جاباما
۸۱۸۶۹۰
۶۹ نظر
۵۰۶۱
۶۹ نظر
۵۰۶۱
پ

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

دهمین حراج تهران در حالی با مجموع فروش ۳۴.۴ میلیارد تومان برگزار شد که فروش ویژه دو عکس سعید صادقی و محمد فرنود از خرمشهر جنگ‌زده، از اتفاقات شگفتی‌ساز این رویداد بود.

خبرگزاری مهر: دهمین حراج تهران عصر امروز جمعه ۲۱ دی ماه با اجرای حسین پاکدل برگزار شد؛ حراجی که در سال‌های اخیر دو بار در سال برگزار می‌شود.

حراج تهران در طول این ۹ دوره گذشته با پیشرفتی صعودی همراه بوده است و فروش دورۀ نهم خود با رقم ۳۱ میلیارد و ۳۷۸ میلیون تومان در تیر ۹۷ توانست در برهه‌ای که کشور اوضاع اقتصادی آشفته‌ای داشت خود را تثبیت کند.

دهمین حراج هنر معاصر ایران با ارائه آثار مدرن و پست مدرن از هنرمندان جوان و استادان هنرهای تجسمی برگزار می شود.

در واقع حراج تهران ویژه آثار هنری کلاسیک و مدرن ایران تیرماه هر سال برگزار می شود و نوبت دوم این حراج که از سال ۹۵ در دی ماه برگزار شده است به حراج آثار هنری جوانان و نقاشان معاصر اختصاص دارد و این آثار عموما با هدایت گالری ها به حراج تهران راه پیدا می کنند.

در میان آثار این دوره حراج می‌توان به آثاری از منصور قندریز، منیر فرمانفرماییان، حسین زنده رودی، سهراب سپهری، بهجت صدر حسین کاظمی و محسن وزیری مقدم اشاره کرد. در مجموع از ۱۱۳ هنرمند در این حراج اثر ارائه شد.

این حراج با اعلام خارج شدن اثری از فرامرز پیلارام از حراج که حسین پاکدل آن را اعلام کرد، آغاز شد.

اولین اثر به نام علیرضا اسکندری که با قیمت کمینه و بیشینه ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود، با قیمت ۳۰ میلیون تومان به فروش رسید.

اما اولین شگفت‌انگیز این دوره اثری از عذرا عقیقی بخشایشی بود که بیش از دو برابر قیمت بیشینه و به قیمت ۲۸۰ میلیون تومان به فروش رفت.

اثر نصرالله افجه‌ای که ۱۵۰ تا ۱۹۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود، در نهایت با قیمت ۲۲۰ میلیون تومان چکش خورد.

اما پنجمین اثری نیز که چکش خورد اثری از علی فرامرزی با عنوان هجوم بود که این اثر نیز نزدیک به سه برابر قیمت بیشنه با قیمت ۱۱۰ میلیون تومان به فروش رفت.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو نقاشی اثر فرشته یمینی شریف که به قیمت ۳۰ میلیون تومان به فروش رسید

در ادامه آثاری از مصطفی دشتی، مهشید رحیم تبریزی، هادی جمالی، آرمان یعقوب‌پور، حامد صحیحی، پرویز کلانتری، جلال شباهنگی، منوچهر نیازی به فروش رفت که دو لته از آثار پرویز کلانتری به قیمت ۲۶۰ میلیون تومان و اثر جلال شباهنگی به قیمت ۱۳۰ میلیون تومان و اثری از منوچهر نیازی به قیمت ۱۱۰ میلیون تومان چکش خورد که هر سه این آثار به قیمتی در میانه قیمت کمینه و بیشینه اشان به فروش رفتند که نشان می‌دهد در این ابتدای کار هنرمندانی که دارای مارکت تثبیت شده در بازار هستند با قیمت هیجانی به فروش نمی‌روند.

حتی اثر عکسی از عباس کیارستمی نیز که بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری اولیه شده بود، به قیمت ۲۶۰ میلیون تومان چکش خورد.

اثر مقداد لرپور نیز نزدیک به سه برابر قیمت بیشینه به قیمت ۷۰ میلیون تومان چکش خورد و در ادامه آثاری از امید حلاج، منوچهر معتبر، مهرداد محب علی، واحد خاکدان، افشین پیرهاشمی و رکنی حائری‌زاده چکش خورد که آثار واحد خاکدان، محب علی و حلاج بالاتر از قیمت پیشنهادی حراج به فروش رفتند که به ترتیب به قیمت‌های ۳۴۰ میلیون تومان، ۲۴۰ میلیون تومان و ۴۸ میلیکن تومان به فروش رفتند.

عنوان اولین اثر میلیاردی دهمین حراج تهران به نام بلندترین مجسمه ژازه تباتبایی، ثبت شد. اثر ژازه تباتبایی بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود.

اما در ادامه حراج که با سرعت و بی‌وقفه آثار چکش می‌خوردند، آثاری از هادی هزازه‌ای، صادق تبریری، ناصر اویسی، ایرج کریمخان زند، فرشته یمینی شریف و محمدحسین غلامزاده بودند که اثر صادق تبریزی که سال گذشته از میانمان رفت، بیش از دو برابر قیمت بیشینه و به قیمت ۳۴۰ میلیون تومان به فروش رفت.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو صادق تبریزی که به قیمت ۳۴۰ میلیون تومان به فروش رفت

بعد از چکش زدن ۳۰ اثر، ۵ میلیارد و ۹۴ میلیون تومان گردش مالی هنرهای تجسمی حاضر در این حراج بود که عموم آثار نقاشی بودند.

اما دومین اثر میلیاردی حراج سی و پنجمین اثری بود که چکش خورد. اثر وای. زی. کامی (کامران یوسف‌زاده) با عنوان خودنگاره از کودکی که بین ۸۰۰ تا یک میلیارد و دویست میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و به قیمت ۱ میلیارد تومان چکش خورد. این هنرمند ایرانی در فضای هنری امریکا شناخته شده است.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو «خودنگاره از کودکی» که به قیمت یک میلیارد تومان به فروش رفت

در ادامه آثاری از احمد مرشدلو به قیمت ۱۷۰ میلیون تومان، رضوان صادق‌زاده به قیمت ۶۰ میلیون تومان، مهناز پسیخانی به قیمت ۲۲ میلیون تومان، بابک روشنی‌نژاد به قیمت ۷۰میلیون تومان، بیژن بصیری به قیمت ۲۴۰ میلیون تومان، بهمن جلالی به قیمت ۱۲۰ میلیون تومان، طلیعه کامران به قیمت ۶۰ میلیون تومان، بهمن دادخواه به قیمت ۱۲۰ میلیون تومان به فروش رفت.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

عکس سعید صادقی از مسجد خرمشهر به قیمت ۷۵ میلیون تومان به فروش رفت

اثر عکسی از سعید صادقی از دوران دفاع مقدس به اسم فتح خرمشهر به قیمت ۷۵ میلیون تومان به فروش رفت که قیمت بیشینه آن ۴۰ میلیون تومان ذکر شده بود.

همچنین اثر نقاشی از حسن روح الامین هنرمندی که او را با آثار مذهبی می‌شناسیم نیز در حراج به قیمت ۶۵ میلیون تومان و بیش از سه بربر قیمت بیشینه به فروش رفت و شگفتی ساز شد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو حسن روح‌الامین به قیمت ۶۵ میلیون تومان چکش خورد

اثر نیایش جمشید بایرامی به قیمت ۳۸ میلیون تومان، اثر رضا درخشانی به نام شکار خاموش به قیمت ۹۰۰ میلیون تومان، اثر مرتضی اسدی به قیمت ۲۶ میلیون تومان، اثر نیلوفر قادری‌نژاد، ۲۴میلیون تومان، اثر محمد علی ترقی‌جاه به قیمت ۲۸۰ میلیون تومان، اثر حامد رشتیان به قیمت ۸۰ میلیون تومان، اثر رضا لواسانی به قیمت ۲۸۰ میلیون تومان، اثر عطالله امیدوار به نام ۱۱ سپتامبر به قیمت ۳۲میلیون تومان به فروش رفت تا حراج تهران به اثر بدون عنوانی از منیر فرمانفرماییان رسید.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

اثر بدون عنوان فرمانفراییان که ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان فروخته شد

این اثر فرمانفرماییان که بین ۲ تا ۳ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده بود و به قیمت ۲ میلیارد ۹۰۰ میلیون تومان چکش خورد و تا اینجا رکورددار دهمین حراج تهران شد.

هنر منیر فرمانفرماییان وامدار هندسه گرایی متعالی در هنر ایرانی اسلامی است که با انگاره‌های فرمالیستی به هم می‌آمیزد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو فرهادی مشیری که یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به فروش رسید

در ادامه اثر پری‌یوش گنجی به نام پنجره‌ها به قیمت ۸۰ میلیون تومان، اثر شهرام کریمی به قیمت ۱۸۰ میلیون تومان، اثر کتایون مقدم به قیمت ۳۶ میلیون تومان، اثری از ایرج اسکندری به قیمت ۴۶میلیون تومان، اثر احمر محمدپور به قیمت ۳۴ میلیون تومان، اثر فریدون امیدی به قیمت ۶۰ میلیون تومان به فروش رفت تا دهمین حراج تهران به اثر میلیاردی بعدی با نام فارسی سیاه روی سفید اثر فرهاد مشیری رسید که این اثر که بین ۱ میلیارد تا یک میلیارد و نیم قیمت‌گذاری شده بود و در نهایت به قیمت ۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

در ادامه اثر نقاشیخط از علی شیرازی که بیشینه‌اش ۱۵۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به قیمت ۲۶۰میلیون تومان چکش خورد.

اثر فرامرز پیلارام به قیمت ۳۶۰ میلیون تومان، اثر پروانه اعتمادی به قیمت ۷۵ میلیون تومان، اثر طاهره صمدی طاری به قیمت ۶۵ میلیون تومان چکش خورد و عدد فروش مجموع ۶۰ اثر دهمین حراج تهران به رقم ۱۳ میلیارد و ۸۸۷ میلیون تومان رسید.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

مجسمه «کرگدن» که ۱۸۰ میلیون تومان چکش خورد

اثر شصت و یکم دهمین حراج تهران اثری از داریوش قره‌زاد بود که به قیمت ۳۶ میلیون تومان چکش خورد. اثر هنرمند خودآموخته مکرمه قنبری بالاتر از قیمت پیشنهادی حراج به قیمت ۳۸ میلیون تومان به فروش رفت و اثر مهدی سحابی به قیمت ۸۵ میلیون تومان چکش خورد.

اثر نصرالله مسلمیان نیز به قیمت ۱۲۰ میلیون تومان، مجسمه‌ای از امیر مسعود اخوان جم به نام کرگدن به قیمت ۱۸۰ میلیون تومان توسط حسین پاکدل چکش خورد و اثر نقاشی دیگری از ژازه تباتبایی هم که بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به قیمت ۷۵۰ میلیون تومان چکش خورد.

اما اثر حسین زنده‌رودی چهارمین اثر میلیاردی دهمین حراج تهران شد. این اثر به نام پی+روز+جی که بین ۳تا ۴ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده بود به قیمت ۳میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان چکش خورد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو حسین زنده‌رودی که ۳ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان به فروش رسید

در ادامه اثری از ناصر اویسی به قیمت ۱۳۰ میلیون تومان، اثری از جعفر روحبخش به قیمت ۱۹۰ میلیون تومان، اثری از منصور قندریز به قیمت ۴۰۰ میلیون تومان، اثری از اکبر میخک به قیمت ۳۲ میلیون تومان، اثری از محمد سعید نقاشیان نیز که بین۱۰ تا ۱۴ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود به قیمت ۴۲ میلیون تومان و با رشدی تصاعدی به فروش رفت.

اثر سونیا بالاسانیان به قیمت ۱۵۰ میلیون تومان، اثر صداقت جباری به قیمت ۲۰۰ میلیون تومان، اثر حمید عجمی به قیمت ۴۲ میلیون تومان، و اثر محمود زنده‌رودی به نام کوروش بیش از دو برابر قیمت بیشینه به قیمت ۱۸۰ میلیون تومان چکش خورد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو کوروش شیشه‌گران که به قیمت یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان به فروش رسید

پنجمین اثر میلیاردی دهمین حراج تهران نیز اثری از کوروش شیشه‌گران بود که بین ۸۰۰ میلیون تومان و ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود با قیمت ۱ میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان چکش خورد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

«دیوار بهمن» ۴۰۰ میلیون تومان به فروش رسید

در ادامه اثری از اسدالله کیانی به قیمت ۶۰ میلیون تومان، اثری از پویا آریان‌پور به قیمت ۵۵۰ میلیون تومان، اثر «دیوار بهمن» محمود بخشی به قیمت ۴۰۰ میلیون تومان، اثر رویای نیویورک بیتا وکیلی به قیمت ۹۰ میلیون تومان و اثری از پروانه اعتمادی به قیمت ۱۵۰ میلیون تومان چکش خورد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

اثر پویا آریان‌پور که به قیمت ۵۵۰ میلیون تومان به فروش رسید

در ادامه اثری از طاهر پورحیدری به قیمت ۴۲ میلیون تومان، اثری از سیاوش مظلومی به قیمت ۵۵ میلیون تومان، اثری حجمی از مونا پاد به قیمت ۷۰ میلیون تومان، اثر دیگری از حسین زنده‌رودی به قیمت ۲۰۰ میلیون تومان، اثری از ایمان صفایی به قیمت ۲۵ میلیون تومان، اثری از فرزانه وزیری‌تبار به قیمت ۳۲ میلیون تومان چکش خورد تا جمع ۹۰ اثر چکش خورده حراج تهران در دهمین دوره به ۲۳ میلیارد و ۸۰۱ میلیون تومان برسد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو پرویز کلانتری ۴۶۰ میلیون تومان فروخته شد

تابلویی از پرویز کلانتری نیز به قیمت ۴۶۰ میلیون تومان چکش خورد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو «یاابالفضل» که یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به فروش رسید

بعد از آن بود که چکش حراج دهم به ششمین اثر میلیاردی به نام «یا ابوالفضل» اثر دیگری از فرهاد مشیری رسید که به قیمت ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان فروخته شد.

اثر دیگری از منیر فرمانفرماییان و بدون عنوان هفتمین اثر میلیاردی دهمین دوره حراج تهران به قیمت ۴ میلیارد تومان چکش خورد که بین ۳ تا ۴ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده بود. این اثر رکوردار حراج تهران تا این لحظه است و به نظر می‌رسد رکوردار حراج بماند.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

اثر بدون عنوان منیر فرمانفرماییان با فروش ۴ میلیاردتومانی رکوردار حراج دهم شد

در ادامه اثر حجمی از محمد حسین عماد در این حراج به قیمت ۳۲۰ میلیون تومان، اثر اصغر محمدی به قیمت ۵۵ میلیون تومان، اثر علی نصیر به قیمت ۵۵ میلیون تومان، اثر هانیبال الخاص به قیمت ۲۰۰ میلیون تومان، اثر شیده تامی به قیمت ۲۲ میلیون تومان، اثر سعید احمدزاده به قیمت ۴۸ میلیون تومان و اثری از فرشید مثقالی که پرتره عباس کیارستمی بود به قیمت ۱۴۰ میلیون تومان چکش خورد در حالی که بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود.

در ادامه اثری از سهند حسامیان به قیمت ۲۹۰ میلیون تومان، اثری از کاظم چلیپا به قیمت ۴۲ میلیون تومان، اثری از مرتضی گودرزی به قیمت ۳۰ میلیون تومان، اثری از حببب‌الله صادقی به قیمت ۳۴ میلیون تومان، اثری از محمد خلیلی به قیمت ۴۰ میلیون تومان، اثری از یحیی گمار به قیمت ۵۰ میلیون تومان چکش خورد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

عکس محمد فرنود از خرمشهر ۷۰ میلیون تومان فروخته شد

در ادامه اثر عکس دیگری از خرمشهر اثر محمد فرنود به قیمت ۷۰ میلیون تومان فروش رفت در حالی که بیشینه قیمت‌گذاری شده اثر ۲۵ میلیون تومان بود اینگونه می‌توان دهمین حراج تهران را حراجی شگفتی‌آور برای عکاسان جنگ توصیف کرد؛ دو اثر با نام خرمشهر از دو عکاس جنگ در این رویداد شگفتی‌ساز شدند.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

مجسمه بهمن محصص که ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان به فروش رسید

هشتمین اثر میلیاردی و آخرین اثر میلیاردی دهمین حراج تهران نیز مجسمه‌ای از بهمن محصص بود که بین ۲ تا ۳ میلیارد تومان قیمت گذاری شده بود و به قیمت ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان چکش خورد.

اثر علیرضا معصومی به قیمت ۵۵ میلیون تومان، اثر هومن بیات به قیمت ۳۰ میلیون تومان، اثر علی مشهدی‌الاصل به قیمت ۳۴ میلیون تومان، اثر محمدعلی بنی‌اسدی به قیمت ۲۲ میلیون تومان، اثر حسین چراغچی تنها اثری بود که فروخته نشد و تقریبا سالن حراج تا آخرین اثر که اثری از کوروش شیشه‌گران برسد، به شکل محسوسی کم جمعیت شد.

فروش ۳۴ میلیارد تومانی در دهمین حراج تهران

تابلو کوروش شیشه‌گران که ۷۲۰میلیون تومان به فروش رسید

اثر شیشه‌گران اما به قیمت ۷۲۰ میلیون تومان به عنوان آخرین اثر حراج به فروش رفت.

اثر حسین چراغچی بعد از پایان حراج به قیمت ۱۵ میلیون تومان خریداری شد.

مجموع فروش آثار در دهمین حراج تهران رکورد دور قبل را شکست و به عدد ۳۴ میلیارد و ۴۰۳ میلیون تومان رسید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • باران

      خدایا چه پولهایی خرج میکنن اونوقت یه سری باید از توی آشغالها غذا پیدا کنن

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چقدر تابلو ها زشت و دلگیرن انقدر نمی ارزه خریدارا باید دستگیر بشن پول رو از کجا آوردن امکان نداره پول زحمت باشه

      • بدون نام

        متاسفانه جامعه درك درستي از خريد آثار هنري نداره كسي قرار نيست اينا رو به ديوار. خونه اش بزنه اينا مثل ملك و جواهرات و دلار و سكه يه جور سرمايه گذاري هست و اي كاش به جاي دلالي دلار و سكه و املاك همه روي آثار هنري سرمايه گذاري كنن كه هم وضع اقتصادي مردم به هم نريزه هم "بازار هنر" شكوفاتر بشه و سطح فرهنگ و هنر بره باره هر چند بازار هنر خودش پديده ء مفصلي براي بحث هست

      • بدون نام

        تو غرب هم از این بازیا دارن اما آثار اونا با ارزش و زیباست این چرت و پرتا رو نمیخرن

      • بدون نام

        این حراجی مزخرف تو اوضاع اقتصادی روانی بد مردم که چی جمع باید بشه

      • بدون نام

        واقعا مسخره. فخرفروشی کاذب.
        من یک انگشتر نقره دارم که فقط 60 هزار تومان قیمت دارد. وقتی تو انگشتم است چنان رفتار میکنم که همه فکر میکنند آثار ماورایی است و میلیونها تومان می ارزد.

      • بدون نام

        حرف شما نشان از اینه که هیچگونه درک و شناختی از آثار هنری و اقتصاد هنر ندارید و رو هوا حرف میزنید

    • بدون نام

      واقعا مسخرس. بعد میگن هنر توش پول نیست. چه ابلهن که اینمه مول واسه این تابلوها دادن. به جای این ولخرجی های احمقانه چند جارو آباد کنید.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ولخرجی هاشون بخودشون مربوطه ، اما چرداختن چول به تابلوهایی تقلبی و دروغین دیگه عجیبه ،

    • بدون نام

      کاش اسم خریدارم بگید والا کی چهارمیلیاد داده جا یه تابلو اخه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        هیچکدوم از تابلوها ارزش قیمت روشون و ندارن کسانیکه میلیاردی و چند صد میلیونی پول میدن برای یک تابلوکاش نگاهی به وضع مردم میکردن و اینطور پولشون و حیف و میل نمیکردن

    • سینا معینی

      شکاف طبقاتی رو عشقه

    • بدون نام

      چی بگم والا!هر چی بگم میگن طرف درکی از هنر نداره ولی آخه طرف چهارتا مثلث کشیده چهار میلیارد تومن فروش رفته؟خوشبحال اونی که تو این گرونی میتونه واسه یه اثر هنری میلیاردی خرج کنه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خب واقعا درکی از هنر نداری عزیز :-) ا
        هرکی چهار تا مثلث بکشه چهار میلیارد تومن ارزش پیدا میکنه؟ مسلما نه

      • اتوس

        یکم با دقت بیشتر نگاه کن
        میبینی فقت چهارتا مثلث نیست!

    • بدون نام

      خدا وكيله اينا رو كيا ميخرن ؟ يه دست فروش سر خيابون بود تابلوهاش خيلي قشنگتر بودن چونه ميزدي پنجاه تومن هم ميداد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        کسانیکه پولهای بادآوره دارن برای من یک میلیونم یک میلیونه منی که زیر خط فقر حقوق میگیرم طرف چقدر پول داره ۳۴۰ میلیوم یا اصلا میلیاردی پول میده

      • بدون نام

        قشنگی و زشتی ملاک ارزش هنری نیست دوست عزیز

      • اتوس

        درست مثل بچه ای ک تازع ب دنیا اومده و هیچی نمیدونه و فقت میتونه گریه کنه و جیغ بزنه حرف میزنید

        از نقاشی چی میدونی ک نظر میدی ؟!

    • بدون نام

      با اینکه اوضاع اقتصاد خوب نیست اما آدم امیدوار میشه این خبرا رو می خونه
      مردمی که به هنر اهمیت میدن و براش اینهمه پول میدن در نهایت عاقبت بخیر میشن. مردمی هم که که هنرشون اینقدر با ارزشه که اینطوری فروش میره هم پیروز تاریخ اند. زنده باد ایران.

      پاسخ ها

      • حامد

        چه هنری ؟ چه کشکی ؟ یه عده شکم سیر دور هم جمع میشن از هنر همدیگه تعریف میکنن اگر هم کسی بگه اینا چی آخه با این قیمت جوابشون اینه که شما سرتون نمیشه و درک و فهم ندارید .

    • بدون نام

      مردم نون ندارن بخورن.این مسخره بازیا چیه دیگه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اخه شماروچیکاربه هنروهنرمندی ایناه روح دارن ادم وقتی این اثارهنری رومیبینه میگه الان چنتا احمق نفهم میات اینارومیخره خخخخخخخخخخ

    • www.Azercharge.ir

      جالب بود. چه حراجی واسه چه آثاری صورت گرفته!

    • بدون نام

      واقعا فقط تاسف باید خورد به حال و روز این کشور
      افراط و تفریط ساقه ی کشور رو خرد کرده

      پاسخ ها

      • بدون نام

        الان ثروتمندان پولهاشون رو بدن ویلا و وسایل گرون قیمت و ماشین میلیاردی بخرن بهتره یا آثار هنری که بُعد فرهنگی دارن واسه کشور رو بخرن؟!

    • بدون نام

      خوش بحال مرفهان بی درد ماااا

    • بدون نام

      پول که زیاد شد همین میشه. بعدش هم یک افتخار !!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آفرین. بعدش هم یک فخرفروشی الکی

    • سید بلال دو پینگی

      همشون به کنار کی ۳ میلیارد داده اون خطکشی رو خریده بیاد یکی من دادم ۲ میلیارد میدم نشد یک میلیاردم میدم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خطکشی شما دو زارم نمی ارزه سیدبلال:-)خودتم خوب میدونی

      • محسن

        درک هرکسی به طبقه اجتماعی و اقتصادی که به ان تعلق داره نشات می گیره درک خریدار ان تابلو ریشه در اصالت خانوادگیش داره ودرک فردی مثل تو هم از ریشه هات میاد

    • حبیب رجبعلی

      جمع کنید این دوران جاهلی رو
      ۳میلیارد میدید برای یه مجسمه آهنی!!!!
      آیا میدانستید؛
      با۳۴ میلیارد میشود ۳۶۰۰۰ نفر را با سواد کرد
      با ۳۴ میلیارد میشود۱۷۶ خانواده را صاحب خانه کرد.
      با ۳۴ میلیارد میشود برای ۹۸۶ نفر شغل ایجاد کرد.
      با ۳۴ میلیرد میشود برای۵۷۶۸دختر دم بخت جهیزیه داد
      با ۳۴ میلیارد نفر میشود شکم ۴۵۶۵نفر را برای یک ماه سیر کرد.
      ........
      ولی در حراجی تهران با ۳۴ میلیارد در این شرایط وحشتناک اقتصادی فقط دل ۸۰ میلیون ایرانی رو کباب کردند.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        واقعا غیر قابل تصوره دادن همچین پولایی برای یک تابلو

      • بدون نام

        درود. ایران الان در این موقعیت (تجمل گرایی کاذب) نیست

    • بدون نام

      یکی مثل من آرزو می کند فردا خورشید دیرتر طلوع کند زیرا ضامن جلوی در مدرسه ایستاده تا آبرویم را جلوی دانش آموزان ببرد و کسانی هم که بابت یک تابلو 4میلیارد تومان پول می دهند!! خیلی ها هدفشان خدمت به هنر نیست بلکه می خواهند اسم و رسمی بر هم بزنند و خیلی از فروش ها هم ساختگی هست تا قیمت تابلو و اثر را بالا ببرند!

    • زینب

      کی حاضره همچین پولی برا اینا بده؟ به نظرم اول همه خمس و زکاتشون رو بدن بعدش هم مازاد نیازشون رو به کمیته امداد یا به فقرای فامیل بدن بهتره تا پول هنگفت دادن برا یه نقاشی که دردی از هیچ فقیر و درمانده ای هم دوا نمیکنه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        زینب جان شما از اقتصاد چی میدونی که حرف میزنی؟
        اونی که یه تابلو رو میخره ۴میلیارد ؛داره سرمایه گذاری میکنه ؛همون تابلو رو دو سال دیگه ام میتونه با همین قیمت یا بیشتر بفروشه ؛مثل کسی که جایی سرمایه گذاری کرده تا به سود برسه


        چه ربطی داره که یه سرمایه گذار بخواد پولش رو به جای سرمایه گذاری بده به کمیته امداد آخه؟
        یه کم فکر کنید بعد حرف بزنید

    • بینام

      بعضی ها چ پولایی خرج میکنن
      اونوقت ما تو خرج رو مره مون موندیم

    • بدون نام

      واقعا که این روشن فکران غرب پرست یه تختشون کمه

    • بدون نام

      خدایی چ پولایی دارن بعضیا خوشبحالشون ما که حسود نیستیم انشاالله خدا به همه بده اونم زیاااد

    • بدون نام

      منم چنتا اثار دارم خیلی قشنگ تر از اینا و پست مدرن ای کاش میرفتم میذاشتم برا فروش!

    • بدون نام

      انصافا اون ۳ میلیارد و نیم ....

    • جاوید شاه

      و،9و،9و،9و،9و،9و،9و،9و،9و،9و
      و،6و،6و،6و،6و،6و،6و،6و،،6و،6و
      و،9و،9و،9و،9و،9و،9و،9و،9و،9و
      و،6و،6و،6و،6و،6و،6و،6و،،6و،6و

      اینم آخرین اثر استاد ابومنصور پشمک قزوینی هست. بخرید لطفا

    • بدون نام

      اره من از هنر هیچی حالیم نیست آخه یارو فقط ۹ انگلیسی نوشته انگار دفتر مشقه ۳ میلیارد دادن و بردن راستی خریدارا رو هم معرفی میکردید ببینیم کدوم آقا زاده ای برده مدیران موروثی و ژن برتری ها مردمم که برده این احمقای زورگو هستن واسه یه ساندویچ چه بدبختی هایی که نمیکشیم

    • بدون نام

      به جان خودم همش خالی بندیه بشنو وباورنکن

    • ساسان

      واقعا جای تاسف دارد

    • سعید

      واقعا یه عکس ۷۵ میلیون ؟!؟!!! چه جوریاست ؟!؟

    • مهدی

      بنظرم توی این آثار میلیاردی یه هنری خوابیده که فقط پولدارهای فخر فروش میبینن !
      بعدشم مثل لباس جدید پادشاه میگن هرکی نبینه احمقه!
      و هی نگاه میکنن و میگن وای چقدر قشنگه این لباس...

    • علی

      حیف پول !! همشو بدن به من 50 هزار تومنم نمی خرم ! چیه اینا ؟! پول یا مفت و باد آورده خرج اینا میشه !

      پاسخ ها

      • بدون نام

        قدر زر زرگر شناسد

      • بدون نام

        اصلا ما جا نداریم که آویزون کنیم. همه را میذاریم سرکوچه اشغالی ببره

    • بلا

      باورم نمیشه...

    • موسوی

      من که از شنبه میخام برم. دنبال نقاشی

    • بدون نام

      شکاف طبقاتی ودیگر هیچ

    • بدون نام

      طرف زحمت کشیده پول درآورده دوست داره هر جا عشقش میکشه خرج کنه ، عوض این حرفا شا هم برین پول دربیارین مملکت آباد کنین یا فقیرارو بفرستین کربلا ، نه اینکه نظر خودتونو به اینو اون القا کنین ، بخاطر همینه که نمیتونین پیشرفت کنین چون یه چیز به این سادگی رو نتونستین هضمش کنید بعد میخواین مملکت آباد و آزاد داشته باشین .

    • محمد

      هنر هنرمند دردمند باشه و باید دل مردم دردمند رو فتح کنه
      اون هنری که بشه با پول خریدش همون به درد بی دردا میخوره

    • بدون نام

      مسخرس کی اینو رو میخره مردم نون ندارن بخرن

    • بدون نام

      نقاش وخریدار تابلو کوزه یاابوالفضل سواد پایین دارند.زیرا ازلحاظ نحوی این عبارت غلط است .وصحیح آن یا ابالفضل است.منادای مضاف منصوب میگردد.
      واقعا جای تاسف داره

    • داش آقا

      اینا هنرمند نیستن . هنرمند بابامه که از 15 سالگی تا 75 سالگی واسه اینکه ما حسرت چیزی نداشته باشیم سخت کار کرده ولی الان تو سن 82 سالگی هیچی برای خودش نداره . هنر این نیست . هنر دست پینه بسته بابامه که عین سمباده میمونه از بس تو زندگی زحمت کشیده .

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چرا قیمه ها رو میریزید تو ماستا آخه؟:-)

    • بدون نام

      آمار این قشر زحمت کش هم در اووردین ؟!!!
      تو این وضعیت مملکت
      حالا دولت ک به هر نحوی شده میخواد پول بچاپه از ملتش
      قراره از ورودی تونل ها هم پول بگیرن !!!!

    • بدون نام

      در هر کاری تعادلش خوبه. افراط و تفریط مایه فساد هر پدیده ای است.. نه به آنکه بگیم اصلن هنر چیه و به چه دردی میخوره و نه به اینکه به یک تابلوی معمولی میلیاردی پول بدیم هر دو خوب نیست. باید به جای میلیارد به یک نفر کاری کنیم تعداد بیشتری فرصت عرضه داسته باشند و منتفع بشوند. بالاخره محل ارتزاق خیلی از هنرمندان همین جور بازارها و فروش هاست. دوستان همه را با یک چوب نرانید.

    • بدون نام

      واقعا مسخره. فخرفروشی کاذب.
      من یک انگشتر نقره دارم که فقط 60 هزار تومان قیمت دارد. وقتی تو انگشتم است چنان رفتار میکنم که همه فکر میکنند آثار ماورایی است و میلیونها تومان می ارزد.

    • نرگس

      اینا پول اسم هنرمندو میدن نه خود اثرو.نقاشیا پیکاسو یاا مونشو ببینی میگی اینارو علی سه ساله از کاظم اباد کشیده ولی خدا تومن ارزش داره ولی کارای ریالو میبینی صدتومنم نمیخرن نقاشیای جکسون پولاکو نگم براتون که انگار ظرف رنگ از دستش افتاده رو بوم.ولی قیمت برا اثار نمیشه گذاشت.زندگی همینه سخت نگیرین.عمو ک انگشتر شصت تومنیتو مثال زدی.اگه این انگشتر مال مایکل جکسون تو اخرین اجراش مثلا بود شاید.خیلی بیشتر از چهار میلیارد می ارزید.

    • بدون نام

      پول شویی

    • sahar

      به شما هیچ ربطی نداره که کی چقدر بابت این آثار داده. پول داشتن دلشون خواست خریدن

      پاسخ ها

      • محسن

        افرین

      • هنردوست فقیر

        با خواندن این نظرات که متاسفانه و دردمندانه بازتاب طرز فکر اکثریت جامعه ایرانی نیز هست فهمیدم این جامعه و کشور درست شدنی و اصلاح شدنی نیست که نیست زمانیکه بغض کینه و حسادت و نفرت با جهالت و نادانی و فقر فرهنگی و یک تحقیر تاریخی همراه و توام باشد ملغمه ای خلق میشه به نام ،«ملت غیور و فهیم ایران »

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج