دستور تهیه ترشی خرفه؛ مخصوص افراد دیابتی
۸۲۷۹۹۵
۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۱:۵۸
۵۷۷۲ 
این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی‌نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است. برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع می‌کند.

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی‌نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است.برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع می کند. حرارت خون و کبد و معده را تسکین می دهد و برای تسکین حدت تبهای گرم و صفراوی مفید است و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد های گرم بسیار خوب است. خونریزی از هر عضوی را قطع می کند و همچنین برطرف کننده چرک سینه می باشد. در ادامه طرز تهیه این ترشی خوش طعم و مقوی را به شما آموزش میدهیم.

مواد اصلی

  • سبزی خرفه: ۱ کیلوگرم
  • سیر رنده شده: ۱۰ حبه
  • نمک و فلفل تند: به مقدار لازم
  • سرکه: به مقدار لازم

دستور تهیه ترشی خرفه؛ مخصوص افراد دیابتی

طرز تهیه

1. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم.و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند ولی هنوز تازه بماند .و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.

2. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم.روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.

3. و در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:57 - 1397/11/23
اصلن این نرم افزار لذت آشپزی همش عالیه عااااااااااالیه متشکرم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج