بورک گوشت و برنج؛ مثلث‌های پفکی خوشمزه
۶۷۰۵۹۲
۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۴
۱۷۵۴۲ 
بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. در اینجا طرز تهیه بورک گوشت و برنج را آورده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی: بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. در اینجا طرز تهیه بورک گوشت و برنج را آورده ایم.

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم: خمیر

  • آرد: 2 پیمانه
  • ماست: یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
 
مواد لازم: میانی

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 200 گرم
  • کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • برنج: یک دوم پیمانه
  • آب داغ: یک دوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم
 
مواد لازم اضافی:

  • روغن: به مقدار لازم

 بورک گوشت و برنج

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.
 
2. سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بزنید.

3. برنج از قبل خیس خورده را در آب داغ بریزید و نمک اضافه کنید و اجازه دهید برنج کمی بپزد و حجم آب کم شود.
 
4. به مخلوط گوشت چرخ کرده تفت داده شده مقداری فلفل سیاه و زعفران ساییده و دم کشیده اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزند تا آب آن کاملا کشیده شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

5. برای تهیه خمیر، آرد، ماست، تخم مرغ، آب و نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید. روی خمیر به دست آمده را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
 
6. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را روی سطح کار کمی پهن کنید و مقداری از مخلوط گوشت و برنج وسط آنها قرار دهید و خمیر را تا کنید و لبه ها را محکم کنید.

7. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و بورک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.
نام:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج