۵۲۳۵۴
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

۸سال تناقض‌گویی در آمار گردشگر ورودی

ورود گردشگران خارجی به ایران براساس آمار منتشر‌شده از سوی سازمان میراث فرهنگی در ۸‌سال اخیر روند بسیار کندی داشته؛ به‌طوری که تقریبا هر سال تنها ۴۰۰ هزار نفر به تعداد آنها افزوده شده است.

خبرگزا ری مهر : ورود گردشگران خارجی به ایران براساس آمار منتشر‌شده از سوی سازمان میراث فرهنگی در ۸‌سال اخیر روند بسیار کندی داشته؛ به‌طوری که تقریبا هر سال تنها ۴۰۰ هزار نفر به تعداد آنها افزوده شده است.

در سال‌های اول دولت نهم(سال ۸۴) تعداد گردشگران ورودی به ایران یک‌میلیون و ۱۶۲ هزار و ۱۴ نفر اعلام شد در حالی‌که هتلدارها و دفاتر خدمات مسافرتی از وضعیت ورود گردشگر به کشور ناراضی بودند.

در سال۸۹ نیز شهباز یزدانی، معاون وقت گردشگری اعلام کرد که در سال‌۸۸، ۲میلیون و ۵۹۰ هزار گردشگر خارجی به ایران آمده‌اند و در فروردین ماه همان سال اعلام کرده بود که ۲‌میلیون و ۲۷۲ هزار و ۵۷۵ نفر گردشگر ورودی به ایران داشته‌ایم. امسال نیز در نوروز ۹۲ محمدشریف ملک‌زاده اعلام کرد که تعداد ورود گردشگران خارجی در سال۹۱، ۳‌میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده اما منوچهر جهانیان، معاون گردشگری وی، چند روز بعد آمار ۳میلیون و ۷۲۹ هزار نفری را بیان کرد.

براساس آمار سازمان میراث فرهنگی در سال ۸۵، یک میلیون و ۸۱۶ هزار و ۹۰۵ نفر، در سال۸۶ ، یک‌میلیون و ۹۲۵ هزار و ۱۹۲ نفر، در سال ۸۷، ۲میلیون و ۳۵ هزار و ۵۱۸ نفر، در سال ۸۸، ۲میلیون و ۲۷۶ هزار و ۵۷۵ نفر، در سال ۸۹، ۳میلیون و ۱۲۱ هزار و ۲۸۲ نفر، در سال۹۰، ۳میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و در سال ۹۱، ۳میلیون و ۷۲۹ هزار نفر به ایران آمدند. این آمارها نشان می‌دهد که تقریبا سالی ۴۰۰ هزار نفر به‌صورت میانگین بر آمار گردشگران سال‌های قبل افزوده شده و تحلیل این آمار بیانگر آن است که ایران در جذب گردشگر خارجی موفق نبوده است.
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج