۵۲۵۱۱
۲ نظر
۵۰۰۸
۲ نظر
۵۰۰۸
پ

ازدحام فروشندگان دلار در مقابل صرافی‌ ها

بدنبال کاهش قیمت دلار ، صرافی ها نیز از افزایش مراجعه مشتریان برای فروش ارز خبر می‌دهند.

قدس آنلاین: بدنبال کاهش قیمت دلار ، صرافی ها نیز از افزایش مراجعه مشتریان برای فروش ارز خبر می‌دهند.

یکی از متصدیان صرافی های در این باره به خبرنگار ما می‌گوید: اخیرا با اعلام کاهش قیمت دلار بسیاری از افرادی که ارز را به عنوان سرمایه نزد خود نگاه داشته‌اند، این‌روزها فروشنده شده اند.

وی به فضای چند ماه پیش بازار ارز اشاره می‌کند و می‌افزاید: زمانی که قیمت دلار در حال افزایش بود، متقاضیان زیادی برای خرید به ما مراجعه می‌کردند، اما درحال حاضر همان متقاضیان برای فروش مراجعه می‌کنند.

این متصدی صرافی اضافه می‌کند:با این وضعیت سالهاست که ما روبرو هستیم و مشتریان ما معمولا با نوسانات قیمت ارز کم و زیاد می‌شوند و هر موقع که قیمتها کاهش پیدا می‌کند، فروشندگان ارز نیز افزایش می‌یابد.

در همین حال یکی از مراجعه کنندگان به صرافی در این باره می‌گوید: من به دلیل سود بیشتر پس انداز خود را تبدیل به دلار کردم، اما اکنون متوجه شده‌ام که اشتباه کرده‌ام.

وی دلیل فروش دلارهای خود را روند کاهش قیمت دلار طی چند روز اخیر عنوان می‌کند و می‌افزاید: من به این نتیجه رسیده‌ام که خرید دلار جز زیان چیز دیگری به همراه نداشته است.

یکی دیگر از مراجعه کنندگان به صرافی می‌گوید: من چند سالی است که کار خرید و فروش دلار را انجام می‌دهم و طی این مدت هم معمولا سود کرده‌ام، اما اکنون ضرر هنگفتی کرده‌ام.

وی خود را بیکار معرفی می‌کند و ادامه می‌دهد: اگر کار بهتری پیدا کنم، قطعاً بدنبال خرید و فروش دلار نخواهم رفت.

وی با انتقاد از نظام بانکی کشور اضافه می‌کند: اگر بانکها سود مناسبی به سپرده های افراد جامعه بدهند، کمتر کسی به سمت خرید و فروش ارز می‌رود.

بنا به نظر کارشناسان بازار سرمایه در حال حاضر روند تثبیت خود را سپری می‌کند و دو رویداد سیاسی و اقتصادی پیش رو می‌تواند تعیین کننده این بازار باشد.

کارشناسان معتقدند که تصویب نرخ دلار در بودجه ۹۲ و انتخابات ریاست جمهوری در چند روز آینده کشتی بازار سرمایه را به ساحل آرامی خواهد رساند.
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی

    خب یه عکس از جلوی صرافیها چاپ میکردی اگه راست میگی

  • بدون نام

    دست نگه دارید ! از شنبه قیمت ارز و سکه گرون میشه.فعلا نفروشید . با اعلام نام ردصلاحیت شدگان دوباره سکه و ارز گرونتر از قبل میشه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج