۵۸۵۹۶۱
۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۸
اسلایس گردوی دارچینی، دسری مقوی است که پیشنهاد میکنیم امتحان کنید.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 10181
ماهنامه کیک و شیرینی - شراره طیران: اسلایس گردوی دارچینی، دسری مقوی است که پیشنهاد میکنیم امتحان کنید.

•    مدت زمان آماده سازی: 25 دقیقه
•    مدت زمان پخت: 40 دقیقه
•    میزان سرو: 12 نفر

مواد لازم خمیر:

  • کره یا مارگارین: 185 گرم
  • آرد: 300 گرم
  • پودر شکر: 150 گرم
  • پودر گردو: 150 گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • تخم مرغ: 1 عدد
 
مواد لازم رویه:

  • گردو: 300 گرم
  • بیسکوییت شکلاتی (خردشده): 100 گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • دارچین: 1 ق چ
  • جوز هندی: یک چهارم ق چ
  • پودر شکر: 120 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 6 عدد
  • خلال بادام و پسته (برای تزیین): به مقدار لازم.
 
 اسلایس گردوی دارچینی

طرز تهیه:

ابتدا خمیر را آماده کنید. تمام مواد خمیر را درون غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا خمیر آماده شود، کف قالب را با فویل بپوشانید به صورتی که از دیواره ها بلند تر باشد. سپس خمیر را که کف قالب 25×35 سانتی متری پهن کرده و با چنگال سوراخ سوراخ کنید و درون فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

تمام مواد رویه را درون غذاساز ریخته تا خمیر نرمی به دست آید. اگر سفت بود یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید سپس مواد رویه را روی خمیر پهن کنید و صاف کنید، خلال پسته و بادام بپاشید و کمی فشار دهید تا درون مواد فرو برود، سپس درون فر حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید. پس از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود سپس برش زده و سرو کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج