۵۴۴۷۵۲
۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۹
موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود، در مزه اش شک نکنید، اما باید بگویم خیلی پرکالری است. اگر رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد!
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 10383
وب سایت من آشپزم: موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود، در مزه اش شک نکنید، اما باید بگویم خیلی پرکالری است. اگر رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد!
 
مواد لازم:

  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • دارچین  به مقدار لازم
  • پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)  به مقدار لازم
  • جعفری (ساطوری شده)  ۲ قاشق غذا خوری
  • سس مایونز  به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای  ۱ عدد
  • پیاز  ۱ عدد
  • پودر سیر  ۱ قاشق مربا خوری
  • سیر  ۳ حبه
  • رب گوجه ‌فرنگی  ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران اختیاری(آبکرده)  ۱ قاشق غذا خوری
  • بادمجان  ۵ عدد
  • گوشت (چرخ کرده)  ۵۰۰ گرم
 
موساکای یونانی 

 طرز تهیه:
 
1-در ابتدای كار فر را روشن كنید تا موقع پخت غذا گرم باشد.بادمجانها را پوست گرفته و نمك بزنید و ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبكش كاملا خشك كنید.سپس داخل روغن كاملا سرخ كنید.

2-پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.

3-سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.

4-درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال كمی پهن كنید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت ۲تا۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.

5-روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.

6-سس سفید را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.

سایر نکات:
 
1-بهتر است این غذا را با مقدار بیشتری پنیر پارمزان و پیتزا بپزید.
 
2-این غذا دستور طبخ های بسیار زیاد و متفاوتی دارد و گاهی در آن از ذرت و قارج هم استفاده میشود.
 
3-میتوانید از سایر سس های سفید خانگی و مخصوص پاستا هم برای این غذا استفاده كنید
برچسب ها:
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج