۶۷۱۳۴۷
۱۶ نظر
۵۰۱۰
۱۶ نظر
۵۰۱۰
پ

پژمانفر: برخی حقوق نجومی را حق خود می‌دانند

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: ما مجرای اصلی را برای پیگیری مطالبات مردم می‌بندیم و وقتی مسئله حل‌نشده اعتراضات در بین مردم وجود دارد و جریان باطل می‌آید و اعتراضات را پرچم‌داری می‌کند تقصیر مردم چیست؟

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شانزدهمین اردوی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: امروز دستگاه‌های فرهنگی در حل مسائل فرهنگی نه تنها کاری نکرده‌اند بلکه روز به روز مسائل فرهنگی را پیچیده می‌کنند. البته برخی مسائل هم اینقدرها پیچیده نیست و در برخی رسانه‌ها بزرگ‌نمایی می‌شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: ما یک موضوع بسیار بسیار ناچیز را تبدیل به یک موضوع بزرگ و فراگیر می‌کنیم درصورتیکه در کل کشور به بیست نفر نمی‌رسد، خانمی که روسری خود را از سر در آورده، آنقدر از سوی رسانه‌ها بزرگ می‌شود که به مساله مهم کشور تبدیل می‌شود، باید با همان رویکرد فرهنگی به حل مسائل بپردازیم و امروز دستگاه‌هایی که در این موضوع نقش‌آفرین هستند بسیار ضعیف عمل می‌کنند.

وی تاکید کرد: امروز اگر وضعیت فضای فرهنگی کشور در عرصه سینما و فرهنگ و تئاتر و هنر های تجسمی را نگاه کنیم می‌بینیم هم دشمن تهاجم می‌کند و هم داخلی‌ها ولنگاری می‌کنند، مسئولان داخلی هم ولنگاری دارند.

پژمانفر افزود: متاسفانه در این حوزه از طرف دشمن به شدت سرمایه‌گذاری می‌شود. ما باید برای نسل جوان بگوییم که چرا انقلاب کردیم و چرا دنبال استقلال هستیم؟ یا اگر دنبال آزادی و یا مفهوم جمهوری اسلامی بودیم چرا به این موضوع پرداختیم؟ این ها از مسائلی هستند که امروز باید مجددا در جامعه، طرح موضوع شوند.

وی ادامه داد: باید فضای گفت‌و‌گو و فضای انتقال مفاهیم را باید در جامعه جا انداخت. ما در جمهوری اسلامی یک مسیری برای پیگیری مطالبات مردم داریم و آن مسیر مجلس است، مجلس عصاره ملت است.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان با این که از حوزه‌های مختلف انتخاب می‌شوند اما ماموریت آنها ملی است، یک نماینده مجلس باید نگاه ملی داشته باشد و همه نمایند‌گان نماینده کشور هستند. در قانون اساسی ما به نماینده قدرت دادیم که تذکر دهد و سوال و استیضاح کند و از این دست از اقدامات.

این نماینده مجلس گفت: با بخشنامه‌ای مبنی براینکه یادگیری دو زبان در مقطع پیش‌دبستانی به کودک لطمه می‌زند یادگیری قرآن را ممنون کرده‌اند و این بخشنامه همزمان شد با آغاز سند ۲۰۳۰.

وی با اشاره به تجمعات اخیر افزود: ما مجرای اصلی را برای پیگیری مطالبات مردم می‌بندیم و وقتی مسئله حل‌نشده اعتراضات در بین مردم وجود دارد و جریان باطل می‌آید و اعتراضات را پرچم‌داری می‌کند تقصیر مردم چیست؟ بهترین مسیر باری پیگیری مطالبات در جمهوری اسلامی وجود دارد اما وقتی فضا بسته می‌شود آن اتفاقات می‌افتد. امروز اگر ما ببینیم دختر خانم یا آقا پسری مراعات بعضی مسائل را نمی‌کند آیا واقعا مقابل کشور ایستاده است؟

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما در نظام جمهوری اسلامی می‌توانیم سوال کنیم من به عنوان یک نماینده می‌توانم سوال بپرسم باید نمایندگان مطالبات مردم را پیگیری کنند و به گوش مسئولان برسانند و در محیط ملی و با اقضائات ملی برای آن مشکل تصمیم‌گیری شود. کجای دنیا چنین دموکراسی دارد؟

پژمانفر گفت: یکی از مسائل مطرح در کشور مدرک آقای روحانی هست، ایشان مدرک کارشناسی و ارشد‌شان اشکال دارد، نحوه اخذ مدرک دکتری، پایان‌نامه‌اش ایراد دارد. اتفاقا برای ایشان در دادگاه ویژه روحانیت با وجود یک شاکی پرونده تشکیل شده است اما چون جایگاه حقوقی ایشان رئیس جمهور است، این پرونده‌ها فعال نیست. بدون پاسخ گذاشتن سوال معنایش این است که نمی‌گذاریم به اشکالات پاسخ داده شود و این نشان می‌دهد که ما از پاسخ دادن واهمه داریم.

وی ادامه داد: برای اینکه آسیبی به کشور و منافع کشور وارد نشود باید به مسئله مدرک رئیس جمهور ورود پیدا کرد، این مسئله ۴ سال قبل مطرح شده است. بهترین کار این بود که این موضوع ۵ سال گذشته مطرح می‌شد و خاتمه پیدا می‌کرد.

پژمانفر درباره شروع مشکلات موسسات مالی و اعتباری از مشهد گفت: موضوع موسسات مالی از مشهد شروع نشد، یک جریانی با یک شیطنتی تلاش دارد این موضوع را به مشهد بچسباند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره حقو‌ق‌های نجومی گفت: در بحث حقوق‌های نجومی مجلس باید یک عدد و رقمی را تعیین می‌کرد و با بالاتر از آن مقابله می‌کرد، افرادی هستند که می‌گویند این حقوق‌ها حق ماست، ۱۲۰۰ میلیارد دارایی قابل توجیه نیست، ما نمایندگان مجلس در این حوزه کوتاهی کرده‌ایم.

وی از انعقاد قرارداد بین بنیاد سعدی و سازمان فرهنگ و ارتباطات برای آموزش زبان فارسی خبر داد و افزود: براساس این قرارداد در ۱۲۰ کشور کلاس زبان فارسی برگزار می‌شود. بنیاد سعدی می‌تواند با نیروهایی که در اختیار دارد بسیار ارزان‌تر این دوره‌ها را در کشورهای مختلف برگزار کند.

پژمانفر درباره ردیف‌های بودجه‌ای برای سازمان‌ها و نهادها ادامه داد: من کاری با آقای حدادعادل و بنیاد سعدی ندارم، زمانی ردیفی را ایجاد کردیم تا به جشنواره عمار تعلق گیرد. امروز جشنواره فجر آن جشنواره فجر واقعی نیست. به جشنواره عمار بودجه خاصی نمی‌دادند ولی در این جشنواره فیلم‌های کوتاه خوبی ارائه می‌شود، با تمام تلاشمان توانستیم یک میلیارد تومن برای این جشنواره بودجه در نظر بگیریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره جلسات باتاخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: این جلسه یک هفته در میان برگزار می‌شود، جلسه‌ای که نامرتب برگزار می‌شود جلسه شورای عالی فضای مجازی است که دراین زمینه نامه‌ای به رهبری نوشتم و بعدا ایشان تذکر دادند و کمی روند برگزاری جلسات بهتر شد و اکنون تقریبا ماهی یکبار برگزار می‌شود درحالیکه باید یک هفته درمیان باشد. متاسفانه این روند به این دولت و این مجلس هم مربوط نمی‌شود همواره این چنین بوده است.

وی درباره مشکلات مدیریتی صدا و سیما ادامه داد: مهمترین اشکال صدا و سیما در سه بخش است، اول ساختار صدا و سیما،‌ دوم نظارت بر صدا و سیما و سوم هزینه صدا و سیما است. قانونی را برای صداوسیما آماده کردیم تا شورای شش‌نفره نظارت بر صداوسیما تشکیل شود که دو نفر از قوه مجریه، دو نفر از قوه مقننه و دو نفر از قوه قضاییه در این شورا حضور داشته باشد. اما مسئله ای که وجود دارد این افراد به دنبال منافع خود هستند.

وی گفت: نماینده مجلس به برنامه‌های مربوط به مجلس اعتراض می‌کند نماینده قوه قضائیه به برنامه مربوطه به این قوه اعتراض می‌کند نماینده دولت هم همینطور. در صورتیکه نباید اینگونه باشد. ایراد دیگری که وجود دارد این است که نظارت این شورا نظارت استطلاعی است، یعنی برنامه‌ای روی آنتن می‌روند بعد از اینکه پخش شد آخر ماه به این نماینده‌ها اطلاع داده می‌شود که ماه گذشته این برنامه‌ها پخش شده است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: بعد نماینده اگر اعتراض داشته باشد ارائه می‌دهد. این نظارت فایده‌ای ندارد. بهترین نظارت، نظارت استصوابی است یعنی قبل اینکه برنامه روی آنتن بود، باید بر آن نظارت کرد. من نظرم این هست که ما اشتباه کردیم. رئیس صدا و سیما هر کاری دلش بخواهد می‌کند نه دولت می‌تواند چیزی بگوید، نه مجلس، نه قوه قضائیه و من از طرف رهبری در این شورا منصوب شده‌ام اما صداوسیما خودش را جوابگوی هیچکس نمی‌داند.

وی گفت: ما باید نظارت را استصوابی کنیم و نمایندگان سه قوه به عنوان ناظران حاکمیت درباره برنامه‌ها نظر بدهند. اگر اینگونه شود هم ساختار صداوسیما درست می‌شود و هم بسیاری از مشکلات دیگر حل خواهد شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره نقش فرهنگی مجلس تاکید کرد: مسجد مهمترین پایگاه فرهنگی کنونی است و مساجد باید از نمازخانه بودن خارج و مهمترین پایگاه فرهنگی جامعه شوند چراکه وجود ۷۰ هزار پایگاه کم نیست.

وی گفت: ما برای این موضوع برنامه‌ریزی کردیم. باید موضوعاتی نظیر جمعیت، خانواده و ازدواج در مساجد دنبال شود. برای اولین بار پرونده‌ای علیه دستگاه اجرایی به دلیل عدم اجرای قانون تسهیل ازدواج به قوه قضائیه فرستادیم، امیدواریم که با کمک قوه قضائیه بتوانیم این مشکل را حل کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سعید

      فقط حرف بزنید دیگه ادم حالش بهم میخوره از این کاراتون

    • سعید

      فقط حرف بزنید دیگه ادم حالش بهم میخوره از این کاراتون

    • بدون نام

      اوضاع فرهنگی و اجتماعی و زیست محیطی نشون میده که این حقوق های کلان ، حقشونه و دهن کجی به انقلاب ، شهدا وقرآن نیست..

    • رفیعی نسب

      اقا شماخوبی شماکه مردم نمیبیند مردم تجمع کردن ولی بازم حرف خودتان میزنید چه طور مجلس احازه دا ان4جرایگان باشه بعدا به مامیرسه مصرف تعیین میکنن مطالبات ددیدیم ماباور نمیکنیم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خدایااختلاس گران ودزدان جور واجور راهزاران بالعنت کن ازدست ازسرمردم بر
        نمی دارند.

    • بدون نام

      این نجمی بگیران امدلند فقط به ایران خیانت کنند با دروغ وحیله وکلک سر کار امداند

    • بهمن منظری

      نمی دانم که چه جوری این پولها از گلویشان پایین میره چون من کارگر با سخترین کار ماهانه ۹۳۰هزار تومان حقوق می گیرم و۳۰۰هزار تومان انرا اجاره مسکن میدهم ویک خانواده چهار نفره دارم ودر مقابل خیلی ها با پولهای بیت المال خوشگذرانی می کنند نمی دانم عدالت کجاست

    • بدون نام

      وقتی مسولی کاری از دستش بر نمیتد به توهم متوسل میشه می چسبانندو دشمن وامریکا واسرائسل به همه دست می اندازند مشکل رو نمی توانی حل کنی توهم هم نزنید شجاع باشید مثل بچه ها به گردن بغل دستی نیندازید بابا مدیریت نیست تمام

    • محمد سلطان

      بله عده ای ایران را ملک شخصی خود میدانند وهر گونه چپاول از بیت المال را حق خود میدانند وآقایان وحضرات اکثر پولهای خود و فرزندانشان را در انگلیس وامریکا وامارات پس انداز وسرمایه گذاری کرده اند ووعده بهشت را برای مردم گذاشته اند،! گویا خود اعتقادی به بهشت ندارند!

    • بدون نام

      وقتی هر ننه قمری تو این مملکت بدون سواد وتخصص وزحمت صدها میلیارد ثروت داره معلومه که امثال اونهم حقوق ماهی یک میلیارد تومن را حق خود میدانند

    • بدون نام

      درست میگی این حقوق حقشونه چون مملکت ارث پدریشونه مردم پاک جان دادن شهبدشدن تاعده ای چپاول وغارت کنن

    • محمدرضا بختیار

      ریس کمسیون فرهنگی مجلس کاملا با دفاع از احزاب و گروههای هم سوی خود نشان داد بی طرفانه به بررسی موضوعات و خواسته ها و دغدغه‌های مردم رسیدگی می کنند و جالب تر از حقوق نجومی بعضی سازمانها و نهاد ها هم بودجه های نجومی را بدون هیچ عملکرد و تاثیر مثبت حق خود می دانند عجب فرهنگ پیچیده ای در فرهنگ سیاسی کشور حکمفرماست

    • مجتبی

      بقیه چیز ها رو هم که حق خودشون می دونن رو هم بگو

    • بدون نام

      نظرمی نویسم حذفش میکنید

    • بدون نام

      این حقوقهای نجومی به قول شما فقط شد بهانه برای اینکه بگی ما به فکر مردم هیتیم همش دروغ میگی .هر که گرفته نوش جانش .شما حرف دیگر ندارید بگی

    • بدون نام

      چه گلی بسر ملت زدن باید نجومی بگیرن اینا که مملگتو گند زدن مجلس؟!هم براشون قانونشکرد متاسفم براتون دزدای حرامخوار

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج