۲۹۸۵۰۳ ۲ نظر
۵۰۰۱

کوکوی بادمجان یا پیتزای بادمجانی!

طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان میباشد و برای تزیین آن میتوانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید.

وب سایت مواد لازم: طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان میباشد و برای تزیین آن میتوانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه ی تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.

کوکوی بادمجان یا پیتزای بادمجانی!

مواد لازم

  • 3 عدد کدو سبز
  • 3 عدد بادمجان متوسط
  • 5 عدد سیب زمینی
  • 1 پیاز بزرگ
  • ¾ فنجان روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات
  • 1 گوجه فرنگی کوچک
  • عدد تخم مرغ بزرگ کوچک
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذا خوری پودر سوخاری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نصف قاشق چای خوری زرد چوبه

طرز تهیه:

1.پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.

2. سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.

3. تابه ای را گرم میکنیم و کمی روغن میریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه میریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ میکنیم.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج