۷۲۰۳۶۰
۵ نظر
۵۰۱۱
۵ نظر
۵۰۱۱
پ

۹۹ درصد پوشاک چینی، قاچاقی به ایران می‌آید!

عضو اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با توجه به آمار به ثبت رسیده در سازمان ملل و قیاس آن با آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که حدود ۹۹ درصد از پوشاک وارد شده به ایران از چین و امارات، قاچاق است.

خبرگزاری ایسنا: عضو اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با توجه به آمار به ثبت رسیده در سازمان ملل و قیاس آن با آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که حدود ۹۹ درصد از پوشاک وارد شده به ایران از چین و امارات، قاچاق است.

مجید نامی با اشاره به میزان واردات پوشاک به ایران براساس آمار سازمان ملل، بیان کرد: در مورد میزان واردات پوشاک به ایران دو آمار متفاوت وجود دارد. آمارهایی که مربوط به سازمان ملل و نیز گمرک ایران است که این دو با یکدیگر اختلاف فاحشی دارند.

وی ادامه داد: از دی‌ماه سال ۱۳۹۴ تا دی‌ماه سال ۱۳۹۵ حدود یک میلیارد دلار صادرات پوشاک از سوی سایر کشورها به ایران انجام گرفته است که براساس آمار سازمان ملل سهم چینی ۳۹۸ میلیون دلار، ترکیه ۳۳۸ میلیون دلار، امارات متحده عربی ۲۰۹ میلیون دلار، هند ۲۲.۵ میلیون دلار، ایتالیا ۱۶ میلیون دلار، آلمان ۳.۴ میلیون دلار، سوئیس سه میلیون دلار، اسپانیا سه میلیون دلار، فرانسه ۲.۳ میلیون دلار و بلژیک ۷۱۶ هزار دلار بوده است.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران ادامه داد: این آمار، آمار بین‌المللی است که در سال ۲۰۱۶ به ثبت رسیده و میزان صادرات پوشاک براساس کدهای تعرفه‌ای ۶۱ و ۶۲ توسط صادرکنندگان به گمرکات کشور مبدا به مقصد ایران ثبت شده است.

نامی همچنین به آمار صادرات پوشاک از دی‌ماه سال ۱۳۹۵ تا دی‌ماه سال ۱۳۹۶ اشاره کرد و گفت: هنوز میزان صادرات پوشاک از سوی کشور چین و امارات متحده عربی به ایران اعلام نشده و سازمان ملل در این رابطه آماری منتشر نکرده است، اما میزان صادرات پوشاک از کشورهای ترکیه، ایتالیا، هند، اسپانیا، آلمان، سوئیس و فرانسه به ایران در مدت زمانی مذکور به ترتیب معادل ۱۰۰، ۱۷، ۱۳.۵، ۳.۹، ۳.۵، ۳ و ۲.۳ میلیون دلار بوده است.

به گفته وی، میزان پوشاکی که از امارات به ایران وارد می‌شود نیز عمدتا چینی است چرا که اماراتی‌ها در بخش تولید پوشاک فعالیت قابل اشاره‌ای ندارد.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با اشاره به این‌که کیفیت پوشاک کشورهای اروپایی از سایر کشورها مطلوب‌تر است، خاطر نشان کرد: عمدتا پوشاک وارد شده از کشورهای چین و امارات دارای کیفیت بسیار پایینی هستند و کالای درجه دو به شمار می‌آیند.

نامی با بیان این‌که براساس خود اظهاری چینی‌ها و اماراتی‌ها به ترتیب ۳۹۸ و ۳۳۸ میلیون دلار از دی‌ماه سال ۱۳۹۴ تا دی‌ماه سال ۱۳۹۵ صادرات پوشاک به ایران صورت گرفته است، اظهار کرد: این آماری است که توسط سازمان ملل منتشر شده اما براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران در مدت زمانی اعلام شده میزان واردات چینی‌ها و اماراتی‌ها به ایران به ترتیب پنج و چهار میلیون دلار بوده است. این در حالی است که طبق آمار سازمان ملل ترکیه‌ای‌ها ۱۰۰ میلیون دلار پوشاک به ایران صادر کردند که از این رقم تنها ۳۸ میلیون دلار واردات رسمی در گمرک ایران به ثبت رسیده است.

وی با اعلام این‌که سالانه حدود یک میلیارد دلار صادرات پوشاک از سایر کشورها به ایران مدنظر قرار می‌گیرد، ادامه داد: نکته جالب در این رابطه این است که کل واردات رسمی پوشاک به کشور در سال ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ به ترتیب معادل ۶۱ و ۵۱ میلیون دلار بوده است و سایر پوشاک وارد شده به کشور که حدود یک میلیارد دلار بوده به صورت قاچاق است.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران افزود: حدود ۹۹ درصد از پوشاک وارد شده به ایران از چین و امارات متحده عربی قاچاق است که این آمار، آماری قابل تامل بوده و باید نسبت به آن راهکاری اساسی اتخاذ کرد.

نامی با اشاره به این‌که شرکت‌های اروپایی و به ویژه کشور ترکیه در حال قانونمند کردن فعالیت‌های خود در حوزه پوشاک در ایران هستند، بیان کرد: به تدریج ترکیه‌ای‌ها در حال اجرای دستورالعمل ساماندهی پوشاک هستند و جو اولین شرکت‌هایی به شمار می‌روند که تولید خود در ایران را آغاز کردند، اما این در حالی است که چینی‌ها عمدتا کالاهای تقلبی، قاچاق و باکیفیت پایین به ایران وارد می‌کنند و مشکل اساسی این است که آنها نه برندی برای خود تعریف کرده‌اند و نه در مسیر قانونمند کردن واردات به ایران عمل می‌کنند.

در حالی که براساس آمار سازمان ملل سالانه حدود یک میلیون دلار پوشاک از سوی کشورهای مختلف دنیا به ایران صادر می‌شود، اما کل واردات رسمی و به ثبت رسیده در گمرک جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۵ معادل ۶۱ میلیون دلار و در سال ۱۳۹۶ معادل ۵۹ میلیون دلار بوده است که این آمار حاکی از حجم بالای واردات پوشاک به صورت غیررسمی به ایران است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • حمید رصا ناظمی

      به نظر من باید از وارد شدن جنس خارجی به شدت بخورد شود

    • عنقا

      اخه اگر قرار براینکه کالاای ایرانی مصرف کنیم خب چرا جلوی قاچاق نمیگیرن همیشه میگن ولی از عمل خبری نیست جتما این وسط یه چیزی به قاچاقیها میرسه دیگه

    • بدون نام

      قاچاق قاتل اقتصاد و مادر بیکاری و عامل تعطیلی و ورشکستگی صنایع و کشاورزی هر کشوریست.

    • شهروند

      مگر اینکه دلار گیر قاچاقچی نیاد که پوشاک آشغال وارد نکنه،،، اما با این حجم قاچاق کانتینری مطمئن باشید که آقازاده های ژن خوب الان برای قاچاقشون ارز دولتی هم دارن... واگرنه تو همین مدت کوتاه که ملت ارز گیر نمیارن، الان باید وضعیت تولید داخل پوشاک یه تکون شدید میخورد که کسری پوشاک رو جبران کنه. این نشون میده دولت هم با قاچاقیا دستش تو یه کاسس... بچاپ لطفا،

    • بدون نام

      چرا پوشاک ایرانی اینقدر کم و گران هست. تولید زیاد باشه قیمتها متعادل میشه و قاچاق نمیکنن.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج