۶۵۷۳۸۱
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

شروط استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس

استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس شروطی دارد و تولیدکنندگان این قبیل فراورده ها برای استفاده از آن موظف به رعایت الزامات تعیین شده در این زمینه هستند.

خبرگزاری ایرنا: استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس شروطی دارد و تولیدکنندگان این قبیل فراورده ها برای استفاده از آن موظف به رعایت الزامات تعیین شده در این زمینه هستند.

خمیر مرغ گوشت‌های باقی‌مانده بر بافت‌های استخوانی است که در کشتارگاه‌های صنعتی از مرغ‌ها جدا شده و با تکنولوژی‌های خاص استحصال می شود؛ در مقیاس‌هایی مانند کشتارگاه‌هایی که تا یک میلیون تن تولید گوشت می‌کنند رقمی حدود ۵۰ هزار تن خمیرمرغ به دست می‌آید که در همه جای دنیا استاندارد بوده و استفاده از آنها مجاز است.
با این حال، بسیار دیده شده است که خمیرمرغ از ضایعات مغازه‌های مرغ فروشی، بافت‌های غضروفی و احشاء مرغ‌های ذبح شده تهیه می‌شود که از نظر ضوابط استاندارد به هیچ عنوان برای مصارف خوراکی قابل تایید نیست.
سازمان ملی استاندارد و نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واحدهای تولیدی، موضوع استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس را مدنظر قرار داده و در واحدهای کشتارگاهی، مسئولیت آن با سازمان دامپزشکی است.
برپایه نظر سازمان ملی استاندارد، تولید کنندگان موظف به رعایت شروط و الزامات استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس هستند و کسانی می توانند خمیر مرغ تولید و استفاده نمایند که پروانه ساخت مربوطه را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرده باشند.
کارشناسان سازمان استاندارد تاکید دارند: تولید خمیر مرغ باید از مرغ هایی صورت گیرد که مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور هستند و خرید و حمل و نقل اسکلت و ضایعات لاشه مرغ توسط واحدهای تولید کننده، استفاده از گوشت سر و صورت (گوشت کله)، بافت های غیرمجاز نظیر روده ها، کبد و طحال در تولید خمیر مرغ ممنوع است.

سازمان استاندارد همچنین تولیدکنندگان را ملزم کرده است که برای اطلاع مصرف کنندگان، از یک پوشش مشخص (زرد رنگ) برای تولید محصول دارای خمیرمرغ استفاده کنند و به کارگیری این پوشش برای سایر محصولات ممنوع است ؛ همچنین استفاده از خمیر مرغ در محصولات دارای ۶۱ درصد گوشت و بالاتر به هیچ عنوان مجاز نیست و تولیدکنندگان ملزم هستند عبارت 'محتوی خمیر مرغ' را به طور واضح، خوانا و با قلم یکسان با نام و نوع فرآورده روی محصول درج کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج