۵۶۲۲۷۷
۱۹ نظر
۷۱۰۲
۱۹ نظر
۷۱۰۲
پ

طرز تهیه یک «کاپ کیک» ساده و خوشمزه

کاپ‌کیک ساده وانیلی ساده‌ترین و در عین حال پرطرفدارترین کاپ‌کیک‌هاست. درست کردن این کاپ‌کیک بسیار آسان است و با مواد اصلی کاپ‌کیک‌ها درست می‌شود. شما می‌توانید آن را با خامه یا باتر کرم تزئین کنید و یا آن را به صورت ساده مصرف کنید.

برترین‌ها: کاپ‌کیک ساده وانیلی ساده‌ترین و در عین حال پرطرفدارترین کاپ‌کیک‌هاست. درست کردن این کاپ‌کیک بسیار آسان است و با مواد اصلی کاپ‌کیک‌ها درست می‌شود. شما می‌توانید آن را با خامه یا باتر کرم تزئین کنید و یا آن را به صورت ساده مصرف کنید. باترکریم و خامه علاوه بر اثر بر مزه باعث ظاهر زیباتر آن نیز می‌گردد، اما اگر بخواهید از کالری‌های وحشتناک آن‌ها بگذرید همان کاپ‌کیک ساده و خوشمزه خوب است.

طرز تهیه یک «کاپ کیک» ساده و خوشمزه

کاپ‌کیک ساده و خوشمزه وانیلی از بسیاری لحاظ از بقیه کاپ‌کیک‌ها ساده‌تر است. شما معمولا برای درست کردن کاپ‌کیک، کره و شکر را با هم می‌زنید تا شبیه به کرم شود؛ این کار خیلی خوب است، اما ما به دنبال راه‌حل‌های سریع هستیم و حتی نیازی هم به همزن برقی نداریم. شما خیلی راحت مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ‌پودر، شکر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط می‌کنید و کنار می‌گذارید. سپس سراغ مواد مرطوب همانند شیر، روغن، اسانس وانیل، روغن و تخم مرغ می‌ریود. استفاده از روغن به جای کره، باعث نرم شدن بیشتر کاپ‌کیک شده و آن را به مدت بیشتری نرم و مرطوب نگه می‌داد. شیر به کیک شما بافت می‌دهد و به رطوبت آن می‌افزاید. اسانس وانیل هم که طعم دهنده اصلی این کاپ‌کیک است.

مواد لازم برای ۲۴ تا ۲۶ کاپ‌کیک

  • آرد همه کاره: ۲ و ۱/۲ پیمانه (۳۲۵ گرم)
  • شکر: ۲ پیمانه (۴۱۴ گرم)
  • بیکینگ‌پودر: ۳ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیر: ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر)
  • روغن: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی‌لیتر)
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب: ۱ پیمانه

طرز تهیه یک «کاپ کیک» ساده و خوشمزه

طرز تهیه یک «کاپ کیک» ساده و خوشمزه

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید و یک سینی مخصوص کاپ‌کیک را قالب کاغذی بگذارید.

۲. شکر، آرد، بیکنیگ پودر و نمک را داخل کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

۳. در کاسه‌ای دیگر شکر، روغن مایع، اسانس وانیل و تخم مرغ را ریخته و با هم ترکیب کنید.

۴. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند. این کار را با همزن سیمی انجام دهید.

۵. به آرامی آب را به خمیر اضافه کنید و با سرعت پایین بهم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. در صورتی که مواد خمیر به بالای کاسه رفت با لیسک آن‌ها را به پایین برانید تا از مخلوط شدن کامل آن‌ها مطمئن شوید. توجه داشته باشید که این خمیر مقداری رقیق است.

۶. قالب‌های کاپ‌کیک را تا نیمه از این خمیر پر کنید و به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه بپزید یا اینکه با خلال دندان تست کنید بینید پخته‌اند یا نه. خلال دندانی که در کاپ‌کیک فرو می‌کنید باید حاوی خرده کاپ‌کیک باشد بصورت قلمبه باشد نه اینکه کاملا تمیز باشد.

۷. قالب کاپ‌کیک‌های وانیلی را از فر درآورده و بگذارید حدود ۲ دقیقه بماند تا خنک شود سپس روی توری شیرینی‌پزی بگذارید تا کاملا خنک شوند.

منبع: lifeloveandsugar

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مریم

      کاپ کیک رو درست کردم. عالی بود. ممنون

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نرم ترین کاپ کیک
        عالی بودددددد

      • پارمیدا

        کاپ کیکو درست کردم عالی بود ممنون زیادی هم خوب نبود که تو اینتوری میگی

    • سپیده

      ریدم توی کَلَت با این دستور پختت...
      ریده شد توی فرم انقد شکر قول زد اومد بالا

      پاسخ ها

      • پامیدا

        درسته

    • جفر

      خاک بر سرت کنن با این دستور پخت

    • بدون نام

      واقعا خراب خراب شد اين جه دستوري بود

      پاسخ ها

      • پارمیدا

        درسته حرفت

    • بدون نام

      با سلام
      این که فرمول شکر کیکی است نه کاپ کیک روشش هم اینطوریه که :

      بنام خدا
      طرز تهیه شکر کیکی :
      ابتدا یک کیلو شکر را به شکل کیک در آورده سپس در فر می گذاریم بعد از 40 دقه شکر کیکی ما آماده می شود .
      با لذت میل کنید

      پاسخ ها

      • بدون نام

        عزیزم چه جوری به شکر رو به شکل کیک در بیاریم

    • عرفانه

      سلام. لطفا دستور را اصلاح کنید
      مقدار اضافه کردن شکر توجیه نشده یکبار در مواد خشک یکبار در مواد تر؟
      شیر در دستور استفاده نشده بود؟؟!!
      شیر و آب هردو در ترکیب نیاز است؟

    • دنیز

      ببخشید میتونید بهم بگید اندازه ۶ نفر چقدر باید مواد درست کنم؟
      ممنون

    • بدون نام

      من اینو درست کردم خیلی بامزه بود

    • آدرینا

      خوب ترین

    • بدون نام

      خيلي دستورعالي بود وسريع درست ميشدالبته من يك پيمانه آب رابه جاش شيرريختم عالي شد

    • رامتین

      ممنون از این دستور بخت خوبتون

    • هدیه

      من میرم درست کنم خدا کنه خوب شه

    • بدون نام

      عالی بود من ۱۷ بار درست گردم

    • فاطمه

      من دو بار درست کردم خیلی عالی شد فقط باید شکر رو کم بریزیم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج