۴۹۳۵۳۴
۶ نظر
۵۵۵۵
۶ نظر
۵۵۵۵
پ

پروفسور یاسر رودی؛ در جستجوی نوبل

یاسر رودی در آخرین ماه از تابستان گرم سال ۱۳۶۰ در تهران چشم به جهان گشود و به دنیا آمد. وی دوران پرشور کودکی خود را در محله های تهران با نشاط و شیطنت فراوان پشت سر گذاشت. یاسر پس از گذراندن با موفقیت تحصیلات دبستان و راهنمایی خود، برای طی کردن دوره و پایه دبیرستان به مدرسه نمونه دولتی البرز تهران رفت.

هفته نامه صدا - امیرحسین محمد باقری: یاسر رودی در آخرین ماه از تابستان گرم سال ۱۳۶۰ در تهران چشم به جهان گشود و به دنیا آمد. وی دوران پرشور کودکی خود را در محله های تهران با نشاط و شیطنت فراوان پشت سر گذاشت. یاسر پس از گذراندن با موفقیت تحصیلات دبستان و راهنمایی خود، برای طی کردن دوره و پایه دبیرستان به مدرسه نمونه دولتی البرز تهران رفت.

یاسر از ابتدای تحصیلاتش در مدرسه به فعالیت های هوشمندانه علمی و فراگیری علم علاقه بسیار زیادی داشت. وی با حضور در یکی از بهترین مدارس نمونه و موفق تهران با کسب نمرات برتر و نمونه در میان هم سن هایش توانست دوره دبیرستان خود را با موفقیت به پایان رساند و وارد دوره دانشگاه شود.
پروفسور یاسر رودی؛ در جستجوی نوبل

دانشگاه شریف

یاسر رودی که اکنون به سن جوانی رسیده است، با تلاش بسیار زیاد خود موفق به ورود به دانشگاه صنعتی شریف تهران شد. وی با تلاش های زیاد و علاقه بسیار زیاد و روز افزونی که به علم و تحقیقات داشت، توانست با سرعت و با نمرات بالایی مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۷۹ دریافت کند. همچنین به دلیل هوش سرشار و موفقیت های یاسر، وی به جمع نخبگان ملی کشور نیز پیوست. وی پس از انجام پروژه های تحقیقاتی مفید و موفقش در طی سال های دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد در دو سال مدرک فوق لیسانس خود را نیز از دانشگاه شریف دریافت کرد.

در پی علم تا ایتالیا

یاسر به دلیل موفقیت های بسیار زیادش و روحیه جستجوگرانه اش در طول سال های تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد و فعالیت های بسیار خوب علمی، موفق به کسب امتیازات تحصیل در کشور ایتالیا شد. وی پس از تحقیقات و مطالعات و فعالیت های علمی خود و گذراندن دوره های آموزشی دانشگاه، موفق به کسب مدرک دکترای خود در سال ۱۳۸۵ از دانشکده بین المللی مطالعات پیشرفته از دانشگاه واقع در شهر تریسته ایتالیا شد.

وی پس از به پایان رساندن مراحل تحصیلی عالیه اش در سطح دکتری برای ادامه فعالیت های علمی اش به لندن سفر کرد و بعد از پشت سر گذاشتن مدتی به فعالیت های علمی در واحد علوم اعصاب محاسباتی Gatsby یونیورسیتی پرداخت. پس از آن که موفقیت هایش و نگاه دانشمندانه اش بر همگان اثبات شد، در کالج لندن به عنوان محقق پسادکتری برای هیات علمی Nordita (موسسه فیزیک نظری نوردیک) توسط اساتید برتر انتخاب شد. هدف این موسسه موفق علمی توسعه تحقیقات فیزیک نظری در کشورهای نوردیک یعنی منطقه شمال اروپا و آتلانتیک شمالی شامل دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد است و تلاش های شبانه روزی در این مرکز علمی در حال انجام است.
پروفسور یاسر رودی؛ در جستجوی نوبل

یاسر رودی که هم اکنون به یکی از اساتید برتر در حوزه های علوم فیزیکی تبدیل شده و یکی از بهترین و خبره ترین نظریه پردازان علوم فیزیکی است و نگاه علمی اش مورد توجه و تایید بسیاری از اساتید و دانشمندان جهان است، در حال حاضر در موسسه Kavli و مرکز محاسبات عصبی دانشگاه علوم و فناوری نروژ، موسسه مطالعات پیشرفته بنیاد Starr در پرینستون و مرکز بین المللی تحقیقات فیزیک نظری عبدالسلام در ایتالیا به صورت فشرده فعالیت گسترده ای دارد.

روحیات استاد

دکتر رودی علاقه بسیار زیادی به علم و ادب دارد و بر تاثیرگذاری روی انسان ها و همچنین به اثربخشی روی جوامع بشری اهمیت بسیار زیادی می دهد. همچنین در صفحه شخصی اش در دانشگاه NTNJ که به معرفی خودش، پروژه هایش، کتاب هایش، جایزه ها و مقامات علمی خود پرداخته است، این رباعی بسیار زیبا از خیام نیشابوری، روح انسان را تازه می کند:

«آنان که محیط فضل و آداب شدند
در جمع کمال، شمع اصحاب شدند
ره زین شب تاریک، نبردند برون
گفتند فسانه ای و در خواب شدند»

افتخارات

پروفسور یاسر رودی در زمینه های علمی تخصصی خود فعالیت های بسیار گسترده و مفیدی را با تحمل بسیار سختی ها و مشقت ها انجام داده است. وی در طی عمر علمی خود از هیچ تلاشی برای پیشرفت علم و فناوری دریغ نکرده است و با روحیه خستگی ناپذیر خود همچون دیگر اجداد خود چراغ علم و دانش را دوباره روشن تر نگه داشته است.

قلم استاد

پروفسور یاسر رودی در زمینه های تخصصی خود سه کتاب ارزشمند را به تحریر در آورده است که از مهم ترین کتاب های وی هستند و برای علوم مهندسی پزشکی نیز اهمیت بسیار بالایی دارند. همچنین استاد به این مقدار بسنده نکرده است و دست به تالیف 6 جلد کتاب زده است تا جهانیان با نوع نگاه دقیق، هوشمندانه و زیرکانه وی با علم و دانش های جدید آشنا شوند. در کنار این حجم از کتاب های نوشته شده و تالیف شده، استاد رودی 34 مقاله تایید شده از مجامع علمی و بین المللی نوشته است که برای آیندگان بسیار راهگشا و مفید خواهد بود.
پروفسور یاسر رودی؛ در جستجوی نوبل

بیان مسلط

تسلط بسیار قوی و خوب پروفسور یاسر رودی روی مباحث تحقیقاتی اش باعث شد دیگر اساتید مطرح بین المللی و دانشجویان و دوستداران علم، سمینارهای بزرگی را تدارک ببینند تا استاد پروفسور یاسر رودی در آنها به ایراد سخنرانی بپردازد و دیگر دوستداران و مشتاقان علم از آن استفاده کامل کنند.

جوایز

پروفسور یاسر رودی با تجربه بسیار زیاد خود در حوزه های علوم فیزیکی و آثار بسیار ارزشمند و روحیه کاوشگری خود توانسته نظر بسیاری از دانشمندان و اساتید مطرح دنیا را نسبت به خود جلب کند. وی با تلاش های بی وقفه خود در دنیای علم فیزیک توانست جوایز بسیار ارزشمند و سطح بالایی را از موسسات و ارگان های متخصص و مطرح دنیا کسب کند.

بنیاد Hietie که از معتبرترین بنیادهای علمی دنیا است، در همکاری با فدراسیون انجمن علوم اعصاب اروپا FENS جایزه نوروساینتیست جوان کندل ۲۰۱۵ را به متخصص علوم اعصاب و فیزیک، پروفسور یاسر رودی از موسسه کاولی نروژ NTNU برای محاسبات عصبی سیستم عصبی و مرکزی اعطا کرد. موضوع اصلی تحقیقات وی، درک ساختار محاسبات و الگوریتم های مربوط به نتیجه گیری های عددی و آموزش و چگونگی پایه ریزی این محاسبات در شبکه های عصبی است.

وی با همکاری پروفسور «می بریت موزر» و پروفسور «ادوارد موزر» - برندگان نروژی جایزه نوبل پزشکی ۲۰۱۴ - به نتایج چشمگیری در زمینه درک ساختارهای شبکه (grid) در سیستم های ردیابی انواع پستانداران و کارکردهای حافظه دست یافته است. به گفته پروفسور ادوارد موزر، یاسر رودی یکی از معدود محققان جوان در سطح بین المللی است که هم در زمینه علم اعصاب و هم در زمینه فیزیک نظری فعالیت می کند.
پروفسور یاسر رودی؛ در جستجوی نوبل

وی با ایجاد فعالیت های مشترک نقش بسزایی بر تاثیرپذیری این دو رشته از یکدیگر بر عهده دارد. پروفسور می بریت موزر می گوید: «نکته جالب در مورد یاسر این است که او می تواند با استفاده از قوانین پایه فیزیک، محاسبات ذهنی را توضیح دهد که ممکن است حتی در مورد مواد غیرجاندار نیز صدق کند.»

این جایزه که پس از سال ۲۰۰۰ به عنوان جایزه نوبل اریک کندل با عنوان کار برجسته دانشمندان جوان در حوزه علوم اعصاب و کمک به رشد حوزه کاری و تحقیقی افراد به رسمیت شناخته شده است، بر اساس وب سایت FENS به عنوان معتبرترین جایزه برای نسل بعدی نوروساینتیست های برتر اروپا شناخته شده است. این جایزه برای همکاری پروفسور یاسر رودی در کاربردهای فیزیک آماری در زمینه بازسازی شبکه و درک پردازش اطلاعات در شبکه های عصبی به ایشان اعطا شد.

برترین دانشمندان جهان

نشریه «ساینس نیوز» با نظرخواهی از ۳۰ نفر از برندگان جایزه نوبل، ۱۰ دانشمندی را که تحقیقات شان بیش از همه مورد توجه این نوبلیست ها قرار گرفته بود انتخاب کرده است که بین دانشمندان و محققان جوان، دکتر یاسر رودی فیزیکدان و جوان موفق ایرانی نیز حضور دارد.
پروفسور یاسر رودی؛ در جستجوی نوبل

در فهرست ۱۰ دانشمند برگزیده «ساینس نیوز» علاوه بر رودی، ویلیام دتمولد «فیزیکدان تجربی در حوزه ذرات بنیادی»، بنیامین کیند »پژوهشگر در حوزه بررسی تاثیرات تغییرات ژنتیکی بر فعالیت سلول های مغزی»، ایزاک کیند «محقق در زمینه شناسایی زودهنگام سرطان»، پریا راجاستوپتی «متخصص علوم اعصاب»، استیو رامیرز «متخصص عصب شناس»، سارا اریسمن «شیمیدان جوان»، فنگ ژانگ که مکانیزمی آسان و دقیق برای اصلاح ژنوم ها گسترش داده، شینسی ریو «فیزیکدانی در مرزهای گیج کننده کوانتوم و فیزیک معمول» و جیاغ ووئلتز «زیست شناس سلولی که دیدگاه ها را نسبت به شبکه آندوپلاسمی تغییر داده است»، حضور دارند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ارزوی سلامتی و موفیت برایشان داریم

    • بدون نام

      دمش گرم چقدر هم جوونه !!!

    • بدون نام

      خدا حفظش کنه

    • فریبا

      آفرین برادر! چشمام پر اشک شد. همیشه موفق باشی. ایشاله من هم یه روز مثل تو شم.

    • منم

      دمش گرم

    • بدون نام

      امیدوارم موفق باشن. راستش مقاله خوبی نبود! انگار در مدح و ستایش شاه شاهان از طرف زیردستاش نوشته شده بود!
      این مقاله باید علمی تر میبود. پاراگراف های اول در حد کتابهای درسی دوره راهنمایی بود. حتی به رشته تحصیلی اشاره دقیق نشده بود.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج