۸۲۵۶۲۴
۴ نظر
۵۰۰۸
۴ نظر
۵۰۰۸
پ

چرا رویه‌ی کیک‌ها ترک می‌خورد؟

کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند.

وب‌سایت حیاط خلوت: کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیک‌ها، از موادی چون نشاسته،روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب‌میوه و ادویه‌جات گوناگون و همچنین از ماده‌ای برای حجم دادن به خمیر مثل بیکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده می‌شود.

چرا رویه‌ی کیک‌ها ترک می‌خورد؟

ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است :

اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد.

  • مقدار بیکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بیکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد.
  • مواد بیش از حد مخلوط شده است.
  • میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
  • کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)
  • تا ۳۰ دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • رهگذر

      سلام
      کیک منشا عربی داره نه اروپایی.که از طریق جزیره سیسیل به ایتالیا و بعدها به اروپا رسید و در همین گذر تغییراتی هم پیدا کرد.در ابتدا هم اسمش بسکوتی بوده.این مطلب توی دانشکده های آشپزی اروپا هم تدریس میشه.

    • نکایی ریکامه

      برای جلوگیری از ترک خوردن تف بزنید

      پاسخ ها

      • مری

        بی مزه...

    • خانم فهیمی

      چرا انقدر مطالب آشپزیتون کمه؟؟! همش کم میذارید اونم میزارید بزور. بیشتر بزارید خوب. مرسی اه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج