۷۱۶۹۶۹
۶ نظر
۵۰۶۷
۶ نظر
۵۰۶۷
پ

دستور پخت بامیه برای ماه رمضان

بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی و شیرینی محبوب و خوشمزه‌ای است که در ماه رمضان علاقه‌ی ما ایرانی‌ها به آن چند برابر می‌شود. در این مطلب آموزش تهیه آن را آورده ایم تا در ماه مبارک رمضان تهیه کنید و هنگام افطار نوش جان کنید.

وب سایت ایران بانو: بامیه شیرینی محبوب و خوشمزه ای است که در ماه رمضان علاقه ی ما ایرانی ها به آن چند برابر می شود. بامیه یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که به تازگی در کشورهای اطراف هم آن را می پزند. برای طرفداران این شیرینی خوشمزه آموزش آن را قرار دادیم تا در کنار چای نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • آب ۴۰۰ گرم
  • آرد ۲۵۰ گرم
  • کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
  • سمولینا (ریز) ۵۰ گرم
  • نشاسته ی گندم یا آرد برنج ۵۰ گرم
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • شکر ۲ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۵ عدد

شربت سرخ کردن بامیه

  • شکر ۷۵۰ گرم
  • آب ۶۰۰ گرم
  • آب لیمو یک قاشق خوراک خوری

دستور پخت بامیه برای ماه رمضان
طرز تهیه بامیه:

  1. ابتدا شربت را باید حاضر کنید. آب و شکر شربت را بهم بزنید و روی اجاق قرار دهید. تا وقتی که خوب حل شود و جوش بیاید و داخل آن آب لیمو را اضافه کنید. بگذارید تا قوام بیاید و بعد اجاق را خاموش کنید و بگذارید سرد شود.
  2. آب، کره یا مارگارین، نمک، شکر را داخل یک قابلمه ی مناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید. تا به جوش آمد، آرد الک شده، سیمولینا، آرد برنج را به یکباره داخل مخلوط بریزید. با قاشق چوبی و به سرعت این مخلوط را بهم بزنید طوری که به شکل خمیر در بیاید. حدود ۶-۷ دقیقه مرتب آن را بهم بزنید تا بپزد.
  3. از روی گاز بردارید، و بگذارید گرمایش را از دست بدهد. تا وقتی که بتوانید دست بزنید، و سپس تخم مرغ ها را بشکنید و و خوب ورز دهید. از شربت آماده شده یک قاشق خوراک خوری اضافه کنید و بازهم ورز دهید. حال بگذارید تا خوب سرد شود.
  4. داخل یک ظرف عمیق (قابلمه یا تابه ی مناسب) روغن بریزید. خمیر آماده شده ی بامیه را داخل قیف دالبوری مناسب بامیه زدن پر کنید. به دلخواه تان، با قدهای همسان بامیه ها را فشار دهید و با چاقوی چرب برش بزنید. بامیه ها را بصورت پراکنده داخل روغن روی حرارت متوسط قرار میدهید و با تکانهای ملایم بامیه ها روی روغن می آیند. دقت کنید نباید بامیه ها زیاد باشند. به اندازه ی دلخواهتان که سرخ شد، بامیه ها را خارج کنید.
  5. ابتدا بامیه ها را در ظرفی بریزید تا روغنش را از دست بدهد، و سپس آن را داخل شربت سرد شده بیاندازید. ۵-۶ دقیقه داخل شربت باشد و بعد بگذارید تا شربت و روغن اضافه ی آن خارج شود.

نکته :

برای استفاده ی دوباره ی روغن، در صورتی که بخواهید شیرینی پختن تان را ادامه دهید، بگذارید روغن سرد شود. اگر داخل روغن داغ بریزید، بیرون بامیه ها سریع سرخ می شود، و داخلش خمیر می ماند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      زولبیا رو هم بذارین

    • هستی

      خیلی عالیه من امتحان کردم خیلی زیبا دراومد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        منم

    • هستی

      خیلی عالیه من امتحان کردم خیلی زیبا دراومد

    • مریم ع

      سمولینا چیه؟ همون آرد شیرینی هست؟

    • مریم یوسفی

      ببخشید یه سوال چرا روغن بامیه هی شروع میکنه به پف کردن وشهدد بامیه بعد از ریختن بامیه هاتوش شروع میکنه به شکرک زدن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج