۵۲۶۵۰۹
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۸
ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 16493
ماهنامه سرآشپز: ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

مواد مورد نیاز:

  • عدس: 250 گرم
  • سیر (له شده): 1 حبه
  • ترخون (خرد شده): 2 قاشق سوپخوری
  • پنیر خامه ای: 4 قاشق سوپخوری
  • خامه: 1 قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی (فیله و خرد شده): 2 عدد
  • زیتون سیاه (خرد شده): 50 گرم
  • جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپخوری
  • لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده): 1 عدد
  • سس خردل (یا دانه خردل): 2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری

 سالاد ترخون
 
روش پخت:

1. عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

2. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

3. پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

4. گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

5. سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج