۷۵۹۳۳۱
۲۱ نظر
۵۰۰۹
۲۱ نظر
۵۰۰۹
پ

جهانگیری: مذاکره با آمریکا فعلا، پذیرفتنی نیست

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه هم‌اندیشی با رؤسای ۱۳ دانشگاه برتر کشور و برخی از اساتید دانشگاه گفت: مذاکره با آمریکا که سیاست‌های خصمانه و توأم با بی‌احترامی دارد، پذیرفتنی نیست.

خبرگزاری تسنیم: معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه هم‌اندیشی با رؤسای ۱۳ دانشگاه برتر کشور و برخی از اساتید دانشگاه گفت: مذاکره با آمریکا که سیاست‌های خصمانه و توأم با بی‌احترامی دارد، پذیرفتنی نیست.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور شامگاه سه‌شنبه (۲۳مرداد) در جلسه هم‌اندیشی با روسای ۱۳ دانشگاه برتر کشور و برخی از اساتید دانشگاه با اشاره به جنگ تبلیغی و روانی آمریکا و رسانه‌های وابسته آنان علیه ملت ایران اظهار داشت: دشمنان تمام تلاش خود را به کار بسته‌اند تا با یک جنگ روانی و رسانه‌ای، افکار عمومی در ایران را با تشویش، نگرانی و ناامیدی نسبت به آینده کشور و نظام مواجه سازند.

وی افزود: دشمنان سرمایه اجتماعی کشور را نشانه گرفتند که همه دلسوزان کشور باید با وحدت و همدلی نگذارند سرمایه اجتماعی کشور دچار فرسایش شود.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: امروز مردم و به‌ویژه نسل جوان نسبت به آینده نگرانی‌هایی دارند و تلاش ما باید بر محوریت رفع نگرانی مردم و ایجاد امید و نشاط در جامعه متمرکز شود.

جهانگیری تاکید کرد: در فضای بی‌اعتمادی و ناامیدی نسبت به آینده هر نوع سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برای کشور با مشکل مواجه می‌شود بنابراین ایجاد امید و اعتماد نسبت به آینده کشور باید اولویت همه ما باشد.

وی با اشاره به آگاهی دولت از وجود ضعف در ساختار ارتباطی دولت با نخبگان و مردم گفت: باید این اختلال ارتباطی با کمک صاحب‌نظران و هم‌اندیشی دولت با نخبگان مرتفع و مناسبات ارتباطی میان دولت و نخبگان و مردم تقویت شود تا بتوانیم جنگ روانی دشمن را با شکست مواجه کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور اضافه کرد: در شرایط حساس کنونی باید به سمتی حرکت کنیم که نخبگان، دانشگاهیان و دانشگاه‌ها بتوانند نقش واقعی خود را در کشور ایفا کنند و به کانون حل و فصل مشکلات و مسایل کشور تبدیل شوند.

جهانگیری همچنین با اشاره به این که پس از برجام کشور در مسیر توسعه قرار گرفت و به دنبال جذب و تأمین منابع‌مالی برای رفع نیازهای دانشگاه‌ها و نوسازی و تجهیز بخش‌های مختلف علمی و اقتصادی در مسیر توسعه کشور بودیم، خاطرنشان کرد: اولویت نخست همه ما در شرایط تحریم باید تلاش برای اداره مطلوب کشور به‌نحوی باشد که به زندگی مردم کمترین آسیب وارد شود چرا که آمریکا در تلاش است با اعمال فشارهای مختلف بر جامعه ما را به عقب‌نشینی و تسلیم وادار کند اما به فضل الهی و با تلاش و همت مردم و مسئولین این مشکلات را به خوبی پشت‌سر خواهیم گذاشت و از این شرایط عبور خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در چهار ماهه نخست امسال در مقایسه با چهار ماه ابتدای سال گذشته هم به لحاظ فروش نفت و درآمدهای ارزی و هم به لحاظ اختصاص ارز برای تأمین نیازهای اساسی کشور در وضعیت مطمئن تری هستیم تاکید کرد: همه تدابیر لازم برای مواجهه با شرایط مختلف اندیشیده شده است و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت وحدت مسئولان کشور و قوای سه گانه در مدیریت شرایط خطیر کنونی و تسهیل فرایندهای تصمیم گیری و اجرایی تصریح کرد: خوشبختانه با تدبیر رهبر معظم انقلاب و تشکیل جلسات مستمر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا شاهد وحدت رویه در مواجهه با مسایل مختلف کشور هستیم و دولت نیز در این راستا آمادگی لازم را برای اصلاح فرایندهای تصمیم‌گیری و اجرایی متناسب با شرایط مختلف را دارد.

جهانگیری همچنین حل و فصل اختلافات داخلی را ضروری خواند و گفت: همه نخبگان سیاسی و اجتماعی و گروه‌ها و جریان‌های سیاسی مختلف باید برای انسجام و وحدت در کشور بیش از پیش تلاش کنند تا اعتماد و امید مردم را ترمیم کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن انتقاد از سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه کشورمان و خروج غیرقانونی از برجام تصریح کرد: به تصدیق غالب نخبگان کشور در مقطع کنونی با توجه به سیاست‌های خصمانه و توأم با بی‌احترامی دولت آمریکا علیه جمهوری‌اسلامی ایران مذاکره با این کشور پذیرفتنی نیست.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست با اشاره به فضاسازی‌های انجام شده توسط دشمنان علیه کشور در خصوص موضوعات مختلف سیاسی نظیر برجام و رژیم حقوقی دریای خزر خواستار بسترسازی و حضور دانشگاهیان برای توضیح مسائل سیاسی و حقوقی به افکار شد و گفت: اگر نتوانیم در این مسائل روشنگری لازم را انجام دهیم و با ایجاد شوک‌های مثبت روانی و رسانه‌ای به جامعه، افکار عمومی را همراه نکنیم، کشور با مشکل مواجه خواهد شد.

رئیس دانشگاه امیرکبیر هم در این جلسه با بیان اینکه وحدت مسئولان در داخل کشور باید نمود عینی داشته باشد، بر برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت و بلند مدت برای تامین نیازهای جامعه تاکید کرد و گفت: خوشبختانه در محافل علمی بدون توجه به سوداگری‌های بازار تحقیقات و امور پژوهشی به خوبی در حال انجام است.

در این نشست رئیس‌ دانشگاه شهید بهشتی نیز با اشاره به برخی نگرانی‌ها در میان اساتید دانشگاه و دانشجویان در خصوص وضعیت کنونی کشور، گفت: دولت باید با ارتباط قوی‌تر با محافل دانشگاهی این نگرانی‌ها و دغدغه‌ها را مرتفع کند.

رئیس دانشگاه تهران نیز موضوع تقویت تعامل دستگاه‌ها با یکدیگر و استفاده از تجارب دانشگاهی برای حل و فصل موضوعات پیش‌رو را یادآور شد و خواستار همکاری بیشتر دستگاه‌های حاکمیتی با نهادهای علمی شد.

وی ارائه راهکار از سوی دانشگاه‌ها را منوط به در اختیار داشتن اطلاعات دقیق از مسائل و مشکلات پیش‌روی دولت دانست و اظهار داشت: در صورت ارتباط بیشتر مسئولان اقتصادی با دانشگاهیان می توان برای برون رفت از مسائل موجود به راه حل‌های اجرایی رسید.

در ادامه این جلسه روسای دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت ایران، خواجه نصیرالدین طوسی، شهید بهشتی، علامه طباطبائی، امیرکبیر،تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، شیراز، تبریز و اصفهان نیز هر کدام در سخنانی با تأکید بر این که ظرفیت‌های بزرگی در دانشگاه‌های کشور برای برون رفت از مشکلات وجود دارد، آمادگی خود را برای همراهی با دولت و ارائه پیشنهادات راهگشا به منظور حل بحران های فعلی اعلام کردند.

روسا و اساتید دانشگاه‌های حاضر در جلسه همچنین ضمن بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود تصریح کردند: مسایل و مشکلات اقتصادی و چالش‌های پیش‌ روی کشور نظیر ترمیم سرمایه اجتماعی، بیکاری، مسایل زیست محیطی، آب و آسیب‌های اجتماعی از طریق ارتباط نظام‌مند بدنه کارشناسی دولت با بدنه علمی دانشگاه‌ها قابل حل و فصل است.

تأکید بر قانونگرایی، ضرورت جلب اعتماد مردم و نمایش همبستگی دستگاه‌ها و قوای سه‌گانه، روشنگری درباره ابعاد تحریم‌ها و ظرفیت‌های کشور، استفاده از توانمندی اساتید و دانشجویان برای ترسیم چشم انداز روشن نسبت به آینده کشور با توجه به واقعیت‌ها، برخورد با مفسدان اقتصادی، چگونگی ایجاد ارتباط نظام‌مند میان مسئولان و نخبگان و همکاری برای تزریق امید و اعتماد به جامعه از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

در این جلسه مقرر شد روسای دانشگاه‌های حاضر طی جلسه‌ای ساز و کار ایجاد ارتباط نظام‌مند دولت با نخبگان و دانشگاه‌ها را با محوریت رضا فرجی دانا مشاور رئیس‌جمهور تعیین و به دولت پیشنهاد کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      بابا ما بی خیال شدیم شماها چرا دست بردار نیستید؟ ! ! !

    • بدون نام

      فقط همین کلمه (( فعلا )) را داشته باشین هنوز این بازی تموم نشده ونمیشه

    • اشکان

      بله تا وقتی که دلارهای ارزانی که خریدیم در بازار آزاد به قیمت بالا نفروشیم مذاکره به صلاح نیست.

      پاسخ ها

      • شیرعلی

        دقیقاً همینطور هست تا دلار ها گران فروخته نشده!!!

    • بدون نام

      بله فعلا پذیرفتنی نیست بعد که گند همه چی دراومد با اونام مذاکره میکنید منتها باید یه خرده دیگه صبر کنید تا قشنگ همه چی خراب شه از اقتصاد و فرهنگ و...بعد به وقتش!!!! مذاکره میکنید

    • علی

      شما بله ولی آنکه زیر بار تحریمها همه چیزش را از دست خواهد داد و ذلت و فقر را خواهد چشید مردم بی پناه ایران هستند

    • بدون نام

      ترا به خدا مذاکره کنید با برجام که همه چیزمون را به باد دادید

    • بدون نام

      کلمه فعلا را داشته باش

    • داریوش

      مادر عروس بی لیاقت و پرو دلار ۴۲۰۰۰ هم حرف زده. بهتره بره بمیره. موقع زلزله پل ذهاب تولد رییس جمهورش بود و وقت نداشت بره ببینه چه به سر مردم امده

    • بدون نام

      چرا وقت اش نیست

    • بدون نام

      چرا وقت اش نیست

      پاسخ ها

      • نوری

        مردم خواهان مذاکره باامریکا هستن چون واقعا ازنظر اقتصادی به مرز نابودی رسیدن توان خرید نان خشک راهم نداریم
        شما که میلیاردی سرمایه دارید مشکلی نداری تکلیف مردم بدبخت چیه..ضمنا مسعولین بدانن شما نمیتوانید بجای مردم تصمیم بگیریو که باامریکا مذاکره کنیم یانه(اگه میخاهی واقعا حرف دل مردمو بشنوید به قول ریس جمهکر رفراندوم بزاری

    • بدون نام

      جهانگیری شما برا ملت صحبت نکن .بگذارشون به حال خودشون .صحبتات چندش اوره

    • بدون نام

      فعلا یا قطعا

    • بینام

      دو کلمه از مادر عروس سیر از گرسنه خبر نداره ....

    • بدون نام

      دماغ تو هم دیگه تحمل کردنی نیست

    • حسین

      شما نباید تصمیم بگیری که مذاکره شود یا نشود
      تصمیم گرفته شده که مذاکره نشود

    • بدون نام

      خواهشا حرف نزنید . ایا برای شما معنای ولایت مفهومی داره؟!

    • بدون نام

      هیچوقت مذاکره نمیکنیم اینو تو کلت فرو کن

      پاسخ ها

      • حمید

        مذاکره برجاموتن بست نبود خون مردم تو شیشه کردید

    • 124

      یک رفراندومی بگذارید حرف ملت را گوش بکنید بد نیست روزی خواهدرسید که پشیمان بشوید که انموقع دیگه فایده ای ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج