۵۳۶۳۴۳
۲ نظر
۵۰۰۴
۲ نظر
۵۰۰۴
پ

ضرب‌ الاجل استرالیا برای مهاجران غیر قانونی

وزارت مهاجرت استرالیا بار دیگر به بیش از ۷ هزار پناهجو و مهاجر غیرقانونی که با قایق خود را به این کشور رسانده‌اند حدود چهار ماه فرصت داد واقعی بودن پناهجویی خود را ثابت کنند، در غیر اینصورت از استرالیا اخراج خواهند شد.

خبرگزاری ایرنا: وزارت مهاجرت استرالیا بار دیگر به بیش از ۷ هزار پناهجو و مهاجر غیرقانونی که با قایق خود را به این کشور رسانده‌اند حدود چهار ماه فرصت داد واقعی بودن پناهجویی خود را ثابت کنند، در غیر اینصورت از استرالیا اخراج خواهند شد.

پاپوآ گینه نو نیز بخش هایی از یک بازداشتگاه استرالیا را که مهاجران غیرقانونی کشورهای مختلف و گروهی ایرانی در آن به سر می برند، در عرض چند هفته آینده تعطیل می کند.

به نوشته روز دوشنبه تارنمای شبکه 'ای.بی.سی'، 'پیتر داتون' وزیر مهاجرت استرالیا بر تصمیم خود ایستاده است که هزاران نفر از پناهجویان اگر تا ماه اکتبر (حدود چهار ماه دیگر) روادید معتبر ارائه نکنند، اخراج می شوند.

وی روز دوشنبه بار دیگر از سیاستش در مورد اخراج این گروه از پناهجویان در برابر وکلای مدافع این پناهجویان دفاع کرد و وکلا را به 'بیهوده گویی' متهم کرد.

'مالکوم ترنبول' نخست وزیر استرالیا نیز از موضع وزیر مهاجرتش در مورد اخراج تا ۷ هزار و ۵۰۰ پناهجو حمایت کرد.

وی نیز به خبرنگاران گفت که کسانی که پناهندگی سیاسی می خواهند باید ادعای خود را 'مناسب' ارائه کنند و اگر پناهندگی آنها مشخص نشد، آنها می توانند به مبدا بازگردند.
'پیتر داتون' وزیر مهاجرت استرالیا نیز ورود پناهجویان را اتفاقی دانست که در دولت گذشته این کشور اتفاق افتاده است و خود را به سواحل استرالیا رسانده اند و به این افراد هشدار داد بازی به پایان رسیده است.

وی گفت که این ضرب‌ الاجل چهار ماهه برای از بین بردن خرابکاری‌ دولت کارگر تعیین شده است که 13 میلیارد و 700 میلیون دلار برای استرالیا هزینه داشته است.

هفته گذشته نیز یک دادگاه تجدیدنظر استرالیا، تصمیم اداره مهاجرت این کشور را برای لغو روادید 6 پناهنده ایرانی برگرداند. این افراد که مدعی بودند در ایران در امان نیستند پس از دریافت پناهجویی با گذرنامه ایرانی خود چند بار به ایران سفر کرده اند و این در تناقض با علت پناهجویی است.

تارنمای شبکه 'اس.بی.اس' استرالیا نیز روز دوشنبه اعلام کرد پناهندگان و پناهجویان در جزیره مانوس هشدار داده اند هرگونه جابجایی افراد از 'مرکز مهاجرت لومبروم' آنهم با استفاده از زور، ممکن است به بهای جان افراد تمام شود.

هشدار پناهندگان و پناهجویان مستقر در این مرکز ویژه نگهداری از پناهندگان در پی انتشار یک سری اسناد افشا شده صورت می گیرد که در آنها عنوان شده است کارکنان قراردادی دولت استرالیا در این مرکز از روی عمد تلاش کرده اند تا شرایط موجود در این تسهیلات را وخیم تر کنند و باعث رانده شدن افراد ساکن در آن شوند.

به پناهندگان و پناهجویان مستقر در جزیره مانوس گفته شده است که آنها باید مرکز ویژه بازداشتگاهی ویژه نگهداری از پناهندگان که بودجه آن توسط استرالیا تامین می شود را ترک کنند تا این مرکز تعطیل شود.

براساس گزارش ها، یک مقام رسمی پاپواگینه نو به پناهندگان و پناهجویان گفته است عملیات تخریب این تسهیلات بازداشتگاهی از هفته آینده و و احتمالا از 28 مه (7 خرداد) آغاز خواهد شد. این اقدام بیش از یک سال پس از آن صورت می گیرد که دادگاه عالی پاپواگینه نو در حکم خود اعلام کرد این مرکز 'غیر قانونی و مغایر قانون اساسی' این کشور است.

در همین حال، یک مقام رسمی پاپواگینه نو گفته است بیش از 800 نفر باقیمانده باید تصمیم بگیرند یا به کشور مبدا خود باز گردند، یا در داخل جامعه پاپواگینه نو مستقر شوند، و یا به یک مرکز موسوم به 'مرکز ترانزیتی' در نزدیکی روستای اصلی 'لورنگاو' نقل مکان کنند.

'بهنام' یک پناهجوی ایرانی به اس.بی.اس گفت این افراد با انتخابی غیر ممکن روبرو شده اند.
وی گفت: ما یکی از بدترین معضلات در زندگی خود را پشت سر می گذاریم. ما واقعا نمی دانیم چه کار باید بکنیم. شرایط موجود چند روز است که اصلا باثبات نیست. چند روز پیش کمیسیونر عالی پلیس برای بازدید از مرکز به اینجا آمده بود و بعد از آن پس از آنکه مقام های پاپواگینه نو خبر انتقال به مرکز ترانزیتی لورنگاو را اعلام کردند، شرایط در داخل این مجموعه خیلی خوب نیست.

این در حالی است که فرمانده پلیس پاپواگینه نو اوایل هفته گذشته تایید کرد که سربازان در ماه گذشته مستقیما به سمت مرکز بازداشتگاهی مخصوص نگهداری از پناهندگان تیراندازی کرده بودند.

در همین حال برخی از پناهندگان و پناهجویان با فشارهایی در خصوص پس گرفتن درخواست های پناهندگی خود و بازگشت به کشورهایی که از آن گریخته اند، آنهم قبل از پایان مهلت قانونی ضرب الاجل دولت استرالیا برای برخورداری از مشوق مالی 20 هزار دلاری در ازای بازگشت به کشورشان روبرو هستند.

در همین حال بر اساس تعدادی از اسناد افشا شده که به تازگی در روزنامه 'گاردین' منتشر شده است، برخی از کارمندان قراردادی استرالیایی که در این مرکز به کار مشغولند در حال برنامه ریزی برای وخیم تر کردن شرایط موجود برای آن دسته از پناهندگان و پناهجویان باقیمانده در این مرکز بوده اند.

در این اسناد عنوان شده است که شرایط پناهندگان در 'مرکز ترانزیتی در شرق لورنگاو' باید جذاب تر از 'مرکز پردازش منطقه ای لومبروم' باشد.

در این اسناد همچنین به جدا کردن آن دسته از افراد که دارای روادید پناهندگی هستند از دیگران اشاره شده است.

براساس اسناد افشا شده، افرادی که فاقد روادید پناهندگی هستند قرار بوده به مجموعه ای در بخش غربی این مرکز بازداشتگاهی فرستاده شوند زیرا در این بخش تسهیلات تهویه مطبوع نبوده و بر اساس این اسناد 'این کار سبب می شده تا پناهندگان بتوانند شاهد این تغییر شرایط باشند و از سوی دیگر این کار باعث برداشته شدن تاثیر منفی افرادی می شده که قرار بوده این مرکز را ترک کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • محمد

      چرا در المان هیچ پناهجویی کشته یا لبش را نمیدوزد ویا درگیری نمیشه یا خودش را حلق اویز نمیکنه یا بهداشتش خوب است ووزیر مهاجرتش اصلا دروغ نمیگه ووووووو ولی درکشور استرالیا همه اینها بر عکس میباشد ومرگ دربین فقط پناهجویان بالا ست وحقوق بشر اصلا دراین کشور یعنی زیر صفراست چرا چ ا کار خطا که میکنند اصلا سر پوش روش میزارند مخصوصا جان انسان بعد دم از حقوق بشر میزنند چرا چراکشتاری که در کمپ میکنند مثل وزیر مهاجرتش بعهده نمیگیره چون سیاست کشورش ادم کشی میباشد .وفرقی با داعش نداره وبدتر از او میباشد. خبرها اینها رو میگویند اخه چرا چرا جواب چرا نمیدهند چون قل جوابی ندارد .خودشان میدانند .وغیره

    • بی نام

      استرالیا این نظر بعدی که من میدهم . استرالیا دولتی داره که امثال اسکاد موریسون وزیر مهاجرتش که جز دروغ از دهانش در نمیاد یعنی راست گفتن رو را یاد نگرفته. یعنی چون کارش را بدرستی انجام نمیدهد .مجبور است سر پوش بذاره تا فرار کند از مسئولیت که بدرستی نتوانسته انجام دهد ومجبور میشود بخاطر از دست دادن جایگاهش دروغ بگوید. وفکر میکنه مردم کم عقلند .همین ادم کشی هایی که در کمپ انجام شده در کشور دیگه محاکمه بشه چندین بار به اعدام یا حبس ابد محکوم میشه .جان گرفتن اسکاد موریسون سخته .حتی افرادی که بی خانواده در انجا جان میدهند اینها تقاص داره.وقتی توان مسولیت را نمیتوانی انجام بدی کنا برو چون جانها در این کاریکه شما بهده داره سنگینه .بخدا من تنم میلرزه از کاری که شما وامثال تو انجام میده.ولی شما اصلا کک ت هم نمیشه.بخودت بیا واصل قضیه رو به دولتت بگو تا تاوان هم تو این دنیا وهم تو اون دنیا ندی.از من گفتن بود.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج