افطاری روز؛ نان چزنک

در فصل بهاری که با کرونا زندگی می‌کنیم و نمی‌توان در کنار سیاه چادر‌های عشایر طعم نان‌های محلی را چشید، پختن نان چزنک رغو می‌تواند اندکی غم سفر نرفتن به غرب کشور را کم کند.
۲۲ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی سوهان قم در خانه

شیرینی سوهان قم یکی از خوشمزه‌ترین سوغاتی‌های دنیاست که قدمت آن به دوره قاجار برمی‌گردد. سوهان از همان ابتدا در کارگاه‌های آشپزی تهیه می‌شد و هنوز هم کارگاه‌های سوهان پزی کار و بارشان سکه است. با وجود اینکه درست کردن سوهانی با کیفیت سوهان قم در خانه کار چندان آسانی نیست، اما غیرممکن هم نیست.
۲۲ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ اشکنه با شنبلیله

​​​​​​​اشکنه از آن غذا‌های راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.
۲۳ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی شیرینی گوشفیل خانگی برای ماه رمضان

گوشفیل یک شیرینی ایرانی و اصالتا اصفهانی است و مثل غذای بریان و خورشت ماست در تمام فصول سال در گوشه و کنار این شهر طبخ و سرو می‌شود.
۲۳ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ باقلاقاتق

باقلا قاتق اصلتا خورشتی شمالی است و به شهر‌های گیلان و رشت تعلق دارد. باقلا قاتق به نام‌های باقالی خورشت و خورشت گل در چمن نیز معروف است. پس اگر جایی نام مستعار این غذا به گوشتان خورد، تعجب نکنید!
۲۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی املت پنیری ترکیه‌ای «مِنِه مِن»

اگر تا به حال املت یونانی، املت فرانسوی، املت ایتالیایی و البته املت ایرانی با رب یا گوجه فرنگی را امتحان کرده‌اید بد نیست بدانید یکی از خوشمزه‌ترین صبحانه‌های ترکیه‌ای هم املت «مِنِه مِن» (Menemen) است.
۲۵ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ آش کشکینه (ترخینه)

کشکینه یا همان ترخینه غذای محلی است که در بسیاری از شهر‌های غرب کشور طبخ می‌شود. غذایی که می‌توان به سرعت آن را تهیه کرد و برخلاف دستور پخت دیگر آش‌ها، زمان بسیار کمی را برای پخت آن صرف آن کرد.
۲۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

فصل توت‌فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل‌های سال ذخیره‌اش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب می‌کند و طعم لذیذش، سر ذوقمان می‌آورد.

افطاری روز؛ خورشت کنگر

حالا که فصل کنگر آمده بهترین فرصت است که خورشتش را درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم. این خورشت خوشمزه را می‌توانید برای افطار درست کنید و لذت ببرید.
۲۶ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی چند نوشیدنی انرژی‌زا؛ برای تقویت سیستم ایمنی بدن

نوشابه انرژی‌زا و نوشیدنی‌های انرژی‌زا مثل سوخت موشک عمل می‌کنند. این در حالی است که می‌توانید خودتان این نوشیدنی‌های انرژی‌زا را در خانه تهیه کنید تا از شر مقادیر بالای قند و کافئینی که معمولا در نوشابه‌های بازاری انرژی‌زا وجود دارد در امان باشید.
۲۶ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ دلمه برگ مو

دلمه غذای نسبتا ساده‌ای است فقط پیچیدن آن کمی وقت گیر است، اما مثل همه غذا‌های دیگر یک سری نکات و فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید دلمه خوشمزه‌ای داشته باشید.
۲۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی چیزکیک یخچالی کره بادام زمینی بدون فر

تا به‌حال با کره بادام زمینی شیرینی درست کرده‌اید؟ چیزکیک با کره بادام زمینی یک چیزکیک یخچالی و از انواع چیزکیک ساده است. در مجموع طرز تهیه چیزکیک ساده است.
۲۷ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ حلوا اوماج

حلوا اوماج (اوماج حالواسی) یا همان حلوای اردبیلی حلوای سنتی شهر اردبیل است که در مراسم نذری و ماه محرم و رمضان و سایر روز‌های سال برای مصرف خانگی پخته می‌شود.
۲۸ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه خامه قنادی، با خامه صبحانه

برای درست کردن انواع شیرینی خانگی، انواع شیرینی رولت، کیک تولد و خامه‌ای و دسر‌های مختلف به خامه فرم گرفته قنادی نیاز دارید. اما خامه قنادی چیست و روش فرم دادن به آن و نگهداری از آن چگونه است؟
۲۸ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

روز‌های زیبای اردیبهشتی‌تون به‌خیر و طاعات ماه رمضونی‌تون قبول باشه. شاید ظاهر این غذایی که میبینید به نظر ویژه و متفاوت نیاد و فکر کنید که خب این همون سبزی پلو مرغ هست که یکم قرتی شده. ولی باید آگاهتون کنم که این سبزی پلو نیست.
۲۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی آش یخ؛ یک غذای ساده و خوشمزه

اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذا‌های سنتی آذربایجانی‌هاست به شما پیشنهاد می‌کنیم. آش یخ یکی از غذا‌های محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.
۲۹ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ فرنی

سفره افطار امشبتان را با یک فرنی جذاب، خوشمزه و هیجان‌انگیز کنید. افطار کردن با فرنی گرم هم خشکی گلویتان را از بین می‌برد هم معده‌تان را بعد از چندین ساعت خالی بودن اذیت نمی‌کند.
۳۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی کرم کارامل؛ راحت و پرکالری

دسر‌ها همیشه جذاب‌ترین بخش وعده‌های غذایی هستند؛ چون می‌دانیم هرچقدر هم که شام و ناهار هیجان‌انگیزی بخوریم، باز هم چیز جذاب‌تری در انتظارمان است.
۳۰ روز پیش
آشپزی

افطاری روز؛ شیر برنج

شیربرنج یکی از دسر‌های جذابی است که می‌توانیم در ماه رمضان برای افطار درست کنیم. خوبی این دسر این است که می‌توانیم آن را با هرچه که دوست داریم تزیین کنیم و به صورت رژیمی درست کنیم.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی سوهان عسلی؛ آب‌نبات پرطرفدار

سوهان عسلی در واقع نوعی آب نبات آجیلی است که بسیار پر طرفدار است و کسانی که علاقه دارند شیرینی‌های خانگی تهیه کنند حتما به سوهان عسلی خوشمزه به عنوان گزینه‌ای مناسب فکر کنند چرا که هم مواد اولیه اش اصولا در دسترس است و هم نیاز به صرف زمان زیاد برای آماده سازی این شیرینی خوشمزه نیست.
۱ ماه پیش
آشپزی

افطاری روز؛ سوپ لیمو و گشنیز

سوپ لیمو و گشنیز یکی از انواع سوپ‌های رژیمی و بسیار مقوی است که معمولاً توسط اکثر پزشکان برای دوره رژیم به افراد توصیه می‌شود. این سوپ خوشمزه و سالم با ترکیب سبزیجات تهیه شده و با دارا بودن انواع مواد معدنی مغذی، نیاز بدن را به تمام ویتامین‌ها و مواد ضروری لازمه تامین می‌کند.
۱ ماه پیش
آشپزی

چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

در این مطلب طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سس سالسا را به شما آموزش می‌دهیم. با این که ایتالیا خاستگاه پیتزا است، اما مکزیکی‌ها به آن تعریف جدیدی داده‌اند. هرقدر پیتزا ایتالیایی سبک و ساده است، پیتزای مکزیکی سنگین است و پر از مخلفات.
۱ ماه پیش
آشپزی

افطاری روز؛ آش رشته

سفره افطار را با آش رشته‌ای که درست می‌کنید، دلپذیر کنید. هرچقدر هم که پیگیر غذا‌های جدید و متفاوت باشیم نمی‌توانیم از غذا‌های سنتی دل بکنیم. مخصوصا اگر این غذای سنتی آش رشته باشد. غذایی که عموما در جمع‌های دوستانه و خانوادگی درست می‌شود و خاطره‌سازی می‌کند.
۱ ماه پیش
آشپزی

خوشمزه‌ترین دسر‌های عربی برای افطاری در ماه رمضان

رمضان، ماه پرستش و بخشایش خداوند است که غذا‌ها و نوشیدنی‌های مخصوص خود در سراسر دنیا شناخته می‌شود. دسر‌های خوشمزه عربی از جمله خوراکی‌هایی هستند که برای افطار به شدت توصیه می‌شوند.
۱ ماه پیش
آشپزی

افطاری روز؛ سوتلاچ

دسر سوتلاچ یا آش شیر یا سوت آشی یکی از مشهورترین دسر‌های ترکیه‌ای است و بافتی شبیه شیربرنج ایرانی دارد. ترک‌ها در ماه رمضان شیربرنج ترکی سوتلاچ را برای سحری و افطاری درست می‌کنند و ظاهرا پیشنیه‌اش به دربار سلاطین عثمانی برمی‌گردد.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی لگیمات؛ دسر مخصوص ماه رمضان

«لُگیمات» یا به قول عرب‌ها «لُقیمات» یکی از دسر‌های عربی و مخصوص استان‌های جنوبی ایران مثل بوشهر و هرمزگان برای ماه مبارک رمضان است که در کشور‌های حاشیه خلیج فارس مثل امارات و کویت و کشور‌های مصر و هندوستان هم زیاد سرو می‌شود.
۱ ماه پیش
آشپزی

افطاری روز؛ کوکوی سیب زمینی و اسفناج

کی از بهترین گزینه‌ها برای شام بعد از افطاری، انواع کوکو‌ها هستن. البته اگه مثل ما از اوناش هستید که افطاری و شام رو یکی میکنید هم این کوکو کنار نون و پنیر و خرما میتونه یه افطاری عالی هم باشه.
۱ ماه پیش
آشپزی

افطاری روز؛ شله زرد

شله‌زرد یکی از دسر‌های جذابی است که می‌توانیم در ماه رمضان درست کنیم؛ هم مقوی است هم مغذی و خوشمزه.
۱ ماه پیش
آشپزی

۲۰ سوپ کدبانو‌پسند؛ مناسب ماه رمضان

خیلی از افراد عادت دارند روزه شان را باسوپ یا آش باز کنند حالا خیلی فرق نمی‌کند نوع آن چی باشد فقط یک ترکیب آبکی برایشان کافی است. از آنجا که سوپ ترکیبی سبک‌تر و آبکی‌تر از آش است، پیشنهاد می‌کنیم به جای آش سوپ بخورید.
۱ ماه پیش
آشپزی

با خوردن این ۵ نوشیدنی در ماه رمضان تشنه نمی‌شوید

یکی از سختی‌های روزه گرفتن احساس عطش و تشنگی است؛ به‌خصوص وقتی که بیرون از خانه و سرکار باشیم. هرچند ماه رمضان امسال به سختی سال‌های قبل نیست و گرمای هوا اذیت‌کننده نیست، اما به هرحال باید از افطار تا سحر را با انواع نوشیدنی‌ها سر کنیم تا هم از شر تشنگی در طول روز خلاص شویم هم به فکر سلامتمان باشیم.
۱ ماه پیش
آشپزی

افطاری روز؛ فرنی زعفرانی با آرد برنج یا نشاسته ذرت

«فرنی» از آن‌دسته دسر‌هایی است که در هر فصل و زمانی از سال طرفداران خاص خودش را دارد. در ماه رمضان به دلیل تمایل افراد به خوردن وعده‌های شیرین و دسر مانند، تهیه دسر‌های خانگی خوشمزه و سریع و آسان می‌تواند بسیار بیشتر از دسر‌ها و شیرینی‌های آماده مفید باشد.
۱ ماه پیش
آشپزی

افطاری روز؛ آش شله‌قلمکار

آش شله‌قلمکار را در ماه رمضان درست کنیم و با طعم جذاب‌اش افطار کنیم. آش شله‌قلمکار همیشه جزو سخت‌ترین غذا‌ها بوده و معمولا کمتر کسی آن را در وعده‌های غذایی می‌گنجاند.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی باقالی پلو با ران بوقلمون؛ غذای مجلسی ایرانی

باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ یکی از غذا‌های رسمی و مجلسی ایرانی است که در مهمانی‌ها و مراسم مهم سرو می‌شود. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر می‌توانید این غذا را با ران بوقلمون هم بپزید.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی سس لیمو‌ترش؛ سس سالاد فرانسوی

سس لیمو ترش یکی از سس‌های مخصوص کشور فرانسه است. این سس ملس و خوش طعم را می‌توان در کنار سالاد‌ها و سبزیجات نوش جان کرد. با کمی خلاقیت و در دست داشتن این دستور می‌توانید این سس خوشمزه را در زمانی کوتاه با موادی قابل دسترس تهیه کنید.
۱ ماه پیش
آشپزی

افطاری روز؛ حلیم خانگی

در این روز‌های کرونایی، برای حفظ سلامتی خود و از طرفی رستوران‌ها و .. بسته است و باید صفر تا صد خوراکی‌ها را خودمان در خانه درست کنیم. یکی از این خوراکی‌ها حلیم است که هرچند غذای سختی است، اما کافی است یک بار تجربه‌اش کنیم تا لذت ببریم.
۱ ماه پیش
آشپزی

افطاری روز؛ خورشت گوجه سبز

خورش گوجه سبز یکی از خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است، به دلیل اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش فصلی شناخته میشود، اگه طرفدار غذا‌های ترش هستید حتما این خورش رو امتحان کنید.

طرز تهیه‌ی بادمجان شکم‌پر؛ اصیل و خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه بادمجان شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم. بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه است که در بسیاری از شهر‌های ایران و حتی کشور‌های دیگر آن را با تفاوت‌هایی می‌پزند.

طرز تهیه‌ی خمیرمایه نان؛ خودکفایی در روز‌های کرونایی

در دوران شیوع ویروس کرونا و همه‌گیری COVID-۱۹، به دلیل لزوم قرنطینه‌ی خانگی، افراد زیادی شروع به پختن نان در خانه کرده‌اند. به همین دلیل ممکن است یکی از مواد اصلی در پخت نان یعنی خمیر مایه یا همان مخمر کمی سخت در بازار پیدا شود.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی ۱۰ افطاری خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

ماه مبارک رمضان نزدیک است و حالا به جای شام چی بپزم و ناهار چی بپزم مهم‌ترین سوال این است که سحری و افطاری چی بپزیم. از سوی دیگر به خاطر شیوع ویروس کرونا و اپیدمی شدن بیماری کرونا کووید ۱۹ تقویت سیستم بدن برای پیشگیری از ابتلا به علائم و نشانه‌های کرونا بسیار مهم است.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی اسموتی قهوه و موز؛ نوشیدنی پرطرفدار

در این مطلب طرز تهیه اسموتی قهوه و موز را به شما آموزش می‌دهیم. اسموتی قهوه یکی از اسموتی‌های محبوب است که در هر فصلی سرو می‌شود.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه

ذائقه ما به گونه‌ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می‌شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی‌زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارانی و گوشت‌چرخ کرده چند نوع غذا می‌شود درست کرد؟

طرز تهیه‌ی نان فطیر؛ تجربه شیرین درست‌کردن نان در خانه

درست‌کردن نان در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد، اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذا‌ها نیست. می‌شود گفت نان را درست می‌کنیم و این پروسه ورز دادن و به عمل آمدن نان، جذابیت زیادی دارد که فقط باید تجربه‌اش کنید.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی چیکن‌برگر؛ سالم و خوشمزه

اگر شما هم قصد دارید تغذیه سالم را به سبک زندگی خود اضافه و به جای مصرف فست‌فود‌های مضر غذای سالم مصرف کنید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیکن برگر خانگی را به شما آموزش دهیم.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی خورشت هویج تبریزی؛ خورشت اصیل ایرانی

خورش هویج تبریزی‌ها از جمله غذا‌های سنتی و مجلسی استان آذربایجان شرقی است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی طبخ می‌شود. در گذشته این خورش به جای هویج با زردک طبخ می‌شد که شبیه هویج بود و شیرینی کمتری هم داشت.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی بامیه؛ پای ثابت سفره‌ها در ماه رمضان

کمتر از یک هفته دیگر به ماه رمضان مانده و همه هیجان خریدن شیرینی‌ها و خوراکی‌های مخصوص این ماه به خاطر کرونا از بین رفته است. از طرفی خانه‌نشینی برای خیلی‌ها ادامه دارد و می‌توانیم دست به کار شویم و هیجان درست‌کردن و خوردن را در خانه تجربه کنیم. یکی از این شیرینی‌ها بامیه است که به راحتی می‌توانیم در خانه درست کنیم.