طرز تهیه لواشک گوجه سبز؛ ترش و جذاب

لواشک‌خور‌ها می‌دانند که برای درست کردن لواشک هرچه میوه ترش‌تر باشد قطعا لواشک جذاب‌تر و خوشمزه‌تری درست می‌شود. گوجه‌سبز هم یکی از میوه‌های تابستانی است که لواشک فوق‌العاده‌ای دارد. پس دست به کار شوید و در کم‌ترین زمان ممکن آن را درست کنید.

طرز تهیه نان فانتزی؛ صبحانه‌ای خوشمزه

در این مطلب دستور پخت و طرز تهیه نان صبحانه فانتزی خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.
۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه قلیه؛ غذایی برای گیاه‌خواران

باید این واقعیت را گفت که به غذا‌های محلی مازندان به نسبت غذا‌های محلی استان گیلان توجه کمتری شده است. چنگل قلیه یا قلیه چغندر یکی از غذا‌های مقوی و سرشار از ویتامین محلی شهر بابل واقع در استان مازندران است که در سایر شهر‌های این استان نیز طبخ می‌شود.
۲ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه سوپ ماست و خیار؛ برای روز‌های گرم تابستان

ترک‌ها از قرن‌ها پیش یک پیوند زیبا میان این دو غذای سبک و خوشمزه برقرار کرده‌اند و اسمش را هم گذاشته‌اند سوپ ماست و خیار که خوردن این سوپ خوشمزه را به شما در روز‌های داغ تابستان توصیه می‌کنیم.

طرز تهیه‌ مافین پیتزایی قارچ و مرغ؛ در فر و در ماهیتابه

مافین را معمولا به صورت کیک ساده و شکلاتی یا طعم‌های دیگر می‌شناسیم، اما رسپی مافین‌های غذایی هم بسیار محبوب هستند. مافین با انواع گوشت و پنیر پیتزا یا حتی مافین با مواد غذایی گیاهی به عنوان فینگرفود و پیش غذا سریع و کم هزینه و آسان در سرتاسر دنیا بسیار محبوب هستند.

طرز تهیه‌ کونوفه پنیری؛ دسر بی‌نظیر خاورمیانه‌ای

کونفه، کونوفه، کنافه یا هر تلفظ دیگری، یک دسر جذاب خاورمیانه‌ای است که بیشتر در ترکیه اسمش را شنیده‌ایم. دسری که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و یکی از آن‌ها پنیری است. ما در این مطلب طرز تهیه این دسر جذاب را به شما آموزش می‌دهیم تا از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه سیب‌زمینی تنوری با پنیر؛ سالم و جذاب

سیب زمینی کنار بعضی از غذا‌ها مثل همبرگر آنقدر مهم است که وقتی نباشد لذت خوردن غذا کامل نمی‌شود. این موضوع در مورد خیلی از غذا‌های دیگر هم صدق می‌کند. با وجود این، سیب زمینی فقط یک Side Dish یا به قول ما ایرانی‌ها مخلفات غذا نیست و به تنهایی هم می‌تواند یک غذای کامل باشد.

طرز تهیه لگیمات؛ دسر جذاب بوشهری

لگیمات یک نوع شیرینی عربی است که در بوشهر هم پخته می‌شود. شیرینی‌ای که شبیه به بامیه است و می‌شود با انواع و اقسام شکلات و پودر قند و .. آن را تزیین و هیجان‌انگیز کرد. طرز تهیه ساده‌ای دارد به شرط آنکه تمام نکته‌ها و فوت و فن‌ها را رعایت کنیم.
۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه نان کدو‌سبز و شکلات؛ لطیف و خوشمزه

نان کدو سبز و شکلات یک نان نرم، لطیف و خوشمزه است که همزمان از دو چیز دوست‌داشتنی بهره می‌گیرد. کدو سبز تابستانی پرخاصیت و کاکائوی پرطرفدار و سرشار از آنتی‌اکسیدان. این نان بسیار پف و نرم است.

طرز تهیه دو‌پیازه آلو؛ غذای محبوب شیرازی‌ها

دو پیازه آلو یکی از غذا‌های سنتی مردم خونگرم شیراز است. شاید فکر کنید که این غذا با آلو تهیه می‌شود. خیر اشتباه می‌کنید ترکیبات این غذا پیاز، سیب زمینی و تخم مرغ است.

ترکیبی‌های ایرانی؛ ارزش یک بار امتحان را دارد

شاید تصور اینکه می‌شود کله‌پاچه را با برنج هم بار گذاشت یا گوشت کوبیده را با کشک یا اِشکنه را با تخم خربزه آماده کرد و خورد، کمی سخت باشد.

طرز تهیه ترشی گوجه‌سبز؛ طعمی جدید و جذاب

تا فصل گوجه‌سبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشی‌اش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این ترشی شگفت‌زده می‌شوید.

طرز تهیه‌ی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی

کاکوری کباب، یک غذا مانند کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می‌شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می‌شود و در حرارت بالا برشته می‌شود.
۸ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک؛ سرشار از ویتامین

دم‌نوش‌ها یه دنیای جدید تو نوشیدنی‌های گرم هستن و تنوع مزه‌شون خیلی خیلی زیاده و می‌تونیم انواع مختلف دم‌نوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک رو براتون می‌ذارم که سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین ث هستش.
۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ فیله سوخاری؛ فست‌فود سالم

این روز‌های کرونایی ما را حسابی دلتنگ غذا‌های فست‌فودی کرده است، اما چاره‌ای هم نداریم و باید به‌خاطر حفظ سلامت خود و اطرافیانمان از رفتن به رستوران‌ها دوری کنیم. چاره چیست؟ غذا‌های فست‌فودی را در خانه درست کنیم.
۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه مسقطی؛ در خانه درست کنید

فقط کافی است یک‌بار در خانه مسقطی درست کنیم تا دیگر نتوانیم از آن دل بکنیم. در این روز‌های ماه رمضان نیز، درست کردن این دسر‌های خوشمزه خالی از لطف نیست.
۱۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ ساندویچ مرغ و قارچ؛ رستوران را به خانه بیاورید

در روز‌های شیوع کرونا بازار درست کردن غذا‌های رستورانی در خانه حسابی داغ است. حالا که اغلب رستوران‌های مشهور تا کم شدن میزان شیوع بیماری کرونا تعطیل هستند یا منوی ثابت همیشگی را ندارند بد نیست خودمان در خانه برای پخت انواع غذا‌های رستورانی ایرانی و فرنگی و فست فودی دست به کار شویم.
۱۱ روز پیش
آشپزی

ایده‌هایی ساده و زیبا برای تزیین خرما

تزیین غذا هم سفره شما را زیباتر می‌کند و هم باعث افزایش اشتهای افراد می‌شود. خرما را می‌توان با مواد مختلفی تزیین کرد. در این مطلب چند ایده و روش برای تزیین این خوراکی خوشمزه و طبیعی را دراختیارتان می‌گذاریم.
۱۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه میلک‌شیک انبه؛ خوشمزه و خنک!

میلک شیک انبه یک نوشیدنی خنک است که دارای طعمی لذیذ و بی‌نظیر می‌باشد. از این نوشیدنی می‌توانید لذت ببرید. اگر می‌خواهید آموزش آن را فراگیرید با ما همراه باشید.
۱۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه کوفته‌قلقلی؛ خوراک کله‌گنجشکی

توی ماه رمضون و موقع افطار معمولا غذا‌هایی مثل سوپ و آش و کلا غذا‌هایی که حالت خوراک دارن طرفدارشون زیاده و معمولا سر سفره‌ها هستن غذایی که در این مطلب طرز تهیه‌اش رو براتون میذارم یه نوع خوراکه و به خاطر رقیق بودنش مناسب افطاره و باعث تنوع سفره‌های افطار هم میشه.

طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه‌ای جذاب

حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.

طرز تهیه چیکن پاستیلا؛ غذای محشر مراکشی

چیکن پاستیلا یا باستیلای مرغ نوعی خمیر لقمه‌ای است که همراه با گوشت، سبزیجات یا مرغ می‌توان آن را پر کرد. این غذای خوشمزه معمولا ظاهری شبیه به کیک دارد و مزه اش شور و شیرین است. این غذا در مراکش با گوشت کبوتر و دارچین و بادام در خمیر شیرین درست می‌شود.
۱۳ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه راتاتوئی؛ یک غذای خودمانی

راتاتوئی یک غذای فرانسوی مشهور است که در واقع نوعی خوراک سبزیجات متشکل از بادمجان، گوجه و کدوست. ریشه این غذا به شهر نیس می‌گردد. این غذا در واقع به نوعی شناسنامه کشور فرانسه است.
۱۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه برنج سرخ کرده چینی؛ پر فیبر و پروتئین

برنج سرخ کرده چینی یکی از غذا‌های مشهور و رنگارنگ چینی است که به دلیل داشتن موادی خوب مورد توجه سایر کشور‌ها نیز قرار گرفته است. این برنج با پلوی پخته، تخم مرغ و سبزیجات درست می‌شود.

طرز تهیه‌ پیراشکی کرم‌دار؛ بازاری و بدون فر

اگر در این روز‌های شیوع کرونا و فاصله‌گذاری اجتماعی شما هم ترجیح می‌دهد پخت انواع غذا و شیرینی را در خانه تجربه کنید پیشنهاد ما به شما پیراشکی کرمدار است.

طرز تهیه سوپ لوبیا سفید؛ ساده اما پرخاصیت!

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ لوبیا سفید را با شما به اشتراک بگذاریم. این سوپ به نظر ساده، خواص فراوانی دارد.
۱۵ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ شیربرنج با عسل

این شما و این شیر برنج با عسل. این شیربرنج یک دسر عالی و خوش بافت و خوش طعم هست که بدون شکر تهیه میشه و نهایتا موقع سرو برای شیرین شدنش از عسل استفاده میکنیم.
۱۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در حالی که در گذشته نوعی غذای مایع بود.
۱۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه پیراشکی مرغ و کلم؛ غذای خوشمزه و پرطرفدار

پیراشکی مرغ و کلم یک پیراشکی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است. مرغ و کلم طعم دار شده یک فیلینگ عالی برای این پیراشکی خوشمزه است.

طرز تهیه‌ی کیک سه شیر؛ ترس لچس خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی یا «ترس لچس» (Tres leches cake) را به شما آموزش می‌دهیم که یک کیک خیس بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.
۱۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه باقالی پخته؛ جذاب دوست‌داشتنی

قبل از اینکه کرونا تمام سبک زندگی و تفریحاتمان را تغییر دهد، خوردن باقالی پخته‌های کثیف کنار خیابانی عجیب برای‌مان لذت‌بخش بود، اما حالا باید در خانه دست به کار شویم و یک باقالی پخته خوشمزه درست کنیم.
۱۶ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ سوپ بادام زمینی

سوپ بادام زمینی یکی از سوپ‌های مورد استفاده در کشور مراکش است. البته که این سوپ در کشور بولیوی نیز علاقه‌مندان زیادی دارد. این سوپ خوشمزه را می‌توانید برای جبران انرژی و آب از دست رفته بدن در ماه مبارک رمضان، در وعده افطار نیز میل کنید.

۱۰ غذا در قاره آفریقا که دهان شما را به آب می‌اندازد

غذا‌های آفریقایی همانند قاره‌اش پر از شگفتی و رنگ هستند و امتحان کردن آن‌ها را برای یک بار هم که شده، برای هر کسی واجب است! از غنا تا اوگاندا، از آفریقای جنوبی تا مراکش، می‌توانید ترکیبی جادویی از انواع عطر‌ها و طعم‌ها را با هزینه‌ای مناسب پیدا کنید.
۱۶ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه ساندویچ نان تست با گوشت؛ پنیری و خوشمزه

اگه دنبال یک غذای سریع و خوشمزه و متفاوت واسه دورهمی آخر هفته می‌گردید ما این ساندویچ‌های نان تست را به شما پیشنهاد می‌دهیم که هم سالم و مقوی است و هم به خاطر ظاهر متفاوتش مورد استقبال بچه‌ها قرار میگیرد. تهیه کنید و نوش جان کنید و لذت ببرید.

افطاری روز؛ مشکوفی

دسر‌های سنتی بسیاری مخصوص شهر‌های مختلف ایران وجود دارد. یکی از این دسر‌ها مشکوفی است که مخصوص مازندران است. این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.
۱۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

در این وضعیت نه می‌توانیم به شیراز سفر کنیم و فالوده‌های شیرازی را نوش جان کنیم؛ نه می‌توانیم به فالوده‌های بستنی‌فروشی‌ها و .. اعتماد کنیم. بهترین کار این است که در خانه دست به کار شویم و خودمان فالوده درست کنیم.
۱۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات؛ رژیم‌دار‌ها میل کنند

سالاد مرغ و سبزیجات یکی از غذا‌های سبک و کم کربوهیدرات است. این نوع سالاد مناسب افرادی هست که رژیم غذایی دارند. پس اگر رژیم دارید و دنبال غذای سبک می‌گردید، این سالاد را امتحان کنید.

افطاری روز؛ ترحلوا شیرازی

ترحلوا شیرازی از آن دسته حلوا‌های نرم و لطیف خوشمزه مجلسی است و همانطور که از نامش اصالتی شیرازی دارد. ترحلوای شیراز یک حلوای نرم و ژله‌ای طور است که هم به صورت ساده و هم دو رنگ و البته به صورت قالبی یا ساده سرو می‌شود.
۱۸ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه قارچ پلو؛ آسان و مقوی

قارچ پلو یکی از غذا‌های آسان و در عین حال مقوی است که به سرعت و در زمانی کوتاه درست می‌شود. این غذای خوشمزه حاوی قارچ، سبزیجات و برنج است. به دلیل وجود قارچ نیازی به گوشت یا مرغ نیست.
۱۸ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه رشته خوشکار؛ رشت را به خانه بیاورید

حالا که نمی‌توانیم لذت خوردن رشته خوشکار همراه با چایی را در میدان شهرداری رشت با این هوای دل‌انگیز تجربه کنیم، این شیرینی جذاب را در خانه درست کنیم.
۱۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی زولبیا و بامیه؛ قنادی را به خانه ببرید

زولبیا بامیه از جمله شیرینی‌های قدیمی و سنتی در منطقه خاورمیانه و برخی کشور‌های شمال آفریقا مثل الجزایر است. اگر چه تقریبا در تمام ایام سال می‌توانید از مغازه‌های قنادی و شیرینی فروشی زولبیا بامیه تهیه کنید، اما روز‌های ماه مبارک رمضان با طعم شیرین این دسر لذیذ در کنار دسر‌هایی مثل شله زرد و انواع حلوا گره خورده‌اند.

طرز تهیه نان کشمشی و دارچین؛ برای دوستداران کشمش

نان کشمشی یکی از ساده‌ترین نان‌هایی است که می‌توانید در خانه درست کنید. این نان با طعم دارچین و کشمش‌های آبدار عطر و طعمی خاطره انگیز دارد.
۱۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه کیک شربتی؛ بافتی نرم و لذیذ

کیک شربتی از آن کیک‌های ساده و خوشمزه با بافتی نرم و لذیذ است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند. علیرغم اینکه اصول درست کردن کیک شربتی تقریبا در همه‌ی شهر‌ها یکی است، اما کیک شربتی مشهور به شیرازی و قزوینی هم داریم.
۱۹ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ آش دوغ جنوبی

آش‌ها بخش مهم آشپزی ایرانی هستند و آش دوغ سرآمد همه آنهاست، چون این آش در سراسر ایران درست می‌شود. آش دوغ در هر کدام از استان‌ها به شیوه خاص خودش درست می‌شود و همانطور که از نامش پیداست بیشتر مزه آن بستگی به نوع دوغ دارد.
۲۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه خورشت بادمجان؛ بدون گوشت اما خوشمزه

خورش بادمجان یکی از خورش‌های پرطرفدار در آشپزی ایرانی است که شهرتی جهانی هم دارد. این خورش خوشمزه معمولا با گوشت، بادمجان و گوجه درست می‌شود، اما نوع گیاهی آن بدون گوشت و در عوض یک جایگزین گیاهی است.
۲۱ روز پیش
آشپزی