۵۱۶۳۱۴
۷ نظر
۵۰۳۶
۷ نظر
۵۰۳۶
پ

آش شولیِ یزدی؛ تجربه غذای محلی در روز جمعه

این آش مخصوص استان یزد است، آش شولیِ اصیل یزدی را درست کنید و در ظهر جمعه یک غذای محلی بخورید.

وب سایت سرآشپز: این آش مخصوص استان یزد است، آش شولیِ اصیل یزدی را درست کنید و در ظهر جمعه یک غذای محلی بخورید.
مواد لازم:
  • سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله) ۱۵۰۰ گرم
  • چغندر بزرگ ۲ عدد
  • پیاز ۳ عدد
  • نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
  • آرد ۱,۱/۲ لیوان
  • عدس ۱ لیوان
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه ۲ قاشق مربا خوری
  • سرکه به مقدار لازم
آش شولیِ یزدی؛ تجربه غذای محلی در روز جمعه

طرز تهیه:

۱ - چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب بگذارید روی شعله تا نیم پز شود.

۲ - بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کنید و به آن زردچوبه را اضافه کنید.

۳ - به آرد حدود ۴ تا ۵ لیوان آب اضافه کنید و سپس با دست، کاملا آن ها را با هم مخلوط کنید. وقتی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید چند قل بخورد.

۴ - بعد از آن، ابتدا حدود ۴ لیوان آب جوش به آش اضافه کنید و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه کنید و همزمان هم، خوب به هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

سایر نکات:

اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه کنید و سپس آن را خوب به هم بزنید تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.بعد از این که نمک و فلفل آش را اندازه کردید، به آن نعنا داغ و بقیه ی پیاز داغ و سرکه را اضافه کنید (البته کمی از آن را برای تزئین نگه می داریم) و بگذارید تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.اگر سرکه دوست نداشتید می توانید آش را با رب انار میل نمایید
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • شناسا

      . هیچوقت یزدیها چه در دوران مدرسه چه در دورا ن دانشجویی و چه در فامیل و همسایگی بدل من ننشستند.غذاهاشون هم مثل خودشونه ....اصفهانیها ی نجیب ونان حلال خور تاج سر یزدیهان.از هر کدام از هنرها و سلیقه هاشون بایددرس گرفت . من همکلاسی پولدار یزدی داشتم اصفهانی هم داشتم . اصفهانیه چی بود و چی شد یزدیه چی چی ؟چند تا خواهر برادر زدن سر ارث پدرشونو کشتن ولی پدر اصفهانیه الان صد سالشه.

      پاسخ ها

      • saeid

        چی واسه خودت بلغور میکنی چون غذاشون رو دوست نداشتی یا یه دوست اونجوری داشتی چرا تعمیم میدی به همه؟.......

      • علی

        در کمال احترام به خودتون ،نظرتون سطحی ،کودکانه و کاملا
        غیرمنطقی و خیر واقعی هستش.خوب و بد همه جا هست.من تجربه یه مسافرت کوتاه به یزد رو داشتم و از مهمون نوازی یک خانواده یزدی کیف کردم.

      • بدون نام

        انگار فقط خواستی اصفهانیا رو به لجن بکشی
        من از این آش تو خود یزد خوردم و واقعا عالیه

    • مریم ب

      شناسا استدلالت از پهنا تو حلقت :/

    • بدون نام

      اتفاقا یزدی ها تو کار بی نظیرن
      مو لای درز کاراشون نمیره
      سالهاست باهاشون کار میکنم و واقعا ای کاش همه توی کار مثل یزدی ها بودن

    • بدون نام

      یزدیها از شهرِ یزدان و اصالت اهورا مزدای زرتشتن... پاک و نجیب و خونگرم.... البته نا گفته نمونه خوب و بد همه جا هست .
      در ضمن من که دیوووووونه ی این شولی یزدی ام

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج