۶۱۵۰
۲ نظر
۵۰۰۱
۲ نظر
۵۰۰۱
پ

لقمه‌هاي مخصوص افطار

ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ مي‌كنيم

لقمه‌هاي مخصوص افطار

لقمه‌هاي مخصوص افطار

مواد لازم:
  • خمير يوفكا مخصوص غذا: ۲۰ تكه مثلثي
  • گوشت چرخ‌كرده: ۴۰۰ گرم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • فلفل‌دلمه‌اي متوسط: يك عدد
  • زردچوبه و پودر كاري هركدام: يك قاشق چاي‌خوري
  • گوجه‌فرنگي ريز خردشده: ۳ عدد
  • پلوي پخته شده: ۵/۱ ليوان
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • كنجد براي روي خمير: به ميزان لازم
  • زرده تخم‌مرغ: يك عدد مخلوط شده با زعفران براي روي لقمه‌ها
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • جعفري ريز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوري

روش تهيه:

ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و سپس گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل مي‌زنيم و آن‌قدر مواد را تفت مي‌دهيم تا آب گوجه‌ها كشيده شود. برنج و جعفري را اضافه كرده و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم. روي طرف پهن خمير 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمير را روي مواد جمع كرده و به دور خودش مي‌پيچيم تا به قسمت نوك مثلث برسيم. روي لقمه‌ها را با زرده زعفراني زرين كرده، كنجد مي‌پاشيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

نكته: خمير يوفكاي مخصوص غذا به2 شكل دايره‌اي و مثلثي در بازار موجود است كه اگر دايره‌اي آن را تهيه كرديم،‌ دايره را به 6 قسمت تقسيم مي‌كنيم. در اين حالت 6 مثلث داريد كه تفاوتي با نوع مثلثي آن نخواهد داشت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • manije

      خیلی عالیه لطفن تکرار کنید

    • ناشناس

      چه کاریـــه؟؟ تقریباً استانبولی خودمونه منهای فلفل دلمه ای و اگر میزان استانبولی کم باشه باید با نون لواش بخورین تا سیر بشین. جدی میگم.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج