۵۴۴۷۵۲
۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۹
موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود، در مزه اش شک نکنید، اما باید بگویم خیلی پرکالری است. اگر رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد!
وب سایت من آشپزم: موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود، در مزه اش شک نکنید، اما باید بگویم خیلی پرکالری است. اگر رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد!
 
مواد لازم:

  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • دارچین  به مقدار لازم
  • پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)  به مقدار لازم
  • جعفری (ساطوری شده)  ۲ قاشق غذا خوری
  • سس مایونز  به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای  ۱ عدد
  • پیاز  ۱ عدد
  • پودر سیر  ۱ قاشق مربا خوری
  • سیر  ۳ حبه
  • رب گوجه ‌فرنگی  ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران اختیاری(آبکرده)  ۱ قاشق غذا خوری
  • بادمجان  ۵ عدد
  • گوشت (چرخ کرده)  ۵۰۰ گرم
 
موساکای یونانی 

 طرز تهیه:
 
1-در ابتدای كار فر را روشن كنید تا موقع پخت غذا گرم باشد.بادمجانها را پوست گرفته و نمك بزنید و ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبكش كاملا خشك كنید.سپس داخل روغن كاملا سرخ كنید.

2-پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.

3-سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.

4-درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال كمی پهن كنید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت ۲تا۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.

5-روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.

6-سس سفید را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.

سایر نکات:
 
1-بهتر است این غذا را با مقدار بیشتری پنیر پارمزان و پیتزا بپزید.
 
2-این غذا دستور طبخ های بسیار زیاد و متفاوتی دارد و گاهی در آن از ذرت و قارج هم استفاده میشود.
 
3-میتوانید از سایر سس های سفید خانگی و مخصوص پاستا هم برای این غذا استفاده كنید
برچسب ها:
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج