۱۲۳۳۲۷۷
۲۹۷۵
۲۹۷۵
پ

خانم‌ها با پخت این غذا بر همسرانتان پادشاهی کنید!

چلو گوشت درباری خانگی با رعایت چند نکته ساده تهیه می‌شود و دلیل نامگذاری این غذا به این نام این است که در گذشته این غذا مخصوص درباریان بوده است.

برترین‌ها: چلو گوشت درباری خانگی با رعایت چند نکته ساده تهیه می‌شود و دلیل نامگذاری این غذا به این نام این است که در گذشته این غذا مخصوص درباریان بوده است.

خانم‌ها با پخت این غذا بر همسرانتان پادشاهی کنید!

طرز تهیه چلو گوشت درباری خانگی:

مواد لازم چلو گوشت درباری

  •  گوشت ران ۴۰۰ گرم
  • رب  ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۲۵ گرم
  • هویج    ۱ عدد متوسط
  • ۱/۲ فلفل دلمه ای
  • چوب دارچین ۲ عدد
  • سیر          ۳ حبه
  • زعفران دم کرده    ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز        ۱.۵ عدد
  • نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم

خانم‌ها با پخت این غذا بر همسرانتان پادشاهی کنید!

دستور تهیه چلو گوشت درباری

مرحله اول (آماده‌سازی)

  • پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
  • سیر را خرد کنید و کنار بگذارید.
  • فلفل دلمه را با برش های باریک خرد کنید.
  • هویج را در سایز بزرگ خرد کنید.
  • گوشت در این دستور تهیه باید بزرگ‌تر از چلو گوشت های معمولی خرد شود.

مرحله دوم

مقداری روغن درون قابلمه ریخته و پیاز های خرد شده را درون آن ریخته و روی شعله با حرارت کم قرار دهید و بعد از چند دقیقه هویج های خرد شده را اضافه کنید.

مرحله سوم

سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و شعله را کمی بیشتر کنید و مقداری هم بزنید و منتظر بماند گوشت ها به مانند تصویر زیر رنگ عوض کنند.

خانم‌ها با پخت این غذا بر همسرانتان پادشاهی کنید!

مرحله چهارم

وقتی رنگ گوشت ها تغییر کرد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و مقداری مواد را جابجا کنید تا به خوبی تفت داده شود و سپس سیر های خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

مرحله پنجم

سپس 2 الی 3 عدد چوب دارچین را اضافه کنید و سپس فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد از آن زعفران دم کرده را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا به خوبی بپزد.

مرحله ششم (آماده کردن سس)

تابه ای را روی شعله قرار می دهیم و کره را اضافه می کنیم و سپس مقداری فلفل سیاه و 2 قاشق رب را  اضافه می کنیم  و تفت می دهم تا به خوبی رب سرخ شود.

خانم‌ها با پخت این غذا بر همسرانتان پادشاهی کنید!

مرحله هفتم

بعد از آماده شدن رب به سراغ قابلمه گوشت می رویم و رب را اضافه میکنیم ومواد را هم می زنیم تا رنگ رب را به خود بگیرند و سپس مقداری نمک را اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله آب جوش را اضافه کنید و باید آب جوش به اندازه ای باشد که تمام سطح گوشت ها را پوشش دهد و مقداری از آن بالاتر باشد.سپس درب قابلمه را بسته و 45 دقیقه منتظر می مانیم تا چلو گوشت درباری جا بیفتد.

نکات تهیه چلو گوشت درباری

نمک را در انتهای دستور تهیه اضافه کنید تا گوشت های شما را دیر پز نکند.

به هیچ عنوان از آب سرد استفاده نکنید.

مقدار مواد اولیه ذکر شده برای 2 الی 3 نفر مناسب می باشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج