طرز تهیه پودینگ موز
۶۶۵۳۱۶
۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵
۱۵۶۸۸ 
دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.
وب سایت سرآشپز پاپیون: دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.
 
مواد لازم:
  • شیر  ۲ پیمانه
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • آرد ذرت ۲.۵ قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
  • کره ۱ قاشق سوپ خوری
  • وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
  • نارگیل رنده شده ۱/۲ پیمانه
  • موز خردشده ۲ عدد
  • ویفر خردشده ۱۵ عدد
پودینگ موز
 
طرز تهیه:
  1. قابلمه‌ای آماده کنید و شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. مخلوط را خوب هم بزنید تا نرم شده و آب اضافی آن گرفته شود. آن را مدام هم بزنید تا مایه غلیظ شود.
  3. حرارت را کم کنید و در ظرف دیگری مخلوط شیری داغ را با دقت به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید به صورتی که زرده ها باز نشوند.
  4. مخلوط زرده و شیر را به قابلمه برگردانید و با بقیه مواد هم بزنید. این مخلوط را همزمان با حرارت دادن، دو تا سه دقیقه هم بزنید. در مراحل پایانی پخت، کره و وانیل را هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مایه‌ای نرم حاصل شود.
  5. پودینگ را در کاسه بزرگی بریزید. این کاسه را درکاسه‌ای بزرگتر حاوی یخ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پودینگ به دمای اتاق برسد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد. این زمان سی دقیقه طول خواهد کشید.
  6. بعد از این مدت روی ظرف را بپوشانید و مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.
  7. موقع سرو ویفرهای خرد شده را کف ظرف‌های مورد نظر بریزید. پودینگ خنک شده را با تکه‌های موز مخلوط کنید و با آن روی ویفرها را بپوشانید. موقع سرو دسر را با یک تکه موز تزیین و سرو کنید
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج