۱۵۶۲۰۴۳
۲۳۵
۲۳۵
پ

اتهام کلاهبرداری سنگین به آندرس اینیستا در پرو

آندرس اینیستا، ستاره سابق تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا، به کلاهبرداری بیش از ۶۰۰ هزار یورو متهم شده است.

خبرآنلاین: دادستانی پرو تحقیقاتی را درباره اتهام کلاهبرداری ۶۰۰ هزار دلاری علیه آندرس اینیستا، ستاره سابق بارسلونا، آغاز کرده است. این پرونده مربوط به چند رویداد ورزشی و موسیقی ناموفق است که توسط شرکت‌های وابسته به او برگزار می‌شد.

0

طبق این گزارش، اینیستا از طریق دو شرکت خود به نام‌های NSN Barcelona و NSN Sudamérica اقدام به تبلیغ و برگزاری رویدادهای ورزشی و موسیقی کرده بود. اما پس از سرمایه‌گذاری افراد و شرکت‌ها، بیشتر این رویدادها برگزار نشدند و مبالغ پرداختی نیز بازگردانده نشد.

اینیستا هرگونه دخالت در این پرونده را رد کرده و گفته است: «شعبه پرویی شرکت توسط افرادی نادرست اداره شد که هم به شرکت و هم به طرف‌های دیگر آسیب رساندند.»

در حال حاضر، دادستانی پرو در حال ادامه تحقیقات پیش از ارجاع پرونده به دادگاه است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج