کد خبر: ۵۱۵۷۵۲
تاریخ انتشار:
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۰
چورک زیتون، نوعی پیش غذا است که حتی برای صبحانه هم می توانید آن را درست کنید. البته برای درست کردنش باید کمی حوصله به خرج دهید.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 11280
ماهنامه سرآشپز - گیتی بهاری: چورک زیتون، نوعی پیش غذا است که حتی برای صبحانه هم می توانید آن را درست کنید. البته برای درست کردنش باید کمی حوصله به خرج دهید.

مواد مورد نیاز:
 
  • سوسیس (نگینی خردشده): 4 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پیاز کوچک (نگینی خردشده): 1 عدد
  • پنیر موتزارلا (رنده شده): 150 گرم
  • جعفری (خردشده): یک دوم پیمانه
  • زیتون سبز بدون هسته (ریز خرد شده): 10 عدد
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • آرد: 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س

 چورک زیتون
 
روش پخت:
 
1.    تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید (1 قاشق سوپخوری از آن را کنار بگذارید).

2.    سوسیس (به جای ان می توانید گوشت چرخ کرده سرخ شده با روغن کم یا قارچ خام و یا سینه مرغ پخته شده استفاده کنید)، پیاز، پنیر موتزارلا، یک دوم پیمانه روغن مایع، روغن زیتون، جعفری، زیتون، نمک و فلفل قرمز را به تخم مرغ اضافه کنید.

3.    آرد و بیکینگ پورد را نیز کم کمک به مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.

4.    کف و اطراف ظرف نسوزی را با مقداری روغن مایع چرب کنید. سپس مواد را در آن بریزید. بعد با پشت قاشقی روی آن را صاف کنید و روی آن را با استفاده از قلم مویی که تخم مرغ (کنار گذاشته شده) آغشته کنید.

5.    ظرف حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود، سپس آن را درون ظرفی قرار دهید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
برچسب ها:
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج