹۵۲ در ارتش این رژیم تشکیل شده و هم‌اکنون جایگاه ویژه‌ای در ساختار وزارت جنگ این کشور دارد؛ یگان ۸۲۰۰ از دو بخش امنیتی-اطلاعاتی و بخش تولید فن‌آوری تشکیل شده‌است؛ وظیفه اصلی این یگان مدیریت سیگنالهای اطلاعاتی ارتش است، به این معنی که حجمی از داده‌ها را از منابع مختلفی از قبیل تلفنهای همراه، ایمیل‌ها، مایکروویوها، و ماهواره‌ها دریافت و سپس تجزیه و تحلیل می‌کند.

وارد شدن به این بخش از ارتش رژیم صهیونیستی بسیار سخت و پیچیده است.

ساخت برنامه مسیریابی waze و استفاده روزافزون آن در کشورهای هدف یکی از برنامه های این واحد امنیتی واطلاعات و مقامات رژیم صهیونیستی است به طوریکه پس از اتمام پروژه «waze» و فروش نسخه تجاری آن به شرکت گوگل در سال ۲۰۱۳ و افزایش کاربران آن «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به طراحان این برنامه تبریک گفت .

تازه‌ترین پژوهشهای دانشگاه کالیفرنیا «سانتا باربارا» درباره برنامه waze نشان می‌دهد که وابستگی زیاد کاربران برای جهت‌یابی مسیرها در سطح شهرها موجب می‌شود که به راحتی توسط افراد دیگر ردیابی شوند.


با توجه به ساختار نرم‌افزاری این برنامه به راحتی می‌توان کارکرد معمولی این برنامه را مختل کرد و اطلاعات اشتباهی به رانندگان درباره میزان ترافیک شهری ارائه داد.

کاربرد این برنامه همچنین حریم خصوصی افراد را نیز در معرض خطر قرار می‌دهد چرا که برنامه ویز برنامه‌ای اجتماعی و شبکه ‌ای است که مکان‌یابی‌ها توسط رانندگان مشخص می‌شود بنابراین خود راننده‌ها نیز تحت نظارت قرار می‌گیرند و مسیر حرکت آنها نیز به صورت دقیق رصد می‌شود.

جایگاه اصلی مدیریت و برنامه ریزی نرم افزار ویز در سرزمین های اشغالی است و این مکان یاب آنلاین توسط یکی از سری ترین واجدهای ارتش رژیم صهیونیستی ساخته و پرداخته شده است.

از این رو گسترش و استفاده بدون محدودیت از نرم افزار مکان یابی که در ساختمان های مخفی و سری سرویس اطلاعاتی اسرائیل ساخته شده است می تواند اسیب های جدی ای برای ایران جزیره ثبات منطقه ایجاد کند.

گفتنی است، ویز چند روزی است با مشکل دسترسی در داخل کشور مواجه شده است ولی هنوز خبر رسمی و دقیقی از وضعیت فیلترینگ ان منتشر نشده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • محمد

      متاسفانه تیتر موضوع گزارش و متن ارائه شده کاملا غیر فنی و جانبدارانه و بدون در نظر گرفتن مزایای نرم افزار فوق در کاهش ترافیک و صرفه جویی زمانی نوشته شده است .

    • حسینی

      شما میلیاردها تومن خرج فیلترینگ کن ما با یه برنامه فیلترشکن چند کیلوبایتی رایگان دورش میزنیم. تا کی دنبال دشمن تراشی هستین؟ ویز بهترین برنامه مسیریابی دنیاست. چند روزه دارم با فیلترشکن ازش استفاده میکنم

    • بدون نام

      بی سوادی بعضی ها باعث شده تا همچنان پیشرفت نکنیم.ویز توسط گوگل خریداری شده،الان گوگل تمام اطلاعات شخصی ما ، تمام جستجو های اینترنتی، تمام ایمیل ها ، محل دقیق افراد و اشخاص و هزاران نکته دیگر برای جاسوسی کردن در اختیار دارد.آیا باید کلا خدمات گوگل رو هم مثل ویز فیلتر کرد؟این موارد مهم تر است یا اینکه ترافیک شهر؟ویز فقط و فقط برای رفع مشکل ترافیک ساخته شده.برای جاسوسی کردن روش های بسیار راحت تری وجود دارد.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج