کد خبر: ۹۴۴۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۵
تعداد بازدید: ۲۶۵۶۶
تعداد نظرات: ۷ نظر
دقیقا مشخص نیست که سالاد سزار از چه زمانی وارد زندگی ما شد، اما حدود 90 سال بعد از تولد این سالاد خوشمزه،‌ رستوران‌های تهران،‌به‌خصوص ایتالیایی‌ها، منوی خود را به سزار مجهز می‌کنند. سزار سالادی نه‌چندان ساده، اما بسیار کامل است که هر رستورانی شیوه خود را برای آماده کردن آن دارد.
برترین مجله اینترنتی ایران
دقیقا مشخص نیست که سالاد سزار از چه زمانی وارد زندگی ما شد، اما حدود 90 سال بعد از تولد این سالاد خوشمزه،‌ رستوران‌های تهران،‌به‌خصوص ایتالیایی‌ها، منوی خود را به  سزار مجهز می‌کنند. سزار سالادی نه‌چندان ساده، اما بسیار کامل است که هر رستورانی شیوه خود را برای آماده کردن آن دارد.

در این شماره سعی کردیم متفاوت‌ترین سالادهای سزار موجود در رستوران‌های مدرن تهران را به شما معرفی کنیم. طبیعتا فضای صفحات اجازه نداد که این انتخاب کامل باشد.





درنیکا با سس دست‌ساز

آقای انصاری مدیر رستوران درنیکا، به ادویه‌های خوش‌بویش مشهور است. رستوران او در خیابان علامه شمالی  سعادت آباد در بین همه رستوران‌های رقیب مشهور است. یکی از دلایل این تفاوت همین سالاد مخصوصی است که می‌بینید. سالادی با تکه‌های برش‌خورده نان و مرغ و با سسی که همه برگه‌های کاهو را آغشته کرده است. سس سیر دست‌ساز این رستوران را حتما در کنار سالاد امتحان کنید.
  • قیمت: 6000  تومان





بازیلیکو، بوی ریحان و سس زیتون

بازیلیکو رستورانی کوچک در خیابان پاسداران است که فضای محدود خود را برای حدود 30 مشتری تقسیم‌بندی کرده است. این سالاد پر از پنیر با تکه‌های مرغ برشته تزئین شده و بهتر است آن را با سس سیر تاباسکو میل کنید. البته این استارت شما در بازیلیکو خواهد بود.
  • قیمت: 6400  تومان





لانژ - موهیتو فراموش نشود

در پیچ و خم‌های خیابان نیاوران، رستورانی کوچک و باریک لنگر انداخته است که نامش را با گچ روی تخته‌سیاه نوشته‌اند. میز یک‌تکه و سفید به صورت طولی تمام رستوران را دربر گرفته و در دو طرف میز صندلی‌های مشکی خودنمایی می‌کنند و البته گلدان‌های خوشرنگی که حد فاصل صندلی‌ها و مشتری‌ها هستند. سالاد سزار لانژ در ظرفی بسیار گود و با ترکیباتی جدیدتر از عرف سالادهای سزار تهیه شده است. فلفل دلمه‌ای و هویج‌های بسیار ریزی که برای تزئین سالاد سزار لانژ درنظر گرفته شده،‌به خوشمزگی محصول کمک می‌کند. این سالاد را با موهیتوی لانژ امتحان کنید.
  • قیمت: 6000  تومان





برگر باشی

برگر باشی در خیابان قائم‌مقام و در مرکز شهر تهران قرار دارد که به تازگی افتتاح شده است. آقای زاره مارکاریان، مدیر ارمنی این رستوران عقیده دارد دست پخت او را در هیچ جا پیدا نمی‌کنید. این سالاد با سرکه بالزامیک و تکه‌های مرغ، بشقاب دندانگیری بود.
  • قیمت: 3000  تومان





پاستا فکتوری

پاستا فکتوری رستورانی بزرگ  در خیابان میرداماد است که سالاد سزار آن بدون تکه‌های مرغ و با کاهوی درشت سرو شد. ظرف بزرگ و لبه‌دار این سالاد، جلوه خاصی به آن داده بود. سسی که برای سالاد سزار پاستا فکتوری استفاده شده بود، نمره خوبی داشت.
  • قیمت: 3700  تومان





فلورانس

خیابان ظفر، تخارستان. این آدرس رستورانی بزرگ به اسم فلورانس است که فضایی به شکل «ال» دارد و شیشه‌های خوش‌رنگ سس در سایزهای مختلف در انتهای آن خودنمایی می‌کنند.  سالاد سزار این رستوران تزئین زیبا و ساده‌ای داشت و در ظرفی تقریبا کوچک سرو شد.

 نکته قابل توجه این سالاد پنیر فراوانی بود که تکه‌های بزرگ کاهو را در آغوش می‌گرفت. اگر سس این سالاد برایتان کافی نیست یک شیشه سس سیردار کنار دست شماست.
  • قیمت: 5000  تومان





دلانو

یک بشقاب سالاد سزار دلانو برای سپری کردن یک روز کافی است. دلانو یکی از رستوران‌های خوب خیابان اختیاریه جنوبی،‌یکی از مراکز مهم اغذیه‌ای تهران است که کوهی از ترکیبات سفید رنگ را روی برش‌های کاهوی تازه می‌ریزد. این سالاد مزه‌ای منحصر به فرد دارد.
  • قیمت: 4500  تومان





خانه استیک

رستوران خانه استیک با معماری چوبی، جلوه خاصی دارد. این رستوران که در خیابان پاسداران واقع شده است، رنگی‌ترین سالاد سزار ممکن را به مشتریانش عرضه می‌کند. سالاد سزار این رستوران در بشقابی بزرگ سرو می‌شود و حکم یک وعده غذایی کامل را دارد.

ذرت‌هایی که به شکل هشت‌پا تزئین شده‌اند، به همراه تکه‌هایی از لوبیا سبز، زیتون و گوجه گیلاسی جلوه خاصی به این سالاد می‌دهند.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها



بازدید از صفحه اول
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۷
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
پاسخ
1
0
این سالادا برای بچه مایه های بالاس.ما با 2500تومن یه پرس کوبیده میخوریم.اینجا که 6000تومن پول سالادشه ببین دیگه غذاش چنده
پاسخ ها
نظر حمید2
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
با شما موافقم کیفیت ملاک هست نه قیمت.
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
پاسخ
0
2
ممنون از پیشنهادات خوبتون لطفا بهترین استیکها رو هم معرفی کنید اگه رستورانهای کرج هم معرفی کنید که عالی میشه
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
پاسخ
0
1
اگر منظورتون بهترین سالاد بود پس قیمت معنایی نداره.سالاد مخصوص نارنجستان سعادت آباد با سسی که فقط مخصوص سرآشپز نارنجستان هست و قیمتش 10000 تومان است بهترین سالاد بوده و بهداشتی ترین.تست کنید حتماً.
پاسخ ها
نظر علیرضا
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
موافقم چون طعم سسش وصف نشدنی و فوق العاده است
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
پاسخ
3
1
برو بابا این قرتی بازیا چیه دیگه!!!
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
پاسخ
0
0
mamikham ye keyfiyate khobo emtehan konim kari begheymatesh nadarim on chenani.badesham aghayun bayad maru bebarand ehteram behemun bezarand ke badbakhtane age bekhan inkaru anjam bedan fek mikonan gonahe kabire anjam dadan
  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر: