۶۱۸۳۴۸
۵۰۶۴
۵۰۶۴
پ

طرز تهیه سس چیمی چوری

چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از پخت و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.

ماهنامه سفره ایرانی: چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از پخت و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.

مواد لازم:

  • سیر: ۳ الی ۴ حبه
  • برگ نعناع تازه (خرد شده): ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • برگ گشنیز تازه (ریز خرد شده): یک دوم پیمانه
  • شبت تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • ارگانوی تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
  • پوست رنده شده لیموسنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو سنگی تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون (فرابکر): سه چهارم پیمانه
طرز تهیه سس چیمی چوری

طرز تهیه:

۱. حبه های سیر را در هاون قرار دهید.

2. یک دوم قاشق چای خوری نمک و شکر را اضافه کنید.

۳. مواد را با هم مخلوط کرده و له کنید.

4. ساقه سبزیجات را جدا کرده و به هاون اضافه کنید.

۵. بقیه نمک را اضافه کنید.

6. پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن را اضافه کنید.

۷. روغن زیتون را اضافه کنید.

8. مواد را کاملا له کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج