۱۵۲۲۲۸۲
۴۱۹
۴۱۹
پ

عراقچی: متجاوز را پشیمان می‌کنیم

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «ما متجاوز را از خطای بزرگ خود پشیمان کرده و وادار می کنیم تاوان آن را بپردازد»، نوشت: به استثنای رژیم نامشروع، نسل‌کش و اشغالگر اسرائیل، ما همچنان به دیپلماسی متعهد هستیم.

ایسنا:  «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد پنجشنبه و در شبکه اجتماعی ایکس، نکاتی را درباره تحولات اخیر منطقه یادآور شد.

y980ldrq

عراقچی نوشت: اکنون، تمام جهان باید بداند که ایران صرفاً از خودش دفاع می‌کند. حتی در مواجهه با ظالمانه‌ترین تجاوز علیه مردم ما، ایران تاکنون فقط علیه رژیم اسرائیل اقدام متقابل کرده و نه علیه کسانی که به او کمک کرده و تشویقش می‌کنند. درست همانطور که نتانیاهو این جنگ را برای نابودی دیپلماسی به راه انداخت، جهان باید نسبت به تلاش‌های فزاینده رژیم ضعیف شده‌ اسرائیل برای وادار کردن دیگران به نجاتش و گسترش شعله‌های این(جنگ) به منطقه و فراتر از آن، بسیار هوشیار باشد.

او در ادامه نوشت: ایران در عمل آنچه را که همیشه علناً به آن متعهد بوده، ثابت کرده است؛ ما هرگز به دنبال سلاح‌های هسته‌ای نبوده و نخواهیم بود. اگر غیر از این می‌بود، چه بهانه‌ای بهتر از تجاوز فعلی تنها رژیم مسلح به سلاح هسته‌ای در منطقه، می‌توانستیم برای توسعه این سلاح‌های غیرانسانی داشته باشیم؟

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «ایران با افتخار و شجاعت به اِعمال حق دفاع از خود ادامه خواهد داد»، تاکید کرد: ما متجاوز را از خطای بزرگ خود پشیمان کرده و وادار می کنیم تاوان آن را بپردازد. 

عراقچی در پایان نوشت: به استثنای رژیم نامشروع، نسل‌کش و اشغالگر اسرائیل، ما همچنان به دیپلماسی متعهد هستیم. مانند گذشته، ما در دیدگاه‌های خود جدی و آینده‌نگر هستیم.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج