۵۵۹۶۲۸
۵۷۶۵
۵۷۶۵
پ

ورقه های بادمجان و اسفناج، به جای ورقه های لازانیا

اگر به دنبال دستور پخت غذاهای گیاهی هستید که گوشت یا کربوهیدرات در خود ندارند، غذایی که در ادامه آموزش داده شده مناسب شما خواهد بود. در این دستور نه از ورقه های لازانیا خبری هست نه از گوشت چرخ کرده و سوسیس و بیکن. همه مواد تشکیل دهنده این غذا، گیاهی بوده و شامل بادمجان، اسفناج و پنیر است.

وبسایت روزیاتو: اگر به دنبال دستور پخت غذاهای گیاهی هستید که گوشت یا کربوهیدرات در خود ندارند، غذایی که در ادامه آموزش داده شده مناسب شما خواهد بود. در این دستور نه از ورقه های لازانیا خبری هست نه از گوشت چرخ کرده و سوسیس و بیکن. همه مواد تشکیل دهنده این غذا، گیاهی بوده و شامل بادمجان، اسفناج و پنیر است.

مواد لازم:

  • ۲ عدد بادمجان متوسط
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۵ پیمانه برگ های جوان اسفناج
  • ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ۲۵۰ گرم پنیر موزارلای رنده شده
  • نصف پیمانه پنیر محلی
  • نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱٫۵ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ریحان تازه برای تزئین

ورقه های بادمجان و اسفناج، به جای ورقه های لازانیا
طرز تهیه:

۱. بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش دهید. آن را درون یکی سینی چیده و روی دو طرف آن ها نمک بپاشید. به مدت ۱۵ دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا عرق کرده و تلخی خود را پس دهند. سپس با دستمال کاغذی حوله ای آب اضافه بادمجان ها را بگیرید.

2. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۳. بادمجان های خشک را درون سینی فر چیده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته و طلایی شوند.

4. بادمجان ها را از فر خارج کرده و دمای آن را به ۱۹۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.

۵. روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سیر را ریخته و یک دقیقه تفت دهید تا عطرش آزاد شود. اسفناج ها را افزوده و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا آب بیندازند.

6. در یک کاسه بزرگ، سیر، اسفناج، پارمسان، موزارلا، پنیر محلی، تخم مرغ، آویشن و نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.

۷. حدود یک چهارم از سس گوجه فرنگی را کف تابه پیرکس بریزید.

8. یک لایه بادمجان روی آن بچینید. روی آن نیمی از مخلوط پنیر و اسفناج بریزید و این مراحل را دوباره تکرار کنید.

۹. ظرف را به مدت ۱۸ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.

10. سپس با ریحان تازه تزئین و به صورت داغ سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج