۸۱۶۷۰۹
۳ نظر
۵۰۰۲
۳ نظر
۵۰۰۲
پ

واکنش‌ها به حذف میله‌های حائل در نماز جمعه

حضور یک چهره تازه در قامت امام جمعه تهران و اقدامش برای برچیدن میله‌های حائل در نماز جمعه واکنش برانگیز شده است. در این باره رئیس دانشگاه ادیان ضمن تقدیر از ایده حذف نرده‌ها میان مسئولان و مردم در نمازجمعه، می‌گوید: مگر آن‌هایی که طی سال‌های گذشته محافظ نداشته‌اند، ترور شده‌اند؟

خبرگزاری ایرنا: حضور یک چهره تازه در قامت امام جمعه تهران و اقدامش برای برچیدن میله‌های حائل در نماز جمعه واکنش برانگیز شده است. در این باره رئیس دانشگاه ادیان ضمن تقدیر از ایده حذف نرده‌ها میان مسئولان و مردم در نمازجمعه، می‌گوید: مگر آن‌هایی که طی سال‌های گذشته محافظ نداشته‌اند، ترور شده‌اند؟

محمدجواد حاج علی اکبری خطبه‌ نماز جمعه را نسبتا پر شور و با اقدامی متفاوت آغاز کرد. دیروز او در حالی به محل نماز جمعه تهران رفت که بخشی هایی از نرده‌های حائل میان نمازگزاران و مسئولین برای اولین بار طی سالهای گذشته برچیده شده بود.

حاج علی اکبری از گلایه نمازگزارانی گفت که نسبت به وجود نرده ها در نماز جمعه و جدا کردن مسئولان از صف نمازگزاران عادی ناراضی‌اند. البته او قول داد ماجرای حذف نرده ها به اینجا ختم نمی شود و این روند ادامه خواهد داشت.

حضور حاج علی اکبری در نماز جمعه تهران با واکنش هایی همراه بوده؛ از جمله حسام الدین آشنا، مشاور فرهنگی دفتر رئیس جمهوری در این باره گفته است: « بالاخره با تدبیر مقام معظم رهبری نماز جمعه تهران نیز خطیبی جوان‌‌شناس و مردم‌دار را به خود دید. الحمدلله. البته اثبات شیء نفی ما عدا نمی‌کند.» واکنش ها صرفا محدود به حضور حاج علی اکبری نشده و اقدام جدید او هم با اعلام نظرهای مختلف همراه شده است.

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ضمن ابراز رضایت از این اتفاق در توئیتی، نوشت: « جامعه به همین خبرهای ساده هم امیدوار می‌شود. قرار نبود در جمهوری اسلامی طبقه جدید شکل بگیرد. دیروز شوخی_ جدی به همراهان حفاظتی‌ام می گفتم ما مسوولان کشور را دو چیز کم اعتبار کرده: فرزندان‌مان و شماها!»

اما واکنش ها تنها مثبت نبوده و محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با کلامی انتقادی نوشته است:« برداشتن نرده های حایل بین مردم و مسئولین در نماز جمعه تهران اقدامی درخور تقدیر است؛ اما بعضی از این اقدام طوری سخن میگویند که گویا نصب نرده ها کار دشمن بوده! به هرحال امید است این حرکت نمادین آغازی برای کاهش فاصله ها و موانع بین مسئولین و مردم باشد.»

محمدعلی وکیلی، دیگر نماینده تهران در توئیتی نوشته است:«امروز را در تاریخ زندگانی جوانان ثبت می کنیم، چون با حضور یک جوان مومن به امامت نماز جمعه تهران، موانع نیز برداشته شد تا فاصله ها کم تر شود. سلیقه جوانان راهگشایی و عبور از موانع بوده هست.»

آیت الله هاشم زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری در واکنش به این اتفاق به اعتماد گفته است: « نباید فراموش کنیم اقداماتی مانند برداشتن نردها هر قدر هم اقدام مثبتی باشد اما موضوع کوچکی است. مشکلات مردم خیلی فراتر از این حرف‌هاست که مسئولان باید به دنبال رفع آنها بروند. مردم این‌ روزها درد دارند و انتقادشان تنها به بود و نبود چند نرده ختم نمی‌شود. مسئولان، خود را با این مسائل مشغول نکنند و مردم را هم به آن سرگرم نکنند.»

مهرداد بذرپاش، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی نیز با هشتگ خبر خوب، در صفحه توئیتر خود نوشته است: « با اولین حضور جوان‌ترین خطیب فعلی، نرده‌های میان مردم و مسئولین برداشته شد؛ اتفاقی که باید سالها قبل می‌افتاد. همین جداسازی‌های ظاهری اما در بسیاری مواقع به جداسازی واقعی ختم شده است. این روزها به این اصلاحات هرچند ساده خیلی نیازمندیم.»

اصغر سلیمی، نماینده سمیرم در مجلس درباره برداشتن نرده های میان مسئولان و مردم در نماز جمعه به ایسنا گفته است: «در زمان پیامبر (ص) مردم، نماز را در کنار ائمه معصومین ادا می‌کردند و فاصله‌ای در بین مردم و پیامبر و امامان نبود. رعایت مسائل امنیتی نباید به گونه‌ای باشد که مسئولان را از مردم جدا کند. مسئولان و مردم باید در یک خط باشند همان طور که در زمان جنگ سربازان و فرماندهان در یک خط بودند. مسئولان اجرایی و معنوی ما باید در کنار مردم باشند.»

ابوالحسن نواب رئيس دانشگاه اديان و مذاهب اسلامي در این باره به ايرناپلاس مي‌گويد: اين اقدام يعني برداشتن ميله‌ها از نماز جمعه، اقدام بسيار مثبتي است. اين حركت از سوي امام جمعه محترم تبريز شروع و انشاءالله به همه نماز جمعه‌هاي سراسر كشور نيز برسد.

نواب معتقد است: اين اتفاق مي‌تواند به ارتباط مستقيم و بهتر مسئولين با مردم منجر شود. بايد پرسيد مگر آن‌هايي كه طي‌ سال‌هاي گذشته محافظ نداشته‌اند كشته‌ شده‌اند؟ يا مگر ائمه جمعه‌اي كه شهيد شدند، محافظ نداشتند؟ به نظر بنده اين اقدامات به نوعي تشريفات تبديل شده است. و الا آدم‌هاي بزرگي هم هستند كه سال‌هاست بدون محافظ رفت‌وآمد مي‌كنند و تاكنون هم مشكلي برايشان پيش نيامده است. به طور كلي به نظرم اين اتفاق خيلي مبارك و خوبي بود و نتايج خيلي خوبي هم خواهد داشت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      واقعا مشگل مملکت همین نردها بود؟

    • بدون نام

      یگان تشریفات هم راهور هم پلیس دارد وهرقت لازم بود تحت اسکورت همان پلیس گشت میتونن با ماشین شخصی حامل شخصیت را تا منزل اسکورت و بسیار کار پسندیده کردن استاد علی اکبری؛ مسئولان از دهه شصت بهشون مزه کرده! جز سران فقط یه راننده کفایت میکنه برای بقیه

    • دوست

      حفاظت جایی که نیاز هست انجام نمیشه جایی که همه علما خدایی هستن واکنش کمتری بهشون هست و اینکه بین مردم و مسئولین فاصله نباشه خیلی سنت خوبیه منتهی بفکر دانشمندان هسته ای بودن خیلی بهتره هرچند هرچه داریم از روحانیت هست ولی هستن دانشمندانی که پایه های تفکری و اعتقادی و مقاومتی برا کشورن.پس بفکر عزیزان لشکری هم باشیم.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج