۵۱۹۳۲۶
۲ نظر
۵۰۴۵
۲ نظر
۵۰۴۵
پ

بورانی بادمجان؛ بورانی پرطرفدارِ تازه مد شده

جدیدا - البته خیلی هم جدید نیست - درست کردن انواع بورانی کنار غذا مد شده است. در این مطلب هم طرز تهیه بورانی بادمجان پرطرفدار را به شما آموزش داده ایم.

وب سایت سرآشپز: جدیدا - البته خیلی هم جدید نیست - درست کردن انواع بورانی کنار غذا مد شده است. در این مطلب هم طرز تهیه بورانی بادمجان پرطرفدار را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:

  • ماست پرچرب ۱ پیمانه
  • بادمجان ۳ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک به مقدار لازم
بورانی بادمجان؛ بورانی پرطرفدارِ تازه مد شده

طرز تهیه:
۱ - سیر را رنده کنید.

۲ - کباب‌پز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخش‌کن قرار دهید.

۳ - با استفاده از یک چاقوی تیز، در ۳ تا ۴ نقطه از بادنجان‌ها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند.

۴ - بادمجان‌ها را روی شعله پخش‌کن یا کباب‌پز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانی‌که پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آن‌گاه بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

۵ - وقتی بادمجان‌ها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند.

۶ - بادمجان‌های له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جایی‌که خوب با یکدیگر مخلوط شوند.

۷ - سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید.

۸ - اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانه‌های انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      بدون اب لیمو وروغن زیتون خوشمزه میشه

    • امیلیا

      دمتون گرم معلومه خیلی لذیذه
      پیاز تفت داده هم اضافه کنیم فکر
      میکنم خوشمزه تر میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج