۱۵۲۵۹۰۱
۵ نظر
۶۸۳۵
۵ نظر
۶۸۳۵
پ

آخرین وضعیت خروج اتباع غیرمجاز از کشور

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: تا دیروز ۳۸۰ هزار تبعه غیر مجاز افغان از مرز دوغارون خارج شده اند که بدرقه این اتباع همراه با تکریم بوده است.

خبرگزاری صداوسیما: معاون استاندار خراسان رضوی گفت: تا دیروز ۳۸۰ هزار تبعه غیر مجاز افغان از مرز دوغارون خارج شده اند که بدرقه این اتباع همراه با تکریم بوده است.

Capture

معاون امنیتی - انتظامی استاندار خراسان رضوی در نشست شورای اداری استانداری گفت: ایران افغان‌ستیز نیست و این موضوع یکی از راهبرد‌های عملیات روانی دشمن است، ما در چهل و هفت سال گذشته از اتباع افغانستان با احترام و کرامت استقبال کرده‌ایم. 

امیر الله شمقدری افزود: ۱۲ روز تهاجم رژیم صهیونیستی موجب ایجاد دستاورد‌های جدیدی برای ملت ایران شد. نیرو‌های مسلح با دفاع جانانه و مردم با حمایت همه‌جانبه، مقاومت دشمن را در جنگ سخت ناکام گذاشتند، در این مدت ۱۹ نشست تخصصی از جمله شورای تأمین استان، کمیته امنیتی استان و کمیته تخصصی ریزپرنده‌ها در استانداری برگزار شده است.

وی افزود: از روز ابتدای جنگ به استناد قانون مدیریت بحران، همه اختیارات مرکز در حوزه مدیریت بحران به استان‌ها از جمله خراسان رضوی واگذار شد.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: وحدت فرماندهی، تفکیک وظایف، انتخاب سخنگو، استمرار برنامه‌های روزانه و اطلاع‌رسانی صحیح و به موقع در قالب تعیین سخنگوی واحد باعث کوتاه شدن دست رسانه‌های خارجی شد که از عوامل کلیدی موفقیت خراسان رضوی در جنگ ۱۲ روزه به شمار می‌رفت.

شمقدری با بیان اینکه همچنین در حوزه تامین منابع مالی نیز به گونه‌ای عمل شد که معیشت مردم عزیزمان حفظ و همچنین آرامش لازم تامین شود افزود: همکاری بخش خصوصی، تشکل‌های مردمی و بازار در سطح اجرایی نیز نقش مهمی در تحقق این موفقیت داشت، حوزه تنظیم بازار شامل تامین آرد و نان بویژه سوخت به خوبی مدیریت شد به طوریکه از روز سوم جنگ شاهد کاهش صف‌ها در جایگاه‌های سوخت استان بودیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • یک ایرانی

    کار خوبی می کنین تمام ملت ایران خواستاراخراج افغانی ها هستند حتی اونایی که چند دهه در کشور بودند نیز باید به کشور خودشون برگردند افغانی بدونه که اگر هزار سال هم تو ایران باشه بازم افغانیه!!!!!!!!!!!!!!!

  • جیکا

    بهترین کار ممکن انجام دادن همین افغانیها سرداران ما و پدافند هوایی ما رو لو دادن یک نفر افغانی نباید ایران باشه

  • ناشناس

    خواهشا مجاز وغیر مجاز اخراجشون کنید

  • ناشناس

    همشون نمک نشناسند فقط اخراج

  • ایرانی

    اخراج فوری فوری فوری فوری فوری تمام افغانها چه مجاز چه غیر مجاز

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج