کد خبر: ۴۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۰ - ۰۲:۳۳
تعداد بازدید: ۲۱۰۳۱
كاهو‌ها را به‌صورت تكه‌هاي نسبتا درشت خرد كرده و در كاسه‌اي گود با بالزاميك، خردل و ماست مخلوط مي‌كنيم.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • مغز كاهو: به ميزان لازم كه با اندازه بشقاب تناسب داشته باشد.
  • سينه مرغ: يك چهارم
  • نان باگت يا تست: چند تكه براي روي سالاد
  • سينه  مرغ: يك چهارم سينه
  • روغن زيتون: 5/0 قاشق غذاخوري
  • ماست كم چرب:  4 قاشق غذاخوري
  • سس خردل و سركه بالزاميك: به ميزان دلخواه
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم



روش تهیه :

1- ابتدا كاهو‌ها را خوب شسته و اجازه مي‌دهيم تا آب اضافي آن‌ها كاملا خشك شود.

2- كاهو‌ها را به‌صورت تكه‌هاي نسبتا درشت خرد كرده و در كاسه‌اي گود با بالزاميك، خردل و ماست مخلوط مي‌كنيم. سپس آن‌ها را به داخل بشقابي كه مي‌خواهيم سالاد را با آن سرو كنيم مي‌ريزيم.

3- نان را به تكه‌هاي كوچك كه خوردن‌شان راحت باشد تقسيم كرده و آن‌ها را تست مي‌كنيم. مي‌توانيم به نان‌هاي تست شده براي خوش طعم شدن مقداري پودر سير و ادويه‌جات اضافه كنيم.

4- نان‌ها را روي كاهو به شكل منظم مي‌چينيم، مي‌توانيم در اين مرحله از مقداري برگ جعفري تازه براي تزئين سالاد استفاده كنيم.

5- مرغ‌ها را به شكل انگشتي برش داده و در تابه‌اي چدني با حرارت زياد استيك مي‌كنيم و كنار سالاد قرار مي‌دهيم.

6- در نهايت روي سالاد پودر پنير، نمك، فلفل پاشيده، روغن زيتون را روي همه مواد مي‌ريزيم و سرو مي‌كنيم.
بازدید از صفحه اول
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر: