۷۴۴۱۳۲
۶ نظر
۵۰۰۳
۶ نظر
۵۰۰۳
پ

عقب نشینی از تحریم کامل نفت ایران

قیمت‌های نفت که روز سه‌شنبه تا مرز ۸۰ دلار رشد کرده بود، پس از این‌که آمریکا گفت درخواست‌ کشورها برای معافیت از تحریم نفت ایران را در نظر خواهد گرفت، افت کرد.

خبرگزاری مهر: به نقل از رویترز، قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه با رشد اختلالات در تولید نفت نروژ و لیبی رشد کرده بود، اما پس از این‌که ایالات‌متحده اعلام کرد درخواست‌های معافیت از تحریم نفت ایران را در نظر خواهد گرفت، همه رشد قیمت خود را از دست داد.

هرچند قیمت نفت برنت امروز توانست همچنان با ۶۴ سنت افزایش به هر بشکه ۷۸.۷۱ دلار برسد، اما این درحالیست که پیش از بیانیه آمریکا، قیمت نفت تا ۷۹.۵۱ دلار هم بالا رفته بود.

نفت آمریکا هم که امروز تا ۷۴.۷۰ دلار برای هر بشکه بالا رفته بود، تا ۷۳.۹۸ دلار افت کرد که البته همچنان ۱۳ سنت از قیمت تمام شده دیروز بیشتر است.

باب یاگر، مدیر شرکت انرژی میزوهو، می‌گوید: قیمت نفت در جلسه امروز خود، به فاصله نزدیکی از رکوردهای ۴ ساله خود رسیده بود.

افت قیمت نفت به دنبال آن انجام شد که وزیر خارجه آمریکا، مایک پومپئو اعلام کرد ایالات‌متحده درخواست‌های برخی از کشورها برای معاف شدن از تحریم‌های نفتی ایران، را که از ماه نوامبر اجرایی می‌شوند، در نظر خواهد گرفت.

فیل فلین تحلیل‌گر گروه پرایس فیوچرز در شیکاگو، گفت: این اظهارات باد را از بادبان قایق امروز بازار نفت خارج کرد.

او ادامه داد: اما این با چیزهای قبلی‌ای که آنها گفته بودند مغایرت نداشت. اما همه چیز به این بستگی دارد که آنها در مورد کدام کشورها بحث می‌کنند. آیا مسئله در مورد خریداران بزرگ نفت ایران است؟ آیا منظور هند است؟ ... آیا این یک معافیت موقت است؟

اما نگرانی‌ها از عرضه، بازارها را آشفته کرده و قیمت برنت را بالا می‌برد.

صدها کارگر تاسیسات نفت و گاز دریایی نروژ، روز سه‌شنبه پس از رد کردن پیشنهاد مربوط به دستمزد، دست به اعتصاب زدند که منجر به تعطیلی یک چاه نفت شد که اپراتور آن هم شرکت شل بود.

از طرفی طبق اعلام روز دوشنبه شرکت ملی نفت لیبی، تولید نفت این کشور از رکورد ۱.۲۸ میلیون بشکه در روز خود که در ماه فوریه به دست آمده بود، به ۵۲۷ هزار بشکه در روز افت کرده است.

در فضای بازارها، نگرانی‌ها هر روز در حال افزایش است چرا که اگر حتی عربستان سعودی بتواند افت تولید نفت ایران به علت تحریم‌های آمریکا را جبران کند، با این کار از تمام ظرفیت ذخیره دنیای نفت استفاده خواهد شد و بازارها در برابر هر اختلال تولیدی، به شدت آسیب‌پذیر خواهند شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خدایی باید چاهای نفت عربستان را به موشک بست

    • بدون نام

      امریکا مثل سگ است. اگرفرارکنی دنبالت می گذارد واگر دنبالش کنی فرار می کند

    • بدون نام

      این تحریم ها بیشترین تاثیرش به طبقه ضعیف کشور است از جمله کارگران دولت باید حامی کارگران باشد که کارفرمایان به دلیل سو استفاده از تحریم ها کارگران را اخراج نکنند در شرایط تحریم کارفرمایان بیشتر به فکر سود خودشانند و رحمی به کارگران که از قشر ضعیف هستند ندارند

    • بدون نام

      حال که وضع بازار نفت بنفع ایران است بنده پبشنهاد میکنم وزارت نفت به مشتری هایی مانند کره جنوبی و ژاپن اعلام کند در صورتیکه برای خرید نفت ایران بدنبال دریافت مجوز از امریکا هستند بروند از امریکا نفت بخرند .

    • بدون نام

      لعنت به ترامپ دیوانه که دنیا رو نا متوازن کرده و به هم ریخته

    • بدون نام

      ایران اگر در طول این چند سال هم با اقتدار جلوآمریکا ایستادگی میکرد اینقدر ضرر و زیان و رنج به مردم تحمیل نمیشد .پس درست است که فشار وخسارت کوتاه آمدن ونرمش بیشتر از خسارت ایستادگی هست

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج