۵۸۰۸۶۴
۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۰
در تهیه جوجه کباب، استفاده از ماست چکیده باعث میشود تا جوجه کباب‌ها نرم و آبدار بشوند.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 14235
وب سایت آشپزباشی: در تهیه جوجه کباب، استفاده از ماست چکیده باعث میشود تا جوجه کباب‌ها نرم و آبدار بشوند.
 
مواد لازم:

  •     ماست چکیده ۳/۴ پیمانه
  •     روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
  •     لیمو ۱ عدد
  •     برگ آویشن ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر ۲ حبه
  •     زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     مرغ ۹۰۰ گرم

جوجه کباب با زعفران و ماست 
 
آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست:
 
۱- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید.
۲- برگ‌های آویشن رو ریز خرد کنید.
۳- سیر‌ها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۴- از فیله مرغ استفاده کنید. اون‌ها رو به شکل مکعب های ۲ سانتی متری خرد کنید.

 طرز تهیه:

  1.  در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگ‌های آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
 
2. تکه‌های مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای ۲ ساعت تا ۱ شب در یخچال بذارید.
  
3. زمانی که قصد پختن داشتید، گریل رو روشن کنید یا ماهیتابه گریل رو روی گاز گرم کنید. مرغ‌ها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اون‌ها رو برای حدود ۶ تا ۸ دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید.

 4.   کمی روغن زیتون روی اون‌ها بپاشید و در کنار برش‌های لیمو میل کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج