۵۴۴۷۵۵
۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳
نودل چینی، یک غذای فوق العاده راحت است، که سریع هم تهیه می شود. در عوض می توانید یک غذای چینیِ فوق العاده و تمام عیار داشته باشید.
امتیاز خبر: 92 از 100 تعداد رای دهندگان 9680
وب سایت من آشپزم: نودل چینی، یک غذای فوق العاده راحت است، که سریع هم تهیه می شود. در عوض می توانید یک غذای چینیِ فوق العاده و تمام عیار داشته باشید.
 
مواد لازم:

  • نودل  ۲ بسته
  • مرغ (سینه)  ۲ قطعه
  • بادام زمینی (بو داده شده و نمکی)  ۱/۲ لیوان
  • سیر  ۲ حبه
  • پودر سیر  ۲ قاشق چای خوری
  • سس سویا  ۳ قاشق غذا خوری
  • پیازچه  به مقدار لازم
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
 
نودل چینی 
 
طرز تهیه:
 
1-ابتدا سینه مرغ را خرد کنیدو آن را به خوبی بشوییدداخل آبکش قرار دهید تا خشک شود سیر را رنده کرده با مقداری نمک مخلوط کرده و داخل مایه تابه روغن ریخته وتکه های مرغ را سرخ کنید.

2-بادام زمینی و سیر را به مرغ اضافه کرده و کمی تفت دهید. سس سویا را اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید و نمک وفلفل و پودر سیر را نیز به آنها اضافه کنید.

3-مقداری آب را به جوش آورده و نودل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در آب بجوشد تا مثل ماکارونی نرم شود.وقتی نودل پخته شد آن را آبکش کنید.ادویه مخصوص نودل (موجود در بسته بندی نودل) را به مواد گوشتی اضافه کنید.

4-داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و نودل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد مرغ را به آن افزوده و بعد از کمی تفت خوردن شعله را خاموش کنید. پیازچه ها را ریز خرد کرده و روی غذا بریزید و آن را برای سرو آماده کنید.

سایر نکات:

1-در صورت تمایل پیارچه را به همراه پیاز سرخ کنید.

2-اگر سس سویا در اختیار نداشتید این غذا را با سس کچاپ و مقداری سرکه سیب طبخ کنید.

3-در صورت تمایل مقداری پنیر رنده شده هم به غذا اضافه کنید.

4-توجه داشته باشید نودل اگر زیاد در اب بماند به شدت خمیر میشود و قابل استفاده نیست.
برچسب ها:
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج