۷۵۱۲۴۹
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

دریا، ۱۵۰۰ پناهجوی فقیر را بلعید

سازمان بین المللی مهاجرت روز جمعه اعلام کرد، مسیر لیبی - ایتالیا خطرناک‌ترین مسیر برای مهاجران آفریقایی است و طی سال جاری میلادی بیش از یک هزار و ۵۰۰ مهاجر در این راه جان خود را از دست داده اند.

خبرگزاری ایرنا: سازمان بین المللی مهاجرت روز جمعه اعلام کرد، مسیر لیبی - ایتالیا خطرناک‌ترین مسیر برای مهاجران آفریقایی است و طی سال جاری میلادی بیش از یک هزار و ۵۰۰ مهاجر در این راه جان خود را از دست داده اند.

اعلام این آمار از سوی سازمان بین الملل مهاجرت، نشان می‌دهد که طی سال جاری میلادی، هر روز بیش از هفت نفر در دریای مدیترانه جان باخته اند و پیش بینی می‌شود با توجه به فصل تابستان و آرام بودن نسبی دریا و در نتیجه حرکت شمار بیشتری مهاجر به سوی اروپا، شمار بیشتری از آنان طی روز‌های آینده دچار مشکل شوند.

تارنمای «الوسط» لیبی روز جمعه به نقل از سازمان بین المللی مهاجرت نوشت، این روز‌ها اسپانیا، جایگزین ایتالیا و مقصد مورد علاقه پناهجویان شده و از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون بیش از ۲۱ هزار پناهجو وارد این کشور شده اند.

این در حالی است که این رقم از کل شمار پناهجویان وارد شده در تمام سال ۲۰۱۷ میلادی بیشتر است و این نشان می‌دهد شمار پناهجویان در اسپانیا رو به افزایش است.

بر اساس گزارش سازمان بین المللی مهاجرت، از ابتدای سال ۲۰۱۸ میلادی، حدود ۵۵ هزار پناهجو خود را به سواحل کشور‌های اروپایی رسانده اند. سال گذشته میلادی طی همین مدت ۱۱۱ هزار و ۷۵۳ پناهجو وارد سواحل کشور‌هایی اروپایی شده بودند و این ارقام نشان می‌دهد کشور‌های اروپایی کنترل بیشتری برسواحل خود دارند.

روزنامه «واشنگتن پست» چندی پیش در گزارشی دلیل کاهش شمار پناهجویان رسیده به اروپا را همکاری بیشتر مقام‌های لیبیایی و جلوگیری از حرکت آن‌ها دانست.

بر اساس گزارش مقام‌های ایتالیایی، این کشور که بنادر خود را به روی پناهجویان بسته است، طی سال جاری پذیرای ۱۸ هزار و ۱۳۰ پناهجو از لیبی بوده و بقیه پناهجویان عازم یونان، قبرس و مالت شده اند.

«جویل میلمن» سخنگوی سازمان بین المللی مهاجرت گفت، با اینکه شمار پناهجویان رسیده به ایتالیا رو به کاهش بوده است، اما همچنان شمار مرگ و میر‌ها در دریا بسیار بالاست.

لیبی که از سال ۲۰۱۱ میلادی و پس از سرنگونی نظام قذافی با مشکل بی ثباتی و ناامنی و همچنین چنددستگی و وجود دو دولت موازی فعال در آن مواجه است، یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌هایی است که پناهجویان از کشور‌های مختلف به ویژه کشور‌های آفریقایی در آن جمع می‌شوند و سعی می‌کنند خود را از طریق دریای مدیترانه به یکی از کشور‌های اروپایی برسانند.

کشور‌های اروپایی در پی آن هستند مراکزی برای سکونت دادن پناهجویان در خارج از مرز‌های اتحادیه اروپا و ترجیحا در یکی از کشور‌های شمال آفریقا ایجاد کنند، اما تاکنون بیشتر کشور‌های واقع در این منطقه با این پینشهاد مخالفت کرده اند.

سازمان دیدبان حقوق بشر هفته گذشته اعلام کرد اتحادیه اروپا در مسیر عملیات نجات پناهجویان توسط موسسات غیر دولتی در دریای مدیترانه مانع تراشی می‌کند و بار مسوولیت پناهجویان را بر دوش گارد ساحلی لیبی و مقام‌های این کشور می‌گذارد که این نوع سیاست‌ها باعث می‌شود شمار بیشتری از پناهجویان در دریا جان بسپازند و نقض حقوق آن‌ها در لیبی نیز ادامه یابد.

این سازمان تاکید کرد که سیاست‌های کنونی این اتحادیه باعث مرگ شمار بیشتری از آن‌ها می‌شود و باید رفتار بهتری با پناهجویان داشته باشد.

سازمان بین المللی مهاجرت اسفند ماه گذشته اعلام کرد بر اساس آمار‌های موجود، ۷۰۴ هزار پناهجو از ۴۰ کشور مختلف در لیبی به سر می‌برند و این در حالی است که جمعیت این کشور کمتر از هفت میلیون نفر است.

این سازمان اواخر سال ۲۰۱۷ میلادی اعلام کرد که بر اساس آمار‌ها و گزارش‌های موجود، از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ میلادی بیش از ۳۳ هزار نفر از پناهجویان که تلاش می‌کردند خود را به اروپا برسانند، در دریای مدیترانه غرق شدند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج