۵۱۶۲۹۸
۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۷
کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 20655
وب سایت آش خونه: کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.

مواد لازم:

  • آرد : ۳۰۰ گرم
  • شکر : ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • ماست : ۱۵۰ گرم
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب : یک قاشق غذاخوری
  • هل ساییده شده : یک قاشق مربا خوری
  • روغن مایع : ۱۸۰ گرم
 
آموزش تصویری کیک یزدی

طرز تهیه:

1- ابتدا تخم مرغ و ماست و گلاب و شکر و روغن مایع را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم و به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم

آموزش تصویری کیک یزدی

2-حال آرد و هل و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و یکبار الک میکنیم

آموزش تصویری کیک یزدی

3-و بعد مواد مخلوط تخم مر غ را کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم

آموزش تصویری کیک یزدی

4-سپس کاغذ های مافین را داخل قالب ها میگذاریم و مواد را تا نصف کاغذ ها میریزیم

آموزش تصویری کیک یزدی

5-حال یک چاقو را در روغن میزنیم و روی مواد ریخته شده در قالب با چاقو علامت + میکشیم

آموزش تصویری کیک یزدی

6-حال کیک ها را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم اگر بعد از پخت کیک خواستید روی کیک کمی برشته شود به مدت ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید من خودم یکم بیشتر گذاشتم یه مقدار زیادی برشته شد

آموزش تصویری کیک یزدی

7-کیک یزدی ها آماده هست نوش جان

8-این مقدار مواد نزدیک ۲۰ تا کیک یزدی به شما میدهد ولی من با نصف مواد یک کیک عشقولانه درست کردم
 
آموزش تصویری کیک یزدی
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:49 - 1396/01/31
چه کیکهای سوخته پوخته و نپخته ای ...!!!
Iran, Islamic Republic of
23:24 - 1396/01/31
به قنادی گفتم چرا خونه مثل بیرون نمیشه وسطش خام میشه گاهی گفت روش رو فویل بکش نسوزه مغز پخت بشه
Finland
04:28 - 1396/02/01
ببخشید کاربر بیننده اگه کیک سوخته وپوخته ونپختست شما داخل کیک یا فر تشریف داشتین که اظهار نظر راجع به مزه وطرحش میدی !!خودت لابد ازین بدتر درخورد خونوادت میدی
Iran, Islamic Republic of
20:54 - 1396/02/01
کیک ها رو طبقه بالای فر بذارید و یه قاشق چایخوری رو درون روغن مایع برنید و وسط کاپ کیکها فرو کنید تا موقع پخت وسطش بالا بیاد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج