میلک‌شیک انبه؛ خوشمزه و خنک!

میلک شیک انبه یک نوشیدنی خنک است که دارای طعمی لذیذ و بی نظیر می‌باشد. از این نوشیدنی می‌توانید لذت ببرید. اگر می‌خواهید آموزش آن را فراگیرید با ما همراه باشید.
۱۳ ساعت پیش
آشپزی

آموزش تهیه کوفته‌قلقلی؛ خوراک کله‌گنجشکی

توی ماه رمضون و موقع افطار معمولا غذا‌هایی مثل سوپ و آش و کلا غذا‌هایی که حالت خوراک دارن طرفدارشون زیاده و معمولا سر سفره‌ها هستن غذایی که در این مطلب طرز تهیه‌اش رو براتون میذارم یه نوع خوراکه و به خاطر رقیق بودنش مناسب افطاره و باعث تنوع سفره‌های افطار هم میشه.

طرز تهیه کوکتل میوه‌ای؛ خنک بنوشید!

طرز تهیه این نوشیدنی به کار زیادی احتیاج ندارد فقط یک مخلوط کردن ساده می‌باشد. این نوشیدنی را می‌توانید با کودکان خود تهیه کنید و مطمئنا آن‌ها از این کار لذت می‌برند.
۲ روز پیش
آشپزی

افطاری روز هجدهم ماه رمضان؛ حلوا سه آرده

حلوا سه آرده با سه نوع آرد درست می‌شود. این حلوا به دلیل استفاده از آرد برنج و نخودچی علاوه بر آرد گندم، دارای خواص مغذی بیشتری نسبت به حلوای معمولی است.
۲ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه کیک شکلاتی بدون آرد مرحله به مرحله

کیک شکلاتی بدون آرد بله دقیقا این کیک بدون آرد درست می‌شود و اصلا هم پف خود را از دست نخواهد داد. این کیک بسیار مغذی، خوشمزه و پر شکلات است، بافتی شبیه به براونی دارد و به سرعت در دهان ذوب می‌شود.
۳ روز پیش
آشپزی

افطاری روز شانزدهم ماه رمضان؛ یک راتاتوئی خودمانی

راتاتوئی یک غذای فرانسوی مشهور است که در واقع نوعی خوراک سبزیجات متشکل از بادمجان، گوجه و کدوست. ریشه این غذا به شهر نیس می‌گردد. این غذا در واقع به نوعی شناسنامه کشور فرانسه است.
۳ روز پیش
آشپزی

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.

افطاری روز پانزدهم ماه رمضان؛ برنج سرخ کرده چینی

برنج سرخ کرده چینی یکی از غذا‌های مشهور و رنگارنگ چینی است که به دلیل داشتن موادی خوب مورد توجه سایر کشور‌ها نیز قرار گرفته است. این برنج با پلوی پخته، تخم مرغ و سبزیجات درست می‌شود.

طرز تهیه سوپ لوبیا سفید؛ ساده اما پرخاصیت!

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ لوبیا سفید را با شما به اشتراک بگذاریم. این سوپ به نظر ساده، خواص فراوانی دارد.
۵ روز پیش
آشپزی

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

قارچ پلو یکی از غذا‌های آسان و در عین حال مقوی است که به سرعت و در زمانی کوتاه درست می‌شود. این غذای خوشمزه حاوی قارچ، سبزیجات و برنج است. به دلیل وجود قارچ نیازی به گوشت یا مرغ نیست.
۶ روز پیش
آشپزی

بهترین روش نگهداری از چای در آشپزخانه

اطلاع از نحوه نگهداری صحیح از چای در آشپزخانه علاوه بر آنکه عمر آن را افزایش می‌دهد، برای حفظ کیفیت و طعم آنچه نوشیده می‌شود امری ضروری به شمار می‌رود.
۶ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در حالی که در گذشته نوعی غذای مایع بود.
۷ روز پیش
آشپزی

پیراشکی مرغ و کلم؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

پیراشکی مرغ و کلم یک پیراشکی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است. مرغ و کلم طعم دار شده یک فیلینگ عالی برای این پیراشکی خوشمزه است.

افطاری شب دوازدهم ماه رمضان؛ نان لقمه‌ای شکم پر

نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی خورده می‌شود و مورد علاقه همه بخصوص کودکان خواهد بود.
۸ روز پیش
آشپزی

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها از دو ماده تشکیل شده، طعم میگوی نارگیلی را دلپذیرتر می‌کند.

فرنی گل سرخ؛ سفره افطارتان را خوش‌عطر کنید!

عطر و بوی گلاب جز مهمترین قسمت خوشمزه‌تر شدن دسر‌های ایرانیه و معمولا تو اکثر دسر‌ها استفاده میشه، مثلا تو انواع فرنی که تو ماه رمضون هم پای ثابت سفره هامونه، اگه از عطر و بوی گلاب توی فرنی خوشتون میاد مطمئنم عاشق این فرنی میشین.
۹ روز پیش
آشپزی

فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر برای روزهای شلوغی

فلفل دلمه‌ای شکم پر روش خوبی برای استفاده از فلفل‌های دلمه‌ای رنگارنگ است. این غذا خوشمزه و شگفت انگیز است و پیشنهاد خوبی برای همراهی با سایر غذا‌های مهمانی است.
۹ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه خرما ارده مخصوص افطار مرحله به مرحله

خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و پرانرژی‌تر کنیم تا هم تنوع داشته باشه و هم مغذی‌تر باشه، فقط کافیه ادامه‌ی این مطلب رو ببینین.
۱۰ روز پیش
آشپزی

افطاری شب نهم ماه رمضان؛ آش دوغ جنوبی

آش‌ها بخش مهم آشپزی ایرانی هستند و آش دوغ سرآمد همه آنهاست، چون این آش در سراسر ایران درست می‌شود. آش دوغ در هر کدام از استان‌ها به شیوه خاص خودش درست می‌شود و همانطور که از نامش پیداست بیشتر مزه آن بستگی به نوع دوغ دارد.
۱۱ روز پیش
آشپزی

نان کشمش و دارچین برای دوستداران کشمش

نان کشمشی یکی از ساده‌ترین نان‌هایی است که می‌توانید در خانه درست کنید. این نان با طعم دارچین و کشمش‌های آبدار عطر و طعمی خاطره انگیز دارد.
۱۱ روز پیش
آشپزی

افطاری شب هشتم ماه رمضان؛ خورش بادمجان بدون گوشت

خورش بادمجان یکی از خورش‌های پرطرفدار در آشپزی ایرانی است که شهرتی جهانی هم دارد. این خورش خوشمزه معمولا با گوشت، بادمجان و گوجه درست می‌شود، اما نوع گیاهی آن بدون گوشت و در عوض یک جایگزین گیاهی است.
۱۲ روز پیش
آشپزی

سالاد پاستا با سس لیمو؛ با یک بار امتحان طرفدارش می‌شوید!

ورژن‌های مختلفی برای سالاد پاستا وجود داره که هر کدومشون هم به خاطر مواد متنوعی که داخلشون بکار رفته طعم و مزه‌ی منحصر به فرد خودشون رو دارن. در این مطلب طرز تهیه یه سالاد پاستا با سس لیمو رو براتون میذارم که خودم به شخصه خیلی طرفدارشم.
۱۲ روز پیش
آشپزی

افطاری شب هفتم ماه رمضان؛ کیک صفوف لبنانی

کیک صفوف (sfouf) یک کیک لبنانی زردچوبه‌ای است که با دو نوع آرد، زردچوبه و آجیل درست می‌شود. این کیک به دلیل وجود زردچوبه رنگ زرد چشم نوازی دارد که ظاهر و مزه آن را با سایر کیک‌ها متفاوت می‌کند.

زولبیا و بامیه را خودتان در منزل درست کنید!

اگر دوست دارید زولبیا بامیه را خودتان در منزل تهیه کنید تا در تمام ماه‌های سال دسترسی به آن برای‌تان مقدور باشد، طرز تهیه زولبیا بامیه قنادی و نیز ترکیب دقیق مواد تشکیل دهنده آن را در ادامه بخوانید.
۱۳ روز پیش
آشپزی

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

پاستا با سس راتاتوئی یک پاستای کته‌ای و بدون نیاز به آبکش کردن است که با سبزیجات متنوعی که برای درست کردن راتاتوئی استفاده می‌شوند، تهیه می‌شود. همچنین یک پاستای سالم، رژیمی و در عین حال مغذی است.
۱۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه ۶ غذای بهاری؛ هم خوشمزه، هم مفید

با ورود به فصل بهار، خوراکی‌های بهاری نیز وارد بازار می‌شوند. حال این که بدانید چگونه از این خوراکی‌ها برای طبخ غذا‌های خوشمزه استفاده کنید، کافی است با ما همراه باشید.
۱۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه شربت پرتقال؛ ویتامین سی بزن!

بیشتر افراد به خصوص بچه‌ها به این شربت علاقه فراوانی دارند. شربت پرتقال را می‌توانید در وعده صبحانه و میان وعده به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه استفاده کنید، زیرا پرتقال موجود در آن دارای خواص فراوانی از جمله منبع کاملی از ویتامین ث می‌باشد که برای بدن ضروری می‌باشد در نتیجه بهترین زمان در وعده صبحانه می‌باشد که جذب آن زیاد است.
۱۴ روز پیش
آشپزی

افطاری شب پنجم ماه رمضان؛ ساده‌ترین آش بلغور

آش بلغور به شکل‌های مختلفی درست می‌شود اغلب آن‌ها حاوی بلغور، سبزی و حبوبات هستند، اما آش بلغور محلی و قدیمی بسیار ساده و تنها با سه ماده تشکیل دهنده درست می‌شود.
۱۵ روز پیش
آشپزی

بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی

بروشتا یک پیش غذای ایتالیایی است که شامل نان برشته سیر زده است که روی آن زیتون و نمک قرار داده شده. انواع مختلف تزئینات رویی آن شامل گوجه، سبزیجات، لوبیا، گوشت یا پنیر است.
۱۵ روز پیش
آشپزی

افطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما ما نوع رژیمی را که در فر پخته می‌شود به شما آموزش می‌دهیم.
۱۶ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه خمیر و پیتزا مارگاریتای مخصوص ملکه

پیتزا مارگاریتا یک پیتزای آسان، لذیذ و فوری ایتالیایی است. اسم این پیتزا به افتخار ملکه مارگاریتا گذاشته شده است. اصلی‌ترین بخش هر پیتزایی خمیر آن است. در این مطلب دستور پخت خمیر و پیتزای مارگاریتا را به شما آموزش میدهیم.
۱۶ روز پیش
آشپزی

افطاری شب سوم ماه رمضان؛ حلوای هویج ژله‌ای

حلوای هویج یکی از حلوا‌های معروف و پرطرفدار در میان حلوا‌های سبزیجات است. این حلوا به خاطر رنگ نارنجی زیبای خود ظاهر چشمگیری دارد و بخاطر مزه و شیرینی خاص هویج از لحاظ طعم نیز پرطرفدار است.
۱۷ روز پیش
آشپزی

چگونه سبزی‌های تازه را فریز کنیم؟

بسیاری از پرورش دهندگان گیاهان خوراکی و سبزی ها، محصولات خود را خشک کرده و یا درون فریزر نگهداری می‌کنند تا بتوانند از این محصولات مرغوب در زمان خارج از فصل نیز استفاده کنند.
۱۷ روز پیش
آشپزی

افطاری شب دوم ماه رمضان؛ سوپ جو، هم با مرغ، هم با گوشت

سوپ‌ها جزو غذا‌های بسیار سالم و مغذی هستند و به همین دلیل اغلب اوقات برای افراد بیمار یا کسانی که در حال کاهش وزن هستند، توصیه می‌شود. سوپ جو یکی از نمونه‌های خوب این غذای رقیق و در عین حال بهداشتی است.
۱۸ روز پیش
آشپزی

سیب زمینی کبابی سالسا؛ سرشار از فیبر و کم کالری

کربوهیدرات‌ها همیشه نقش منفی رژیم به حساب می‌آیند، اما همیشه اینطور نیست. اگر انتخابی هوشمندانه داشته باشید کربوهیدرات‌ها نیز غذایی سالم را وارد برنامه غذایی تان می‌کنند.

افطاری شب اول ماه رمضان؛ کلوچه معمول عربی

کلوچه معمول یک نوع کلوچه عربی سنتی است که میان آن با خرما، گردو و یا پسته پر شده است. این کلوچه در آشپزی شرق مدیترانه (فلسطین، اردن، سوریه و لبنان) بسیار مشهور است.
۱۹ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه کباب تابه‌ای به همراه مخلفات

در این مطلب طرز تهیه‌ی یک غذای خیلی خوشمزه و خیلی سریع و بدون دردسر رو براتون میذارم که مطمئنم ازش خوشتون میاد فقط کافیه مراحل پختش رو ببینین و یک دفعه امتحانش کنین.
۱۹ روز پیش
آشپزی

نان لقمه‌ای بروکلی؛ رژیمی و متفاوت

نان لقمه‌ای بروکلی یا نان بانز نانی رژیمی و کاملا سالم است که می‌تواند جایگزین خوبی برای نان‌های سفید معمولی باشد. این نان برای صبحانه یا همراه ساندویچ عالی است. این نان سرشار از فیبر و ویتامین‌های عالی است.
۲۰ روز پیش
آشپزی

میلک شیک توت فرنگی؛ این صورتی دلچسب!

تا هنوز بهاره و توت فرنگی فراووون از نوشیدنی‌هایی که داخلش توت فرنگی داره غافل نشین که خیلی خوشمزه و دلچسب هستن.
۲۱ روز پیش
آشپزی

فینگرفود‌های بهاری، مخصوص میهمانی‌های بهاری

فینگرفود لقمه‌های کوچک و جمع و جور غذا هستند که برای مهمانی‌های دور همی که بیشتر افراد مشغول بازی و گفتگو هستند و نمی‌توانند دور یک میز یا سفره جمع شوند خیلی خوب است مثل وقتی که همه دارند فوتبال دستی بازی می‌کنند.

گشنیز پلو با طعم لیمو؛ بهترین ترکیب کنار غذای دریایی

گشنیز پلو به واسطه داشتن گشنیز جزو یکی از برنج‌های معطر محسوب می‌شود. سبزی گشنیز یک سبزی خوش عطر است که یک پای ثابت سبزی‌های ماهی است. مثلا در قلیه ماهی و میگو پلو سبزی مورد استفاده گشنیز است، چون این سبزی به واسطه عطر عالی که دارد بوی ماهی و میگو را می‌پوشاند.
۲۲ روز پیش
آشپزی

بهترین دستورالعمل برای بیف استروگانف

بیف استروگانف کلاسیک با گوشت نواری شکل و قارچ در یک سس خامه‌ای درست می‌شود که معمولا پس از ریختن روی نودل، سرو می‌شود. از اسم این غذا نترسید، چون این دستورالعمل آسان و در عرض ۳۰ دقیقه درست می‌شود.
۲۳ روز پیش
آشپزی

چگونه استاد پخت پاستا شویم؟

تا آخر این مطلب با ما بمانید تا به شما بگوییم که چگونه می‌توانید هر بار پاستایی کامل و خوش طعم آماده کنید. دیگر شکست خوردن کافی است. دیگر دیدن قیافه مهمان‌های نا امید کافی است. دیگر ریختن پاستا در سطل آشغال کافی است. اکنون نوبت شماست که استاد پخت پاستا شوید.
۲۴ روز پیش
آشپزی

دستور تهیه شورت‌کیک توت‌فرنگی به ساده‌ترین روش

شورت کیک توت فرنگی یک مینی کیک چند لایه با یک پایه کیک ساده، توت فرنگی و خامه است که به دلیل ظاهری زیبا و چند لایه مورد توجه همه و بخصوص کودکان قرار خواهد گرفت. وجود توت فرنگی و خامه برای هر نوع شیرینی تضمینی برای عالی شدن است.

آموزش تهیه شیش کباب خوشمزه با راسته گوساله

شیش کباب یک کباب مشهور از کشور ترکیه است که با تکه‌های مربعی گوشت که روی سیخ زده می‌شود درست می‌شود. نام این کباب شبیه به ششلیک است که هر دو برگرفته از کلمه ترکی شیش به معنای سیخ است.
۲۵ روز پیش
آشپزی