کد خبر: ۵۱۶۳۱۴
تاریخ انتشار:
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۰
این آش مخصوص استان یزد است، آش شولیِ اصیل یزدی را درست کنید و در ظهر جمعه یک غذای محلی بخورید.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 17345
وب سایت سرآشپز: این آش مخصوص استان یزد است، آش شولیِ اصیل یزدی را درست کنید و در ظهر جمعه یک غذای محلی بخورید.
 
 مواد لازم:
 
  • سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)  ۱۵۰۰ گرم
  • چغندر بزرگ  ۲ عدد
  • پیاز   ۳ عدد
  • نعنا خشک   ۲ قاشق غذا خوری
  • آرد   ۱,۱/۲ لیوان
  • عدس   ۱ لیوان
  • روغن    به مقدار لازم
  • نمک    به مقدار لازم
  • زردچوبه   ۲ قاشق مربا خوری
  • سرکه    به مقدار لازم
 
آش شولی

طرز تهیه:

1- چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب بگذارید روی شعله تا نیم پز شود.

2- بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کنید و به آن زردچوبه را اضافه کنید.

3- به آرد حدود 4 تا 5 لیوان آب اضافه کنید و سپس با دست، کاملا آن ها را با هم مخلوط کنید. وقتی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید چند قل بخورد.

4- بعد از آن، ابتدا حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه کنید و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه کنید و همزمان هم، خوب به هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

سایر نکات:

اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه کنید و سپس آن را خوب به هم بزنید تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.بعد از این که نمک و فلفل آش را اندازه کردید، به آن نعنا داغ و بقیه ی پیاز داغ و سرکه را اضافه کنید (البته کمی از آن را برای تزئین نگه می داریم) و بگذارید تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.اگر سرکه دوست نداشتید می توانید آش را با رب انار میل نمایید
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
United States
07:53 - 1396/02/01
. هیچوقت یزدیها چه در دوران مدرسه چه در دورا ن دانشجویی و چه در فامیل و همسایگی بدل من ننشستند.غذاهاشون هم مثل خودشونه ....اصفهانیها ی نجیب ونان حلال خور تاج سر یزدیهان.از هر کدام از هنرها و سلیقه هاشون بایددرس گرفت . من همکلاسی پولدار یزدی داشتم اصفهانی هم داشتم . اصفهانیه چی بود و چی شد یزدیه چی چی ؟چند تا خواهر برادر زدن سر ارث پدرشونو کشتن ولی پدر اصفهانیه الان صد سالشه.
پاسخ ها
saeid
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۱
چی واسه خودت بلغور میکنی چون غذاشون رو دوست نداشتی یا یه دوست اونجوری داشتی چرا تعمیم میدی به همه؟.......
علی
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
در کمال احترام به خودتون ،نظرتون سطحی ،کودکانه و کاملا
غیرمنطقی و خیر واقعی هستش.خوب و بد همه جا هست.من تجربه یه مسافرت کوتاه به یزد رو داشتم و از مهمون نوازی یک خانواده یزدی کیف کردم.
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
انگار فقط خواستی اصفهانیا رو به لجن بکشی
من از این آش تو خود یزد خوردم و واقعا عالیه
Iran, Islamic Republic of
13:38 - 1396/02/01
شناسا استدلالت از پهنا تو حلقت :/
Iran, Islamic Republic of
21:30 - 1396/02/01
اتفاقا یزدی ها تو کار بی نظیرن
مو لای درز کاراشون نمیره
سالهاست باهاشون کار میکنم و واقعا ای کاش همه توی کار مثل یزدی ها بودن
Iran, Islamic Republic of
13:37 - 1396/02/16
یزدیها از شهرِ یزدان و اصالت اهورا مزدای زرتشتن... پاک و نجیب و خونگرم.... البته نا گفته نمونه خوب و بد همه جا هست .
در ضمن من که دیوووووونه ی این شولی یزدی ام
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج