ماجرای طبخ سوپ باله کوسه در رستورانها
ماجرای طبخ سوپ باله کوسه در رستورانهای لاکچری تهران خبرساز شد.
خبرگزاری فارس: ماجرای طبخ سوپ باله کوسه در رستورانهای لاکچری تهران خبرساز شد.
برای هر نیم کیلو از باله کوسه ۸ کوسه کمیاب سلاخی میشوند. این خبری بود که همراه با تصاویری مبهم در فضای مجازی منتشر شد و دوباره دغدغه صید بیرویه و غیرقانونی این ماهیان بزرگ جثه را بر سر زبانها انداخت.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در این باره گفت: سرو سوپ باله کوسه در رستورانهای گران قیمت تهران شایعه است، شاید تخلفاتی صورت گرفته باشد اما هیچ رستوراندار منطقی کسب خود را به خاطر سرو یک نوع سوپ به خطر نمیاندازد.
ارسال نظر