۵۹۷۹۲۳
۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶
کوفته یک غذای محبوب است که نوع تنوری آن مخصوصا وقتی با سیب زمینی همراه شود، فوق العاده است.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 15375
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: کوفته یک غذای محبوب است که نوع تنوری آن مخصوصا وقتی با سیب زمینی همراه شود، فوق العاده است.

مواد لازم:

  • سیب زمینی: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 400 گرم
  • برگ جعفری (ریز خرد شده): 1 مشت
  • گوجه گیلاسی: 1 مشت
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
  • زیره (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
  • پودر کاری: 2 قاشق چای خوری
  • پودر سوخاری: 2 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سبز: 2 عدد
  • آب لیمو ترش: به مقدار لازم
 
 کوفته تنوری با سیب زمینی
 
طرز تهیه

1. ابتدا پیاز را رنده کنید.

2. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.

3. پودر سوخاری، زیره پودر شده، پودر کاری، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.

4. سیر له شده را اضافه کنید.

5. برگ جعفری خرد شده را اضافه کنید.

6. چند قطره آب لیمو ترش و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

7. این مخلوط را به مواد بیفزایید و حدود 10 دقیقه مواد را ورز دهید.

8. گلوله های کوچکی از مواد جدا کنید و به دلخواه شکل دهید و در ظرف فر بچینید.

9. سیب زمینی ها را پوست کنده و برش دهید و لابلای کوفته ها بچینید.

10. فلفل سبزها را خرد کنید و روی مواد قرار دهید.

11. گوجه گیلاسی ها را اضافه کنید.

12. رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی آب رقیق کنید و روی مواد بریزید. روی مواد کمی نمک بپاشید. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوفته ها بپزند و سیب زمینی ها نرم شوند، سپس سرو کنید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج