طرز تهیه تارت گیلاس
حالا که فصل گیلاس های خوشرنگ و خوشمزه رسیده، طرز تهیه تارت گیلاس را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
وب سایت مواد لازم: حالا که فصل گیلاس های خوشرنگ و خوشمزه رسیده، طرز تهیه تارت گیلاس را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر:
- آرد ۲ فنجان
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- ۱۵۰ گرم کره سرد
- ۱/۲ فنجان آب سرد
- ۱ تخم مرغ
مواد لازم برای داخل خمیر:
- یک کیلو گیلاس
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- کره یک قاشق غذا خوری سرد
- یک عدد لیمو برای چاشنی زدن
- ۱/۴ فنجان خرد شده پسته
طرز تهیه:
1- آب را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
2- آرد، نمک، و شکر را در یک میکسر قرار دهید و مخلوط کنید و کره را قطعه قطعه کنید و به میکس خمیر اضافه کنید و پس از اینکه خمیر آماده شد آن را ورز دهید و دقت کنید که اضافه کردن آب باید به مقداری باشد که خمیر شل نشود و فقط باید کمی حالت مرطوب داشته باشد.
3- خمیر را در پلاستیک تمیز قرار میدهیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
4- در مدت زمانی که خمیر در یخچال است هسته ی گیلاس ها را جدا کرده و روی آنها کمی آب لیمو تازه شکر میریزیم و شکر باید روی کل گیلاس ها ریخته شود و سپس پسته ی خرد شده را اضافه میکنیم.
5- خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و همانند عکس پایین آن را باز میکنیم و در قالب چرب شده قرار میدهیم.
6- ترکیب گیلاس و شکر و پسته ی خرد شده را به داخل خمیر میریزیم و روی گیلاس ها را با اطراف خمیر میپوشانیم. ( مطابق عکس )
7- تخم مرغ را ظرفی جدا میشکنیم و هم میزنیم و با برس مخصوص شیرینی روی خمیر میزنیم و کمی هم شکر روی آن می ریزیم.
2- آرد، نمک، و شکر را در یک میکسر قرار دهید و مخلوط کنید و کره را قطعه قطعه کنید و به میکس خمیر اضافه کنید و پس از اینکه خمیر آماده شد آن را ورز دهید و دقت کنید که اضافه کردن آب باید به مقداری باشد که خمیر شل نشود و فقط باید کمی حالت مرطوب داشته باشد.
3- خمیر را در پلاستیک تمیز قرار میدهیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
4- در مدت زمانی که خمیر در یخچال است هسته ی گیلاس ها را جدا کرده و روی آنها کمی آب لیمو تازه شکر میریزیم و شکر باید روی کل گیلاس ها ریخته شود و سپس پسته ی خرد شده را اضافه میکنیم.
5- خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و همانند عکس پایین آن را باز میکنیم و در قالب چرب شده قرار میدهیم.
6- ترکیب گیلاس و شکر و پسته ی خرد شده را به داخل خمیر میریزیم و روی گیلاس ها را با اطراف خمیر میپوشانیم. ( مطابق عکس )
7- تخم مرغ را ظرفی جدا میشکنیم و هم میزنیم و با برس مخصوص شیرینی روی خمیر میزنیم و کمی هم شکر روی آن می ریزیم.
8- قالب را به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
نکته:
همچنین شما میتوانید از آلبالو بجای گیلاس استفاده کنید و در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری شکر بیشتر به آلبالو اضافه کنید چون آلبالو کمی ترش تر از گیلاس است ، این تارت خوشمزه را میتوانید برای مهمانی ها و دور همی های خود تهیه کنید و لذت ببرید.
پ
ارسال نظر