۷۲۲۶۶۴
۶ نظر
۵۰۰۶
۶ نظر
۵۰۰۶
پ

عربستان، ترمز افزایش قیمت نفت را کشید

در حالی که قیمت جهانی نفت در دو هفته اخیر تحت تاثیر تصمیم آمریکا برای خروج از برجام و نگرانی از کاهش بیشتر عرضه طلای سیاه روند صعودی یافته بود، توافق عربستان با روسیه برای افزایش تولید، مانع رشد بیشتر قیمت ها شد.

خبرگزاری ایرنا: در حالی که قیمت جهانی نفت در دو هفته اخیر تحت تاثیر تصمیم آمریکا برای خروج از برجام و نگرانی از کاهش بیشتر عرضه طلای سیاه روند صعودی یافته بود، توافق عربستان با روسیه برای افزایش تولید، مانع رشد بیشتر قیمت ها شد.

منابع خبری این توافق را ناشی از فشار ترامپ به عربستان برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت می دانند زیرا این افزایش می تواند نرخ رشد اقتصاد جهانی را کاهش دهد.

پایگاه خبری بلومبرگ آمریکا در گزارشی اعلام کرد، تحت فشار ترامپ، عربستان ترمز را کشید و مانع افزایش بیشتر قیمت های نفت شد.

این خبرگزاری نوشت: عربستان تحت این فشار، ظرف مدت کوتاهی سیاست حمایت از افزایش قیمت نفت را کنار گذاشت و تصمیم به افزایش تولید گرفت و این چرخش ۱۸۰ درجه ای چشم انداز بازار نفت را کاملا دگرگون کرد.

روزنامه انگلیسی وال استریت ژورنال نیز در گزارشی نوشت: روسیه و عربستان برای افزایش تولید نفت به طور مشترک می کوشند، اقدامی که موجب کاهش شدید قیمت نفت در روز گذشته (جمعه) شد و نشان داد روسیه نقش حساسی در تعیین قیمت جهانی نفت دارد.

این روزنامه اعلام کرد، این نخستین همکاری مسکو برای افزایش عرضه نفت پس از پیوستن آن به توافق موقت کاهش تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) برای کاهش تولید نفت است که ۲ سال پیش اتفاق افتاد.

اوپک در نشست رسمی ۳۰ نوامبر ۲۰۱۶ (دهم آذرماه ۱۳۹۵) خود در وین، برای نخستین بار از سال ۲۰۰۸ میلادی با کاهش تولید موافقت کرد تا با کاهش مازاد عرضه نفت در بازارها، به بالا رفتن سطح قیمت ها کمک کند.

روسیه و ۹ تولید کننده دیگر نیز در اواخر سال ۲۰۱۶ به توافق کاهش تولید اوپک پیوستند. بر اساس این توافق، کشورهای امضاکننده متعهد شدند در مجموع از سطح تولید ۱.۸ میلیون بشکه در روز بکاهند که این میزان، حدود ۲ درصد کل تولید نفت در جهان است. این توافق تا پایان سال ۲۰۱۸ معتبر است.

وال استریت ژورنال نوشت، توافق سال ۲۰۱۶ روسیه با اوپک موثر واقع شد و توانست مازاد عرضه نفت در بازارها که مانع افزایش قیمت های نفت می شد را از بین ببرد و سطح قیمت نفت را از ۲۵ به ۸۰ دلار در هر بشکه برساند، رکوردی که هفته گذشته ثبت شد.

اکنون اوپک، عربستان و روسیه همه با این قضیه موافقند که زمان باز کردن دوباره شیرهای نفت فرا رسیده است.

مقام های عربستان و روسیه دیروز گفتند که نیاز بازار نفت به افزایش تولید را به دقت رصد می کنند.

قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا پس از این تصمیم ۲ دلار و ۸۳ سنت یا چهار درصد کاهش یافت و به ۶۷ دلار و ۸۸ سنت در هر بشکه رسید. نفت خام برنت دریای شمال نیز با ۲ دلار و ۳۵ سنت یا سه درصد کاهش به بهای ۷۶ دلار و ۷۷ سنت در هر بشکه معامله شد.

این تصمیم روسیه و اوپک نگرانی آمریکا و بازارهای نفت از افزایش قیمت های نفت در صورت کاهش صادرات نفت ایران به دلیل تحریم ها را از بین برد.

قیمت های نفت از ۲ هفته پیش که «دونالد ترامپ» تصمیم گرفت آمریکا را از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خارج کند و تحریم های این کشور علیه ایران را برگرداند در حال صعود بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      عربستان و روسیه نفت اضافه به بازار تزریق کردند
      چرا روسیه رو نمیگین
      دوستان با مراجعه به یورونیوز میتونین ببینین که روسیه چطور یکی به نعل میزنه یکی به میخ

      پاسخ ها

      • امیرحسین

        بازم سنگ روسیه رو به سینه بزنید، آقایون زرنگ که میگفتن ما داریم از روسیه به سود منافعمون استفاده میکنیم، قضیه داره برعکس از اب درمیاد

      • ali

        چراغ سبز شد برای امریکا که بتونه با خیال راحت ایران را تحریم کنه... لعنت بر روسیه... مرگ بر روسیه... مرگ بر عربستان و حجاج... درود بر اسراییل.... چون همه دردسرهای ما.. هم ار فلسطین عرب.. سعودی عرب هستش لعنت بر اینها

    • بدون نام

      تف به عربستان

    • بدون نام

      نمیدونم روسیه هم تحت فشار ترامپ تصمیم گرفت!؟

    • بدون نام

      یک قراردادترکمانچای جدیددرراه است

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج