۵۸۵۸۱۸
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

خطر ابتلا به سرطان کبد با مصرف آجیل‌ کهنه

رئیس و عضو هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: تازگی آجیل‌ها یکی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در آجیل‌های مانده نوعی قارچ و کپک‌ به وجود می‌آید که مصرف آن می‌تواند زمینه ابتلا به سرطان کبد را فراهم کند.

خبرگزاری فارس: رئیس و عضو هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: تازگی آجیل‌ها یکی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در آجیل‌های مانده نوعی قارچ و کپک‌ به وجود می‌آید که مصرف آن می‌تواند زمینه ابتلا به سرطان کبد را فراهم کند.

سیدضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در خصوص تغذیه مناسب برای افرادی که به پرفشاری خون مبتلا هستند، اظهار کرد: فشار خون به عنوان یک بیماری خاموش، مهلک و خطرناک شناخته می‌شود که عده زیادی از افراد جامعه بدون اینکه از ابتلا به این بیماری آگاهی داشته باشند، گرفتار این بیماری هستند.

وی افزود: توصیه می‌شود افرادی که دارای فشار خون بالا هستند و یا در خانواده آنها سابقه بیماری قلبی و عروقی وجود دارد و همچنین کارهای پراسترس و عادت‌های غذایی غلط دارند در اولین فرصت فشار خون خود را در چند مرحله به صورت نشسته، ایستاده و درازکش اندازه‌گیری کنند و اگر پزشک معالج تشخیص پرفشاری خون را داد بتوانند با تغذیه و تغییر سبک زندگی و یا درمان‌های دارویی این بیماری را کنترل و از پیشرفت آن جلوگیری کنند زیرا بی‌توجهی به این بیماری می‌تواند خطر حمله‌های قلبی و سکته‌های مغزی را افزایش دهد.

این متخصص تغذیه به افرادی که هنوز به این بیماری مبتلا نشده‌اند توصیه کرد: لازم است این افراد برای حفظ سلامتی فعلی و آینده خود از مصرف غذاهایی که باعث افزایش وزن و چاقی می‌شوند پیشگیری کنند.

مظهری گفت: گرایش و مصرف بیش از حد فست‌فودها که سرشار از اسیدهای چرب اشباع‌ شده که در پروسه حرارت‌دهی دارای فرم ترانس هستند می‌تواند خطر ابتلا به پرفشاری خون را افزایش دهد.

رئیس و عضو هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: متأسفانه مصرف نمک در جامعه ما از میزان توصیه شده سازمان بهداشت جهانی بسیار بالاتر است به طوری که با اعلام سازمان بهداشت جهانی میزان مصرف نمک در میان افراد جامعه باید بین ۵ تا ۶ گرم باشد که این میزان در کشور ما بالای ۱۶ تا ۱۸ گرم است.

وی ادامه داد: در غذاهای روزانه ما مانند نان، سوسیس، کالباس و تنقلات مقدار زیادی نمک وجود دارد که اگر میزان مصرف این غذاها کاهش پیدا نکند می‌تواند در بلندمدت خطر ابتلا به فشار خون را افزایش دهد. جایگزین کردن سبزی‌ها و میوه‌ها به جای فست‌فودها و غذاهای شور می‌تواند کمک بسزایی در بهبود تغذیه افراد کند.

مظهری گفت: چیپس، پفک و آجیل‌های شور از جمله منابع غنی نمک هستند. آجیل‌ها و دانه‌های روغنی اگر به اندازه و به صورت خام مصرف شوند می‌توانند به عنوان یک منبع غذایی مفید و کمک‌کننده به سلامت افراد واقع شوند.

رئیس و عضو هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران ادامه داد: هر صد گرم ‌آجیل مخلوط حدود ۳۲۰ تا ۶۴۰ گرم کالری در بدن تولید می‌کند و همچنین باید توجه داشت که رنگ و نمک‌های افزودنی به آجیل‌ها باعث از بین رفتن خاصیت آنها خواهد شد که مصرف زیاد این مواد غذایی باعث افزایش وزن، چاقی و پرفشاری خون می‌شود.

این متخصص تغذیه در پایان، گفت: تازگی آجیل‌ها یکی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد به طوری که در آجیل‌های مانده نوعی قارچ و کپک‌ به وجود می‌آید که مصرف آن می‌تواند زمینه ابتلا به سرطان کبد را فراهم کند لذا توصیه می‌شود آجیل‌ها به صورت تازه مصرف شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • راستگو

      خدایا شکر اجیل گران نمی توانیم بخریم از این بابت خیالمان راحت است

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج