۸۲۳۴۵۵
۱ نظر
۵۰۰۰
۱ نظر
۵۰۰۰
پ

راه‌اندازی مدارس اوتیسم در تمامی استان‌ها

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: حداقل یک مدرسه اوتیسم در همه استان‌های کشور راه‌اندازی خواهد شد.

خبرگزاری ایسنا: رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: حداقل یک مدرسه اوتیسم در همه استان‌های کشور راه‌اندازی خواهد شد.

مجید قدمی در سفر به استان اصفهان اظهار کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی باید معلمی را از دانشگاه تحویل بگیرد که بتواند دانش آموزان اوتیسم را تربیت کند، اما به دلیل اینکه دانشگاه‌ها به وظیفه خود عمل نکردند، سازمان مجبور شد خود این اقدام را انجام دهد.

وی تصریح کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به این نتیجه رسید که امیدی به دانشگاه‌ها نیست و باید مجموعه کتاب درباره آموزش دانش آموزان اوتیسم، گردآوری و منتشر کند.

قدمی خاطرنشان کرد: قلم زدن، تولید محتوا، طراحی و برنامه ریزی آموزشی در این زمینه کار آسانی نیست، اما تا کنون در سه پایه کتاب تولید شده و انتشار کتاب‌های سه پایه دیگر نیز در حال انجام است.

وی اضافه کرد: این قشر از دانش آموزان حق دارند که آموزش ببینند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به فعالیت ۴۸مرکز آموزش اوتیسم در کشور شامل ۳۰مرکز دولتی یادآور شد: بنابر آمارهای جهانی از هر ۶۵ نوزاد یک نفر به اوتسیم مبتلا می شود، اما سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بچه‌های بین ۵۰تا ۷۰درصد را در این مدرسه ها پذیرش می کند.

وی ادامه داد: بر اساس ابزارهای تشخیصی این سازمان، دانش آموزانی که مجوز ورود به این مدرسه را دریافت نکنند باید خدمات توانبخشی از سوی سازمان بهزیستی برای آنها در نظر گرفته شود.

قدمی، آموزش و پرورش استثنایی در جهان را مرهون پیگیری پدران و مادران دانش آموزان دانست و تصریح کرد: پدران و مادران باید از احقاق حق آنها دفاع کنند که ارائه آموزش یکی از مولفه ها است و باید مسائل مالی و اشتغال نیز از سوی انجمن اوتیسم دنبال شود.

وی از تحصیل ۲۸۰۰ نفر دانش آموز طیف اوتیسم در کشور خبر داد و افزود: شمار دانش آموزان استثنایی کشور در ابتدای انقلاب با جمعیت ۴۰میلیون نفری هشت هزار نفر بود که این آمار به ۱۵۲هزار نفر رسیده است.

به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ، نسبت دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در جهان را چهار پسر به ازای یک دختر اعلام و عنوان کرد: این دانش آموزان در هفت گروه از جمله بینایی، شنوایی، جسمی و حرکتی، ارتباط عاطفی و اختلال یادگیری جای می گیرند.

وی با اشاره به تلاش‌ها برای راه اندازی دست کم یک مدرسه اوتیسم در همه استان‌ها اضافه کرد: برنامه‌ریزی در این زمینه از پیچیدگی‌های ویژه‌ای برخوردار بوده و نیازمند نیروی انسانی، فضای آموزشی و نیروی توانبخشی است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      لطفأ برای بیماران سندروم دان هم مدرسه راه اندازی کنید،متشکرم.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج