۹۷۵۵۶۳
۱۸ نظر
۵۰۱۳
۱۸ نظر
۵۰۱۳
پ

ایرانی‌ها؛ رکورددار فشار بر شبکه اینترنت!

آمار و گزارش های منتشر شده حاکی از آن است که شبکه اینترنت در ایران در زمان بحران ویروس کرونا متحمل فشار بسیار زیادی شده و در میان سایر کشورهای درگیر این بیماری، رکورد زده است.

خبرگزاری ایسنا: آمار و گزارش های منتشر شده حاکی از آن است که شبکه اینترنت در ایران در زمان بحران ویروس کرونا متحمل فشار بسیار زیادی شده و در میان سایر کشورهای درگیر این بیماری، رکورد زده است.

بر اساس تحلیل و آمارهای ارائه شده توسط کارشناسان و تحلیلگران فعال‌در شرکت تحقیقاتی و آماری KASPR Datahaus ، همزمان با شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا و اعلام وضعیت اضطراری، قرنطینه و حکومت نظامی در بسیاری از کشورها و همچنین منع هرگونه تردد و رفت و آمدهای غیر ضروری درون و برون شهری، شهروندان در سراسر جهان که هم اکنون مجبورند در خانه بمانند، به استفاده از اینترنت، شبکه های اجتماعی، تماشای فیلم و سریال های آنلاین و همچنین بازی های آنلاین و اینترنتی روی آورده‌اند که همین مسئله موجب شده بحران جدیدی برای بسیاری از کشورهایی که زیرساخت های اینترنتی قوی و مستحکم و پهنای باند بالا و شبکه پرسرعت و باکیفیتی نداشتند، به وجود بیاید.

نمودار زیر که در سایت دیلی میل منتشر شده است نشان می دهد که کاربران و شهروندان ایرانی رکورددار استفاده از اینترنت و زیرساخت های شبکه اینترنت در این کشور نیز متحمل بیشترین فشار در میان کشورهای درگیر کرونا بوده است.

ایرانی‌ها؛ رکورددار فشار بر شبکه اینترنت!

بعد از ایران از دیگر کشورهایی که در بازه زمانی ۱۲ فوریه تا ۲۰ مارس سال جاری میلادی، متحمل فشار زیادی بر شبکه‌ اینترنت خود بوده اند می توان به ترتیب به مالزی، اکوادور، کلمبیا، رژیم صهیونیستی، چین، ایرلند، مصر، تایلند، برزیل، ترکیه، اسپانیا، کره جنوبی، ایتالیا، جمهوری چک، ایسلند، بلغارستان، بلژیک، فرانسه، ژاپن، فیلیپین، پاکستان، سوئیس، ایتالیا، مجارستان، هند، اتریش، شیلی، جمهوری دومینیکن، آرژانتین، عراق و صربستان اشاره کرد.

طبق آمار و گزارش های منتشر شده توسط این کارشناسان در کشورهایی نظیر فنلاند، لهستان، دانمارک، روسیه، آلمان، استرالیا و هلند فشار چندانی بر زیرساخت‌های شبکه اینترنت آنها به وجود نیامده است و به نظر می رسد که با توجه به جمعیت کم شهروندان و وضعیت قبلی زیرساختهای شبکه اینترنت آنها همچون بسیاری دیگر از کشورهای دیگر چندان زیاد تحت تاثیر بحران و ویروس کرونا، قرنطینه و وضع محدودیت های جدی برای تردد شهروندان که منجر به روی آوردن بیش از اندازه آنها به شبکه اینترنت شود، قرار نگرفته‌اند.

هم‌زمان با شیوع گسترده ویروس کرونا، کشورهای مختلف جهان با اعمال قرنطینه و اجرای محدودیت های جدی در عبور و مرور شهروندان از آنها درخواست و تقاضا کرده اند که به هیچ عنوان سفر و تعددهای غیرضروری درون و برون شهری نداشته باشند و در خانه بمانند تا به قطع زنجیره انتقال و انتشار این ویروس خطرناک و مرگبار کمک کنند.

از طرفی یکی از بزرگترین سرگرمی‌های شهروندان در کشورهای مختلف در مدت زمان خانه ماندن، بدون شک استفاده از اینترنت و پلتفرم های پخش آنلاین فیلم و سریال و محتوای ویدئویی به شمار می رود. حالا از آنجایی که استفاده کاربران از این سرویس ها به طور همزمان و گسترده‌ای به شدت افزایش پیدا کرده، پلتفرم های مربوطه همچون نتفلیکش، یوتیوب، آمازون و اپل پیشتر با انتشار بیانیه هایی اعلام کرده بودند که به منظور کاهش فشار بر شبکه جهانی اینترنت، قصد دارند که کیفیت و حجم محتوای استریم های ویدئویی خود را بکاهند تا تمامی کاربران به خصوص در اروپا که هم اکنون تبدیل به مرکز شروع بیماری کووید-۱۹ شده است، بدون هیچ مشکلی بتوانند در خانه خود به مشاهده و تماشای محتوای ویدیویی آنلاین بپردازند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • hc

      من که صد گیگ رو تا آخرین کیلوباتش استفاده کردم.
      مفت باشه کوفت باشه.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نوش جون

      • بدون نام

        نوش جون

      • بهزاد احمدی

        همین شما هستید که گند همچی رو در اوردید

      • بدون نام = بدون اسم

        اشتباه نکن‌در ایران بخواهی یک فیلم دو ساعته را دانلود کنی ۶ روز طول میکشد

      • کاربر قدیمی

        شما افت سرعت ندارید؟ البته دانلود کمتر مشکل داره ولی آنلاین دیدن سایتها مخصوصا خارجی قطعی زیادی داره.

      • یک لقمه حرف حساب

        صد گیگ که به ما نرسید. اینم باید به رییس صدا و سیما بگید که کلاهش رو بالاتر بذاره، چقد برنامه های شاد و مفرح و متنوع داره که ملت به اینترنت پناه بردن! والله صدا سیما رو ببندن هزینه ی این برنامه های ابکی بدن واسه ستاد کرونا ، کرونا چند روزه ریشه کن میشه...

      • hc

        چرا دروغ میگی؟ من با سرعت 2 مگابایت در ثانیه صد گیگ مخابراتم رو دانلود کردم. با سرعت دانلود 500 کیلوبایت در ثانیه 100 گیگ تی دی ال تی ای رو استفاده کردم.

      • بدون نام=بدون اسم

        واقعا تو قرص خود رت نخوردی
        رفتی خانه حتما سلام کن

    • مرگ بر اسرائیل

      کدوم مفتو میگی از بیکاری کاربر محترم
      البته ما اصلا بیکاره نداریم چون قرار نیست دولت حقوق بیکاری بده به مردمش ،
      اصلا معنی نداره این کار ،
      ولی آمریکائیها بیکارهاشون به بیست میلیون نفر رسیده ،
      ببین ما چقدر پیشرفته ایم خودمون نمیبینیم ،
      دمت گرم رررررر......

    • بدون نام

      اینترنتی یک عکس را نیم ساعت طول میکشد تا باز کند باید زیر فشار هم باشد

    • بدون نام

      برای ما که کلا فعال نشد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        یکم گوشیت تکون بده شاید شد

      • حسنا

        مال ما فعال بود ولی تواین روزا...نمیدونم چراقطع شده♓

    • سامان

      خب علتش بیشتر به اینه که تو تعطیلات سال جدید به سر میبریم... و اینترنت مفت هم به همه دادن

    • بدون نام

      دقیقا منظورتون از فشار چیه؟! اگر منظور پهنای باند است که بهتره پهنای باند را افزایش بدید . فکر نکنم اونقدر که تو اروپا همه نتفلیکس رو میبینن ما تو ایران بیننده آنلاین در اون حد داشته باشیم !

    • بدون نام

      به نسبت زیر ساختها فشار اومده .معلومه این زیرساختهای دست چندمی بهش فشار میاد

    • م. ن

      خواهشا قطع
      نکنید یا حداقل زمان بدید از باقیمانده حجممون استفاده کنیم. ممنون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج