دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان
۷۸۸۵۹۵
۰۴ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۳
۹۱۶۹ 
پلو افغانی یا کابلی پلو از غذا‌های اصیل و مشهور افغانستان است و بسیار خوشمزه می‌باشد و دستور تهیه آن نیز بسیار ساده است.

برترین ها: پلو افغانی که به کابلی پلو یا قابلی پلو شهرت دارد از غذاهای اصیل و مشهور کشور افغانستان است. به دلیل طعم بی نظیر آن در کشورهای همسایه نیز شناخته شده و معروف است. پلو افغانی جزو خانواده شیرین پلو و آلبالوپلو ونظیر آن ها به شمار می رود و درآن برنج به همراه ادویه های شیرین دم گذاشته می شود بنابراین، غذای مناسبی برای افرادی که طعم شیرین غذا را دوست دارند می باشد.

این غذای پلویی همراه با گوشت، هویج، کشمش، خلال پرتغال، خلال بادام و خلال پسته تهیه می شود. از پلوی افغانی در تمام فصول سال میتوان استفاده کرد. این پلو به روش های مختلفی طبخ می شود. ما دراین مقاله طرز تهیه پلو افغانی را آموزش داده ایم که با رنگ و بوی مطبوع خود مناسب مجلس های شما عزیزان می باشد پس در ادامه با ما باشید.

مواد لازم

  • 300 گرم گوشت گوسفند
  • 2پیمانه برنج
  • 2عدد هویج
  • 1عدد پیاز
  • نصف پیمانه خلال بادام و خلال پسته
  • نصف پیمانه خلال پرتقال
  • یک پیمانه کشمش پلویی
  • 3 قاشق شکر در صورت تمایل
  • روغن و نمک به میزان لازم
  • 2 قاشق غذا خوری زعفران آب کرده غلیظ
  • 3 قاشق چای خوری ادویه شامل مخلوط پودر زیره، پودر میخک، پودر جوز هندی، پودر هل و دارچین

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

دستور تهیه

1. ابتدا برنج را خیس کرده و به آن نمک اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.

2. پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. نیمی از پیاز را برداشته و کنار می گذاریم.

3. گوشت های شسته و خرد شده را به پیاز ها اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند تفت می دهیم.

4. سپس چند لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا به جوش آید.

5. پس ازآن حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد و ساعت آخر پخت به مقدار لازم نمک اضافه می کنیم.

6. گوشت را بعد از پخته شدن به قطعات درشت تقسیم می کنیم.

7. هویج ها را می پزیم و خلال می کنیم.

8. خلال بادام و پسته را شسته و درصافی می ریزیم.

9. کشمش را شسته و درصافی می ریزیم.

10. نیمی از پیازها را که کنار گذاشتیم درمقداری روغن می ریزیم و روی شعله می گذاریم سپس خلال هویج را درآن تفت می دهیم وشکر را به آن اضافه می کنیم.

11. کشمش، خلال های بادام، پسته و پرتغال را به مخلوط اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن ادویه را به مواد اضافه می کنیم.

12. برنج را آبکش می کنیم. مقداری روغن در قابلمه می ریزیم. مقداری از برنج آبکش شده را کف قابلمه می ریزیم و روی آن مقداری گوشت ریخته و از مواد مخلوط روی گوشت می ریزیم. به همین ترتیب مواد را داخل قابلمه می ریزیم تا تمام شوند و باید لایه ی بالایی حتما برنج باشد.

13. پلو را روی شعله می گذاریم و زعفران آب کرده را روی پلو می ریزیم و اجازه می دهیم پلو دم بکشد.

نکاتی درباره پخت پلو افغانی

  • در پلو افغانی می توان از مویز به جای کشمش استفاده کرد. یا به همراه کشمش از خرما نیز استفاده نمود.
  • با توجه به ذائقه هر فرد میتوان ادویه ها را حذف یا با دیگر ادویه ها جایگزین کرد.
  • این مقدار مواد اولیه برای 3 نفر مناسب می باشد.
انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:59 - 1397/08/04
نوشابه بربری گردن واسکلت مرغ خوراکشون
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
توهمونم گیردنمیاد تواگه به کسی توهین نکنی می میری نژادپرست
United States
16:20 - 1397/08/04
غذاهای افغانستان اکثرا بوی چربی و دنبه میده. من که اصلا دوس ندارم.
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
کسی هم منتظرتونیست
بدون نام
Netherlands
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
افغانی ها دنبه خوراست
Iran, Islamic Republic of
06:59 - 1397/08/05
چرا غذای خراسانی رو به اسم افغانی معرفی میکنی
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
غذا
ی خراسانی نیست عزیزم غذای محلی افغانستان هست شاید خراسان فرهنگ مشترک داره این غذا جا افتاده
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۴:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
والا من چند روز پیش جدول حل میکردم یه سوالش غذای معروف تبریزی بود درومد قابلی پلو !!
Iran, Islamic Republic of
18:33 - 1397/09/21
خودتون یعنی از تنگ نظری خودتون خسته نشدید هنوز؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تنگ نظری ؟ ما فقط میخوایم شما چند میلیون افغانی که بیشترتونم غیرقانونی اومدید ایران از ایران برید وگرنه کاری به کارتون نداریم میخوایم فقط تو کشور ما نباشید همونطور که شما تو افغانستان ناراحتید که پشتونها دارن پاسپورت افغانی میگیرن ما هم از حضور شما ناراحتیم پرروترین و وقیح ترین مهاجران هم مهاجران افغانن قبلا کویتیها ، بحرینیها ، و ....اومده بودن ایران اما نه مثل شما عقده ای بودن نه مثل شما پررو بچه هاتون اکثرا تو مدارس ایرتن درس خوندن حتی بلد نیستن به زبان دری حرف بزنن بعدا با وقاحت تمام ویدیو میذارن به ایرانیا فحش میدن ما کاریتون نداریم فقط میخوایم شما ایران نباشید همونزور که شما میخواید پشتونها افغانستان نباشن چطور شما میخواید تنگ نظری نیست ما میخوایم تنگ نظریه ؟
Iran, Islamic Republic of
19:11 - 1397/10/03
افغانیها وایرانیا از یک ریشهاند در اصل فارسند چطو ایرانیا از افغانها بدشون میاد من که بلوچیم ولی به پاکستانیا افتخار میکنیم واونها رو دوست داریم پسر عموهای ما هستند شما ایرانیا هم به پسرعموهای افغانتون افتخار کنیین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج