شیوع تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی از شیوع بیماری تب کریمه کنگو از استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: اگر دامپزشکان و مردم نکات بهداشتی و قرنطینهای را برای مصرف گوشت قرمز به کار گیرند، هیچ نگرانیای در این زمینه وجود ندارد و میتوان از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری کرد.
خبرگزاری ایسنا: مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی از شیوع بیماری تب کریمه کنگو از استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: اگر دامپزشکان و مردم نکات بهداشتی و قرنطینهای را برای مصرف گوشت قرمز به کار گیرند، هیچ نگرانیای در این زمینه وجود ندارد و میتوان از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری کرد.
عباس عباسی اظهار کرد: بیماری تب کریمه کنگو ویروسی مشترک بین انسان و دام است که از طریق گردش کنه آلوده به ویروس یا دام آلوده میتواند به انسان منتقل شود به گونهای که اگر در زمان ذبح موارد و نکات بهداشتی رعایت نشود یا به عنوان مثال دامداری کنهای را با دست بکشد یا آنکه فردی در بیمارستان آلوده باشد و پرستاران برای مراقبت از این بیمار نکات بهداشتی را رعایت نکنند میتواند این بیماری به انسان انتقال پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه نکات بهداشتی و ایمنی از سوی سازمان دامپزشکی به صورت کامل رعایت میشود گفت: گوشت قرمز کشتار شده آماده توزیع به بازار ابتدا در سردخانهها با دمای صفر تا ۴- درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت نگهداری میشود و با توجه به حساس بودن این ویروس، میتوان اطمینان یافت که ویروس بیماری کریمه کنگو از بین رفته یا عقیم شده است که البته مردم نیز به هنگام خرید و مصرف این گوشت باید نکات بهداشتی لازم را رعایت کنند.
عباسی اعلام کرد: مردم نباید گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز خارج از شبکههای دامپزشکی و بدون مهر تایید این سازمان تهیه و مصرف کنند و باید به نکاتی از جمله نگهداری گوشت قبل از مصرف در دمای حدود ۴- درجه تا ۲۴ ساعت و پخت کامل آن توجه کنند که البته با توجه به فرهنگ مصرف گوشت قرمز در ایران و حساس بودن این ویروس به دمای ۶۵ تا ۸۵ درجه میتوان گفت هیچ نگرانی برای مصرف گوشت قرمز در این بازه زمانی وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرتد: بیماری تب کریمه کنگو از سال ۱۳۵۰ در کشور شناسایی شده است و هماکنون تنها در استان سیستان و بلوچستان به صورت رسمی گزارش شیوع این بیماری و بروز تلفات انسانی به سازمان دامپزشکی رسیده است و اخباری که از طریق کانالها و شبکههای اجتماعی منتشر میشود هنوز منشا رسمی ندارد، اما برای جلوگیری از شیوع و گسترش این بیماری باید نکات بهداشتی مدنظر ناظران سازمان دامپزشکی از سوی دامداران و مردم رعایت شود.
نظر کاربران
خواهشا بیشتر در مورد این بیماری اطلاع رسانی کنید. امروز یک قربانی همین تب در مبارکه اصفهان درون وکیوم و تابوت پلاستیکی 3 متر زیر زمین با شفته آهک دفن شد
اون قدر کشتار غیر مجاز وجود داره با تایید مهرهای تقلبی مردم از کجا بدونن چی به چیهفقط خداوند انصاف بده به خیلیا
کار عربستانه
کشتارگاه های کشور هر۱۰تایکی هم استانداراد نیست مثلا شهر نه کشتارگاه صنعتی داره همون سنتی هم پیش سردخونه نداره همینجوری گاو کهره بره میکشند میبرن مغازه